Download_manager Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 imao sam formule, tenis i neke leteće tanjire. ove jeftinije sa pijace su skoro sve bile na isti fazon. a one kao što su se delile u mikijevom almanahu su već bile bolje, malo teže za igranje od ovih i urađene od kvalitetnije plastike. kratko rečeno originali.
Јарослав Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Јооооој, младости... Како ми недостаје то време. http://www.youtube.com/watch?v=YZMjB_hePkg&feature=related 1 4
Jabba the Hutt Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Kako se zvala serija na pinku iz tipa '96 u kojoj je glumio Rastko Janković iz "Biću Tata, Panika Me Hvata", tu su bili neki kao rokeri kojima je on bio alfa i oni su bili u ratu sa narodnjacima oličenim u pevačici koja ima oženjenog švalera koji se zajebe pa se posle izbacivanja đubreta vrati na svoju gajbu ženi umesto švalerki u komšiluk, a kao na službenom putu je. svi zajedno su blejali u kafiću u kom se šankerka zvala Aleksandra Divac. Rokeri su morali da smisle kako da se sporazumevaju a da ih narodnjaci ne izvale i onda su sve samoglasnike promenili u i kao u reklami za cipiripi si čikilidim i lišnikim id kig nimi ničig lipšig... Kako se to zvalo??? Nema ga na imdbu pod rastko janković, mada lik ima pozamašan profil...
Hail Metal Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Ja sam imala fudbal. Ja americki fudbal i tenis , a mislim i fubal,ali nisam siguran 1
lemmy sixx Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 tenis Ti si igrao igrice i zajebavao se,dok je Nole velikomucenik ostavljao krv po terenima. 3 1
Hail Metal Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Jebiga , sto nije odrastao u bogatoj familiji pa da ima srecno detinjstvo , velikomucenik pristinski besmrtni Nole. 1 1
Vic Rattlehead Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VV49duBKUb0 I dalje najbolja muzička tema ikad! Pa onda: http://www.youtube.com/watch?v=xtoVoA5HXHQ 4
Demon Seed Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Dadoh ti plus za Piaf-a, pa onda videh Alfreda... Jebiga
Vic Rattlehead Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 A jebi ga, nekako su mi oba obilježila djetinjstvo, i nekako su zajedno išli.
Footog Qpoos Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 ne znam da li mozda neko seca igrice za soni...fora je kao sims,samo sto umesto toga gradis zabavne parkove...meni ta igrica bila dobra i sada bi je igrao...
Berliner Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 devedes' treca i devedes' sesta pobedjuju 1
Srlandand Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 ne znam da li mozda neko seca igrice za soni...fora je kao sims,samo sto umesto toga gradis zabavne parkove...meni ta igrica bila dobra i sada bi je igrao... Rollercoaster Tycoon da nije?
Footog Qpoos Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 nazalost nije ...ono mu dodje kao neka vrsta luna parka...nije bilo bas nekih velikih sprava...hvala u svakom slucaju...
B@K@ Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Da nije Theme Park? Inače, Džabo, sjajan poster, koliko je tu emocija utkano...
Jabba the Hutt Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Ma idi, kad sam video Commander Ken i prvu Civilizaciju, lobanja mi se stegla od nostalgije...
Demon Seed Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 devedes' treca i devedes' sesta pobedjuju '98 i '00, zimi ti. Da nije Theme Park? I ja htedoh da kazem Theme Park, igrao sam to na nekom emulatoru za Segu, nisam ni znao da ima za PS. Inače, Džabo, sjajan poster, koliko je tu emocija utkano... Jes' vala... Al' sto jes', jes', kako skrolujes poster na dole, sve vise i vise limunade... 1
Footog Qpoos Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Da nije Theme Park? Inače, Džabo, sjajan poster, koliko je tu emocija utkano... nije ni ovo matora je igrica...neka 98-99...jedino cega se secam je da si dobijao poene kada izgradis kante pored kioska sa fast fudom i da je bila neka vrteska koja se zove had...
Grob Bez Dna Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 jebes onaj poster kad nema time commando-a na njemu.
Novaliis Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Obožavao sam strašne priče a kod mene u selu ih je bilo na pretek. Bila je jedna o taksisti koji je svake noći vozio ženu (ili čoveka, ne sećam se) na groblje... jel zna još neko tu priču i kako tačno ide? Ne mogu nikako da se setim svih detalja i kraja, a baš bih voleo da je zapišem. Uglavnom, jedne noći taksista odluči da proveri gde ta osoba ide i šta radi, i onda provali kako je to njen grob ili njegov, ili tako nešto.. bilo mi je ekstra strašno kad sam bio klinac. 2 1
Night's Blood Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Ja kad sam bila klinac, ceo dan smo igrali skolice, srede, izmedju dve vatre, oduzimanja zemalja, ono crtanje planova... Kad padne mrak, naravno, zmurke. Kada nam to odasdi onda smo sedeli i pricali viceve, igrali gluvih telefona i slicno. Dan se svaki put zavrsavao tako sto je jedna po jedna mama izlazila i zvala nas da idemo u krpe. 1 1
Lord Iffy Boatrace Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Obožavao sam strašne priče a kod mene u selu ih je bilo na pretek. Bila je jedna o taksisti koji je svake noći vozio ženu (ili čoveka, ne sećam se) na groblje... jel zna još neko tu priču i kako tačno ide? Ne mogu nikako da se setim svih detalja i kraja, a baš bih voleo da je zapišem. Uglavnom, jedne noći taksista odluči da proveri gde ta osoba ide i šta radi, i onda provali kako je to njen grob ili njegov, ili tako nešto.. bilo mi je ekstra strašno kad sam bio klinac. Kod nas je bila neka prica za kamiondziju koji je povezao lepu plavusu mladu devojku i dao joj jaknu kako joj ne bi bilo hladno i ona ode i da mu adresu gde da pokupi jaknu.On ode tamo posle par dana i kazu mu da je ta devojka mrtva vec dug niz godina,on ode na grob da joj zapali svecu i zatekne jaknu okacenu na spomenik. 3
Recommended Posts