Novaliis Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Gameboy sam igrao početkom devedesetih. Moji gejming počeci.. I legendarni Super Mario Land za originalni Gameboy, kako je to samo dobra igra bila, moja omiljena u to vreme. Pored nje, sećam se da sam igrao i Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical Rescue. Imao sam brdo igara ali sećam se samo ove dve, nažalost. Imao sam u to vreme i neku konzolu ali nemam pojma šta je to bilo, donela mi baba iz Austrije. Na toj konzoli sam cepao svakodnevno Wonder Boya, prvi deo. Fantastična igra u stilu Super Marija. Bacaš nekakve tomahavkove, sakupljaš banane i jabuke, skačeš po oblacima i ubijaš čudovišta u zamkovima uz zastrašujuću 8-bit muziku, atmosfera koja je znala da bude zastrašujuća za mene u ono vreme. Posle toga je došao Sega Mega Drive 2, tamo sredinom devedesetih, pa Playstation ali to je već druga priča.
Novaliis Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Ako uzmeš, odigraj Super Mario Land, igrao je pre 20 godina i još mi je u sećanju. Jako je dobra. Baš mi je krivo što ne mogu da se setim koje sam još igre imao.. sećam se samo brda ketridža.
Vuk Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 ISkopao sam svoj gejmboj. Imam jedno 20 kertridza
Kendall Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EGzUx1W7TkE http://www.youtube.com/watch?v=OsBJRX8sbC8 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Ako uzmeš, odigraj Super Mario Land, igrao je pre 20 godina i još mi je u sećanju. Jako je dobra. Baš mi je krivo što ne mogu da se setim koje sam još igre imao.. sećam se samo brda ketridža. aha,secam se super marija na gejmboju,fenomenalna. Vidim neki u oglasima za 900 dinara,al nesto mi jadna slika na ekranu,pa cekam da se pojavi nesto bolje.
tier_mfkr Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 To onaj Mario koji ima vise nekih "svetova" i ima razlicite bossove? Moja omiljena na gejm boju je bila: Tecmo Ball, tako sam zavoleo americki fudbal
tier_mfkr Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Pffff, glavna si faca ako nastavnici nacentriras skakavca na guzicu
Lou Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Glavna si faca kada na ekskurziji priđeš seksi razrednoj u klubu i promešaš joj uz dupe otpozadi. Pijan ortak, ne ja.
tier_mfkr Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 To je vec od sedmog razreda pa na dalje...
Guest HEFEST Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 @ B@K@ Legendarni Pecom 64. Sada pogledah konfiguraciju. Hahahaha Микропроцесор: CPD 1802B 5V7 на 5 MHz ROM: 16 KiB, са опционим 16 KiB проширењем које садржи побољшани едитор и асемблер Примарна меморија: 64 KiB Секундарна меморија: касетна трака Слика: 8 боја, текстуални режим са 24 линије са по 40 карактера и псеудографиком Звук (вероватно): AY-3-8912 Конектори: касетофон, видео и телевизијски (антенски, UHF), RS232 и конектор за проширења
Jabba the Hutt Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E8MCcgfFPnc 2
Novaliis Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 tururu san trope! Ubedljivo moja omiljena epizoda je ona sa vanzemaljcima.
Kendall Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 I sećam se one priče kad je neka žena zvala tehničku podršku da pita gde se na tastaturi nalazi taster "Any key", haha. 1
Recommended Posts