Bourbon Princess Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) Edited October 3, 2012 by Bourbon Princess 4
Sreta Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Ne dovodi nas u iskusenje i od fejka nas izbavi! 1
Fapril ethereal Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 ta Bugerman igrica je dosta ucinila na polju afirmacije osnovnih fizioloskih vrednosti 1
Bourbon Princess Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 (edited) Baš sam sa pre neki dan pričala sa nekim o boogermanu i koliko nam je ta igrica bila hiper zabavna zbog tih slinca i ostalog. A na comix zonu smo burazer i ja ostavili pola detinjstva... I ova mi je bila zakon! Asterix and the power of gods Edited October 3, 2012 by Bourbon Princess
Dark_Elf Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Bugerman je bila simpatična platformica, ali više se oslanjala na vulgarnost nego na kvalitet (Ruff 'n' Tumble, Alladin, Earthworm Jim su bile mnogo bolje platforme, imho). A Comic Zone je legenda. Strašno dobra igrivost, komboi.. odlična rokačina. Sećam se da sam je obrnuo u jednom dahu. I ova mi je bila zakon! Asterix and the power of gods Nikad "Power of Gods", uvek "The Magic Cauldron" [media=] [/media]
Bourbon Princess Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 E jbga, ja nisam igrala tog Asterixa Aaaaa da, Earthworm Jim! Groovy! Od tih ozbiljnijih igrica mislim da mi je "True Lies" mind = blown! 1
Baron Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lRUHVFQxbE4&feature=my_liked_videos&list=LLjBQIE0a-R8CPp3zH3CmL2Q 1
Srlandand Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wymsJWxzGgg&feature=related 2
sale 3sm Larry Flynt Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Jel im'o neko u osnovnoj one fensi pernice kutije s fijokicama na dugmice Kod nas je to bio hit od prvog do cetvrtog.Al bile skupe ko djavo,Jedan rtak imao transformersa,sve mu se izvlacilo i glava i ruke i noge i sve imalo neku funkciju. 3
Јарослав Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Им'о сам ја једну, са Мики Маусом, слична као ова прва, али је била плава и имала је још ваљда Шиљу, Пају и тако те ликове.
Recommended Posts