kuruz Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 Генерална проба и 3ка дур су биле најбоље емисије тамо. Преноси Енглеза, ВЈ, Вимблдон...
SkullKrusheR Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 au, ta generalna proba je bila do jaja, narochito prva sezona. posle kad su preshli u onaj nabudzeni studio, vishe nije bilo toliko zanimljivo.
Kendall Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 kako se beshe zvao onaj muzichki kviz shto je vodio na 3k, chini mi se? muzichka mashina ili tako neshto. Ne sećam se ali da li se neko seća kako se zvao onaj kviz na TV Košavi, sa zelenom pozadinom, koji su vodili ortak i ortakinja i pitanja su bila uglavnom zezatorska kao npr. kako se zvala čuvena pripovetka Laze Lazarevića? a) Sve će to narod povratiti Sve će to narod pomaziti c) Sve će to narod premlatiti d) Sve će to narod pozlatiti Ili, kako se zvao čuveni majstor za violine? a) Stani mali Stani svari c) Stavi kravi d) Stradivari Ja svoju i dalje imam. Takođe! A imam i onu malu činiju sa istom slikom, hehe. Ali mene ova čaša proganja u snovima: 1
Night's Blood Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/395422_177689132340102_100002970499145_281350_1468932280_n.jpg Ja svoju i dalje imam. I ja. Ovo sam imala, ali je bila u boljem stanju. 1
jelchica Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 One uzbekistanske/kavkaske/eskimske bajke potražite kod knjižara-starinara, posebno na sajmu knjiga. Viđala sam tamo knjige iz tog izdanja, ako ne i cele komplete.
tier_mfkr Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 @Deni i Najc Blad Ja imam i plutona i paju patka, doduse od starijeg brata su, ali su u funkciji i dalje
vudun Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 One uzbekistanske/kavkaske/eskimske bajke potražite kod knjižara-starinara, posebno na sajmu knjiga. Viđala sam tamo knjige iz tog izdanja, ako ne i cele komplete. imam indonežanske bajke. legenda o vulkanu, tangkuban - perahu. zlatna knjiga. izdavač: prosveta @ 1977. moliću lepo.
Talvi Posted February 17, 2012 Report Posted February 17, 2012 Kako se zvala španska serija za decu sa gomilom klinaca koji nađu nekog malog vanzemaljca pa ga kriju od svojih roditelja i ostatka sveta? Baš je davno išlo, se seća neko toga?
Novaliis Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Čarls Barkli, kad je NBA bio zanimljiv za gledanje.
Kendall Posted February 24, 2012 Report Posted February 24, 2012 Ne mogu da verujem da sam u ormanu iskopao svoju prvu CD metal kompilaciju koju mi je drug narezao još '98, baš u vreme kad sam i počeo da ga slušam. Od svakog benda ima samo po nekoliko pesama, nisu celi albumi u pitanju. A ovo ispod su moji komentari/utisci za svaki bend sa diska: Nightwish - moćan "metal" sa ženom koja peva Old man's child - satanistički "metal" In flames - melodičan death "metal" Opeth - dugometražni "metal" Rage - power "metal" iz Nemačke Therion - klasična muzika u "metal" fazonu Metallica - kombinacija roka i "metala" Rhapsody - ratnički "metal" o zmajevima Meshuggah - neobjašnjivo Amorphis - narodnjački "metal" Naravno, tada uopšte nisam priznavao metal kao zaseban žanr već više kao "malo drugačiji rok". Haha... those were the days... 6
Footog Qpoos Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 ja se secam onih casa sa nindza kornjacama,tut gut piva,solja sa kravicom,a mozda i one case sto se dobijala uz vegetu...mislim da svaka treca kuca ima barem jednu
Recommended Posts