vudun Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 (edited) Какви су се ту ликови појављивали. a pazi rolu steve žigona. Edited November 22, 2013 by vudun
Lord Iffy Boatrace Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nbUv50CtUIc http://www.youtube.com/watch?v=TwM_G8otqhM 2
Demon Seed Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Taj "Lav Leo" se secam da mi je nesto isao na kurac, jer su poceli da ga pustaju umesto nekog drugog crtaca koji sam voleo, a sad ne mogu da se setim koji je to crtac bio xD
Lord Iffy Boatrace Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Hahah moguce da su ga pustili umesto Klementine ili cak Timberwood Brown-a,ne secam se dobro al se slazem da je bila losa zamena .Kao i PRINC NAI hahah,to je tek tezak trash . Inace za sve fanove He-Man-a evo kako zapravo izgleda HORDE PRIME,u crtacu je uvek prikazana samo ruka a nikad telo i glava,za fanove su odradili figuricu i u to vreme si mogao videti kako on izgleda samo ako je kupis.Preterano.
Dark_Elf Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 (edited) Strava su bile te matore igračke, ne samo He man, nego recimo i transformersi (dok kinezi nisu počeli da štancuju svoje "verzije" transformersa). Sećam se recimo Dinobota koliko su bili dobro odrađeni: Ili pak oni što se sklapaju u velikog.. Deseptikoni valjda: A sad vidim drugarevog klinca, loži se on i drugari na ninjago: Par santimetara je ovo samo visoko. Ne znam za vas, ali meni je ovo govance među igračkama, i mislim da sam bolje igračke nalazio u kinder jajetu. Edited November 25, 2013 by Dark_Elf
Nightfall Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Sećam se recimo Dinobota koliko su bili dobro odrađeni: Dobar ti ovaj Dinobot 1
Guest HEFEST Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 (edited) Elf voli bakute. Cuva ih u clipboardu. Edited November 25, 2013 by HEFEST
Dark_Elf Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 To su ovi sa sajta promenili Naravno.. milf rules... bolje jedna Tanja Bošković nego 20 Jaretovih klinki + 10 godina! :rockdevil: 1
sale 3sm Larry Flynt Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Do jaja su lego, samo skupe ko djavo vazda bile, a najvise smo o njima mastali.Secam se peti razred, imao sam tada neki helikopter(sto mi keva kupila, tad sam bio srecniji od Simunica) i posle mi burazeri dali neki kompletic formula+auto servis i neko vozilo dodatno, dve figurice radnik na pumpi i zvozac sa kacigom, i komplet za kucicu i onda odem kod ortaka, koji je dosao iz Engleske, a on i sestra imaju pun jebeni sanduk lego kockica, taj sanduk ako ne vredi 2000e ne vredi nista.....secam se da su mi dali gomilu onih sitnih, providnih delova, za farove i svetla...
Генеральный Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 ја и данас дан свој пословни успех мерим према томе колко могу лего коцкица да купим за плату
Guest HEFEST Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 (edited) Koliko je to siromasno u odnosu na moje detinjstvo. Moja generacija se gnusala tih rendzera kao najgoreg moguceg skarta sto i jeste realno. A ova danasnja omladina nema cak ni to. Edited November 26, 2013 by HEFEST 1
Srlandand Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Pa realno jeste skart najgori, ali kad si dete drugacije shvatas stvari
Генеральный Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 како беше, је л' га црвени ренџер прима у жутару?
Lady in Black Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Мали мргуд, султан уместо султана и мали смарач: Ишао ми је на живце мали Алфред, али сам га у исто време и симпатисала. Или сам била зависна од цртаних филмова. Још и песмица која ми се и дан данас мота по глави често: "Пиши бриши, јер тако силно желим да знам. Пиши бриши, да видим шта са тобом има у том свету у ком и ја припадам" http://www.youtube.com/watch?v=V6aQopMQGR8 Е јес' БК својевремено имао сјајан програм за децу. БК и Политика
Јарослав Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 како беше, је л' га црвени ренџер прима у жутару? знам да је плави отворено пешкирић а црвени је снимао као неке порниће, али није доказано да ли су но хомо или но хетеро
Guest HEFEST Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 (edited) Kada sam ja bio dete isla ova serija. Pravi maco trip i nista skart. Zato nije bilo LGBT aktivista u to vreme. Pa onda serijal filmova ovog gospodina kao i serija. Pa onda najjaci nindza filmovi svih vremena. I tako dalje. Sve sami biseri. Edited November 26, 2013 by HEFEST 1
Генеральный Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 на Палми преподне нинџа, поподне минџа филмови
Guest HEFEST Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Bila uzivancija. Sacekas da matori zaspe, smanjis ton i udaras ga dok ne poplavi.
Мајор Гашпар Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 (edited) Edited November 28, 2013 by Ефенберг 4 1
SkullKrusheR Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 како беше, је л' га црвени ренџер прима у жутару? na kraju se ispostavilo da to nije on, već neki lik koji jako liči na njega iz tog perioda, a taj glumac se valjda sad bavi nekim borilačkim veštinama (mma ili tako nešto) i više uopšte ne liči na sebe dok je bio rendžer.
Recommended Posts