truliandedzombileš! Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 KUrcem u čelo, šakom u usta....... Kurcem po stolu, šakom po pički... 1
Генеральный Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Se seca neko kako se zvala emisija s onim lutkom i nekom ribom, davala se bas dugo na Politici. Jednom sam cak bio i u publici, razocarao se sto nekoj deci (SPS funkcionera) daju igracke a meni nista, ali ne mogu da se setim imena uopste. риба се давала на Политици, деци СПСоваца су давали играчке а ти си био толко цирке да ниси мого ни имена да се сетиш?
dimmu1 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Seća li se ko šarenog pirinča? http://i323.photobucket.com/albums/nn446/Vladimmir/mmm___by_pety_ytep-d3hc3a3.jpg Ovo se jelo isključivo kutlačom. ovog ima kod nas u svakoj prodavnici zdrave hrane.
Osiris Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Se seca neko kako se zvala emisija s onim lutkom i nekom ribom, davala se bas dugo na Politici. Jednom sam cak bio i u publici, razocarao se sto nekoj deci (SPS funkcionera) daju igracke a meni nista, ali ne mogu da se setim imena uopste. Mislim da se to zvalo Skrivalica ili Otkrivalica. Bio je tu valjda i neki leteći megafon.
Divlji Tigar Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Skrivalica/Otkrivalica je bila na RTB1/RTS1. Voditeljka se zove Violeta Kroker. Tu se pojavljivao i Dragan Jovanović. Evo nešto za starije forumaše. http://www.youtube.com/watch?v=IJY8nJsyW50&feature=related
vudun Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 :wub: bila i ona čudnovata smesa u tubi idealna za, tobože, ničim izazvano uflekavanje zgranutih gostiju, a uzrok celokupnog konflikta je onda trebala biti krajnje zlurada pakos'.
Јарослав Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 И ја сам помислио на то, али рече човек "смеса у туби".
Night's Blood Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 И ја сам помислио на то, али рече човек "смеса у туби". Pa to je to, samo nisam nasla sliku gde je u tubi. Kod nas je bilo u tubi da se kupi, ko zna odakle je ova slika.
Footog Qpoos Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 sto se tice tih nekih stvari iz tube(you)...ja se secam da je postojalo da su majonez i kecap u tubi zajedno...ne secam se da sam probao,al se secam da je bila reklama...bio sam tada jako mali...
sale 3sm Larry Flynt Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Ovo lazno mastilo ima u onoj radnji gadgets and toys.Letos sam se zajebavao s tim,vratilo me u detinjstvo,dok sam drustvo dovodio do histerije. Imam negde i one zajebancije sa zvakama,kao izvuces listic,a ono bubasvaba izleti ili elektro verzija samo ovde mi brzo stradala baterija.
Footog Qpoos Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 ima da se kupe te zvake kod cajniza..
sale 3sm Larry Flynt Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Hehehe,naziv je epic...kurcev mint!
Footog Qpoos Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 (edited) a ja moje pojeo... moje elektro se zovu jako kreativno...shock... Edited January 23, 2012 by Footog Qpoos
Rehabilitovani Bagrem Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Skrivalica/Otkrivalica je bila na RTB1/RTS1. Voditeljka se zove Violeta Kroker. Tu se pojavljivao i Dragan Jovanović. Evo nešto za starije forumaše. http://www.youtube.com/watch?v=IJY8nJsyW50&feature=related Kako se zvao onaj sladoled koji reklamirase u mijevom almanahu sa dva stapica?Nesto kao mutirani kapri???Znam da ga pravise do 91-92.Samo ga videh u katalogu pa mi je bio fetish.
Sreta Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 sto se tice tih nekih stvari iz tube(you)...ja se secam da je postojalo da su majonez i kecap u tubi zajedno...ne secam se da sam probao,al se secam da je bila reklama...bio sam tada jako mali... Al je to bilo dobro , ja inace ne volim kecap , a u ovoj varijanti je bilo laganica . Sexy stvar skroz .
Footog Qpoos Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 covece,ne volis kecap...greh...bolje da si hitler... nego,kako se zvao,jese secas...sada mislim da cu lupiti,al mislim da je nesto bilo tipa tapdzu,topdzu,neki dzu ili top...
Sreta Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Ne secam se jebo ga pas , znam da sam pre par godina video to negde na moru u CG poslednji put .
B@K@ Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Ima toga još, bar slično, al' ne mogu da se setim kako se zvao i da l' je baš tomi proizvodio...
Footog Qpoos Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 (edited) to je verovatno to...samo sto sam ja od top tu,cuo top dzu...ako ga pravi tomi,onda je verovatno skupo k'o kilo janjetine pod sacem... Edited January 24, 2012 by Footog Qpoos
Rehabilitovani Bagrem Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 thommy i rio mare!Kupis i izkombinujes ali na po jedan komad obe stvari krajem 90tih bi kostalo otprilike kao jedna prosecna plata.
B@K@ Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Pa piše, bratiću - Majonez Thomy sa kečapom Top 2 190g - 238,90 din. Evo nekih spomenutih i nespomenutih relikvija iz mladosti, naleteh usput tražeći majonečap: napici pomenute zaštite za auto-kuke, elegantnija verzija od plastičnih čaša od jogurta, kefira, pavlake ili kiselog mleka (milje excluded) intercom 2
Kendall Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Ovo je bio pravi prah sreće: Od sada i sa vitaminom C.
Recommended Posts