Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima u većini većih prodavnica igračaka po tržnim centrima. Jedno vreme je Bburago bio u nekoj krizi, ali su se vratili pa opet ima maketa u prodavnicama.

• Upvote 1
Posted

Pa da, vrata, poklopac motora, prtljažnik se otvaraju, volanom možeš da kontrolišeš točkove, urađen enterijer od plastike, motor takođe. Fino izgleda, nije baš WOOOOOW, ali jbg, za 2000-3000 dinara ni ne očekuješ da bude toliko profi.

• Upvote 1
Posted

Da, to je to. Hvala za informaciju. Sve bolje od toga je već ona kategorija od pedesetak evra i naviše.

Posted

Iju, kol'ko sam ja mlad ustvari jbt! :haha: Za pola serija/emisija/crtaca na temi nikad nisam cuo...

Elem, ovog jebaca imam skoro 15 godina, moj brvi 'burago':

Burago-Dodge-Viper-Coupe.jpg

Posted

^Uh, Viper kupe, imam crveni, 1:18 verziju, isto sa prugama, a pazario sam i onaj iz '92 Viper, crveni kabriolet, samo 1:24 :rockdevil: Moj je prvi bio:

model2251.jpg

Đavol, ni manje ni više :)

Posted

E to je poslednja maketa 1:18 koju sam kupio :bigblue: Jbt ima nas ovde, ako neko ima Ferrari 360 Modena, da padne neka razmena :D Pošto sam bio klinac igrao sam se sa nekim maketama, ali kada sam malo porastao prestao sam, pa su mi novije makete kao nove otprilike. Od 1:18 maketa u odličnom stanju imam: Bugatti EB 110 (plavi), Porsche 911 Carrera (iz 1997.) (srebrni), Ferrari F50 Hard Top (sivi/srebrni), Ferrari F50 Roadster (žuti), Maseratti 3200GT (teget plavi, skoro crn), BMW Z3 (plavi). Kad bi bilo zainteresovanih bilo bi ludilo :bigblue: Teškog srca bih se odrekao Porsche-a, ali ovi ostali mogu da idu opušteno :mhihi:

Posted

Eno Vevo digao sve spotove 2Paca u odličnom kvalitetu na youtubeu. Gledam to i samo sećanja iz mladosti naviru, koji blast from the past čoveče.

• Downvote 2
Posted

jugoslovenska-kafansk.jpg?1301801837

225115e_0_snhpj.jpg?1296957314

Voleo bih da nađem negde ove čase, obožavao sam ih kao klinac.

Jesu ukusne?

Hahaha, kad smo kod toga, pričalo mi par drugara, bili u kafani, stoji lik za šankom, svidela mu se konobarica, pita da plati, ona mu kaže cenu, on pita "A koliko košta čaša?", ona ga pita kakva čaša, a lik "Pa ova što sam je pojeo", ovi ga pogledaju, a lik 'ladno jede čašu. :haha: Još mu jedan dobacuje da pojede i jednu na njegov račun.

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...