Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam i mladji od tebe, pa mi je to vazda bilo retardirano. chak mislim da se retko ko iz moje generacije lozio na to kad je bilo popularno, uglavnom klinci do 4-5. osnovne.

Posted (edited)

Imam 19 :)

Nemam pojma, bilo je na nekoj satelitskoj televiziji... A posle je bilo na RTS-u, al' tad mi vec nije bilo zanimljivo u toj meri...

edit: ulete Havoc

Edited by tier_mfkr
Posted

Daleko od toga da mi nedostaju 90-te, ali ovaj klip sam morao postaviti. Nisam ga gledao dobrih 15 i kusur godina.

• Upvote 1
Posted

Setio sam se one reklame u kojoj lik donosi kuci piratsku kasetu i sve odlazi u kurac sa sve wc sholjom koja zavrshava na haubi automobila parkiranom 50 metara dalje :D

do kurca, prekasno za edit.

No, i ovo je bio kvlt :D

http://www.youtube.com/watch?v=rPqpzBqYEyk

Trazio sam ovaj kult pre neki dan ali nisam mogao da nadjem,svaka cast!NAJBOLJA REKLAMA IKAD!

• Downvote 1
Posted (edited)

historia10.jpg

Luis David protiv Ignjasia... ko li je osvojio Kasandrinu Ljubav...

Edited by Vuk
Posted (edited)

hahaha

Igras fudbal posle skole i prozivas ove sto idu da gledaju Kasandru,a ti si faca jer ces sutra da gledas reprizu u 15h :D

Ovaj glumac se i dalje vrti u tim serijama hebote,upalih TV i videh ga u nekoj identicnoj seriji,a lik izgleda isto kao tada

Edited by Egzistencijalni Bol
Posted

Ja kupovao sličice da bih ih bacao sa sprata u hol škole i gledao kako se tuku i otimaju oko njih. Ide opet na nekoj stanici iz RS.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...