lemmy sixx Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Jeste u pravu si,Fifa 95 je,na FIFA IS nije bio takav sat u uglu.Sto se tice golova,u 95 sa centra dajes,izvedes,drzis A i pustis.U 96 svi dobro znamo kako su se davali golovi. NBA Live 95 je zakon,i ja sam sa Hjustonom cepao.Ali nisam toliko forsirao Cassell-a,ipak su mi Olajuwon i Horry bili glavne uzdanice.
iron will Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Нисам играо 95-ицу, али на ФИФА 97 је било скоро немогуће постићи гол. Скоро све утакмице су се завршавале 0:0.
Novaliis Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Ma da, cela postava Hjustona je bila legendarna, tada sam i voleo pratiti NBA, Vince Carter mi je bio jedan od poslednjih heroja NBA, prvih par godina sam ga pratio i uzivao u potezima i to je to. Evo da nastavim sa mojim omiljenim starim igrama: Ovo je igra koja je bukvalno promenila moj zivot. Zacementirala je moje interesovanje za bilo cime sto ima veze sa zombijima (Romero je taj koji me je uveo u taj svet). Poceo sam se interesovati za oruzje (Desert fucking Eagle .50), zombi horor filmove, poceo sam pisati scenarija za zombi apokalipsu, opisivao zgrade sa zamkama, kljucevima i municijom skrivenom u gacama, sanjao moje selo kako je pod opsadom.. kada sam je prvi put igrao, bio sam u fazonu ''wtf sta je ovo''. Sa sege sam presao na Playstation, bilo je to kao da sam otisao 100 godina u buducnost. Treci deo vec nije ostavio takav utisak na mene. Drugi deo mi je bio najbolji. Jos jedna igra koja je promenila moj zivot. Proveli smo silne noci kod ortaka istrazivajuci sve nivoe, resavajuci (za ono vreme) genijalne zamke i smicalice. Mislim da onakav hajp i onakvo uzbudjenje uz neku igru se nikada vise nece ponoviti. To su bila zlatna vremena. Playstation je bio zakon, secam se i dana kad su mi javili iz poste da je stigla konzola iz Bg-a (Beosoft). U paketu su jos bili Spyro, Fifa 99 i RE2, i mnogo neprospavanih noci je usledilo.. Fifa 99 je bila hit (svaki put kad cujem ''The Rockafeller Skank'' setim se tih dana), ortak i ja smo igrali fudbal preko celog leta na +40, ko manijaci, vezbali dodavanja, pasove, suteve, jer je bilo cuveno svetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. Francuska razbila Brazil 3:0. Takodje smo igrali ''World Cup 98'' uz koju je isla cuvena ''Tubthumping'' od Chumbawamba, i sada me ta pesma podseti na to fudbalsko leto i vrucinu. 1
Night Prowler Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 FIFA 98 je bila najjaca, pogotovo mali fudbal 5 na 5. Ne znam sto ga vise nikada nisu stavili
Talvi Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Se seća neko Vectorman-a? Ali, da se ne lažemo, samo je jedan:
Novaliis Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Sub-Zero je uvek bio moj favorit, sa njim sam najlakse prelazio igru.
Мајор Гашпар Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 FIFA 98 je bila najjaca, pogotovo mali fudbal 5 na 5. Ne znam sto ga vise nikada nisu stavili То је тај матори! Генијалан.
Grob Bez Dna Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 (edited) dobra je bila fifa 98, ali meni 99 zakon. ona strelica kad izvodis slobodnjake a imam jos uvek disk od nba 97. Edited May 28, 2011 by Grob Bez Dna
Мајор Гашпар Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Јел беше на Ф99 има Звезда (тим из Барија)?
Night Prowler Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 (edited) Tu igricu (FIFA 98) sam kupio jedno 10-ak puta. Bila neka prodavnica u Starom Merkatoru gde su rezali igrice (tipa pola sata jedan disk) a meni se disk stalno sjebavao. I dalje ga negde imam. Skinuo sam emulator pre nekog vremena, i i dalje je super Edited May 28, 2011 by Night Prowler
iron will Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Scorpion wins. Јел беше на Ф99 има Звезда (тим из Барија)? То Владан Лукић и дан данас игра.
Novaliis Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 au au au A tek ova igra - Exhumed, jel igrao neko? Jebe kevu kako je bila dobra. FPS sa radnjom u Egiptu, igrao je na PS davne 1997.
iron will Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Quake + Стари Египат = Exhumed Генерално, нисам љубитељ пуцачина, али те на Doom/Quake фору из 90-их увек могу да прођу.
kuruz Posted May 28, 2011 Author Report Posted May 28, 2011 Обратите пажњу: http://www.youtube.com/watch?v=6s6UiEuCYXA&feature=player_embedded
ShinigamY Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Ja sam bio u tripu: Ps1 Mission impossible i Syphon Filter To su dve igrice koje sam prve dobio na PS1(koji mi je doneo brat iz swiss). I jedna verzija James Bond 007 (al na Nemackom).
Novaliis Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 fuck yea Spyro Crash Team Racing Chrono Cross najbolji rpg ikad Gex 3: Deep Cover Gecko Driver 2
Rehabilitovani Bagrem Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yqrftlCAic0 Karmagedon,bolji od twisteda!Posebno za nas kompjuterase.Sad guglah za 4 dana izlazi trejler za novi karmgaedon!!!
Lord Iffy Boatrace Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 najjace kad odes negde u goste pa kad te pitaju hoces crni ili zuti sok ,danas su vec svi vecinom usli u stos pa pitaju hoces koka kolu ili fantu (iako su sinalcovi ili bahus proizvodi u pitanju) 1
Lord Iffy Boatrace Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 (edited) ja kad sam isao negde na zavetine ili slave,tamo sam se toga naslusao Edited May 28, 2011 by BruceBruce
Novaliis Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 (edited) Danas sam u fazonu starih igrica. Aladin sa stare dobre sege Edited May 28, 2011 by Novaliis 3
Dark_Elf Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 najjace kad odes negde u goste pa kad te pitaju hoces crni ili zuti sok ,danas su vec svi vecinom usli u stos pa pitaju hoces koka kolu ili fantu (iako su sinalcovi ili bahus proizvodi u pitanju) To je još iz vremena Titove Juge. Tada i nije bilo drugih gaziranih sokova sem Jupi-ja (žuti) i neke Kole (ne znam da li je bila original (mada sumnjam)). A i kod mene u selu su to isto zvali Žuti i Crni sok.
Recommended Posts