Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Какви су се ту ликови појављивали. :haha:

a pazi rolu steve žigona. :)

Edited by vudun
Posted

Taj "Lav Leo" se secam da mi je nesto isao na kurac, jer su poceli da ga pustaju umesto nekog drugog crtaca koji sam voleo, a sad ne mogu da se setim koji je to crtac bio xD

Posted

Hahah moguce da su ga pustili umesto Klementine ili cak Timberwood Brown-a,ne secam se dobro al se slazem da je bila losa zamena :).Kao i PRINC NAI hahah,to je tek tezak trash :).

Inace za sve fanove He-Man-a evo kako zapravo izgleda HORDE PRIME,u crtacu je uvek prikazana samo ruka a nikad telo i glava,za fanove su odradili figuricu i u to vreme si mogao videti kako on izgleda samo ako je kupis.Preterano.

Posted (edited)

Strava su bile te matore igračke, ne samo He man, nego recimo i transformersi (dok kinezi nisu počeli da štancuju svoje "verzije" transformersa).

Sećam se recimo Dinobota koliko su bili dobro odrađeni:

history_dinobots.jpg

Ili pak oni što se sklapaju u velikog.. Deseptikoni valjda:

devastator_tf2.jpg

A sad vidim drugarevog klinca, loži se on i drugari na ninjago:

500x500.jpg

Par santimetara je ovo samo visoko.

Ne znam za vas, ali meni je ovo govance među igračkama, i mislim da sam bolje igračke nalazio u kinder jajetu.

Edited by Dark_Elf
Posted (edited)

Elf voli bakute. Cuva ih u clipboardu.

Edited by HEFEST
Posted

Do jaja su lego, samo skupe ko djavo vazda bile, a najvise smo o njima mastali.Secam se peti razred, imao sam tada neki helikopter(sto mi keva kupila, tad sam bio srecniji od Simunica) i posle mi burazeri dali neki kompletic formula+auto servis i neko vozilo dodatno, dve figurice radnik na pumpi i zvozac sa kacigom, i komplet za kucicu i onda odem kod ortaka, koji je dosao iz Engleske, a on i sestra imaju pun jebeni sanduk lego kockica, taj sanduk ako ne vredi 2000e ne vredi nista.....secam se da su mi dali gomilu onih sitnih, providnih delova, za farove i svetla...

Posted (edited)

Koliko je to siromasno u odnosu na moje detinjstvo. Moja generacija se gnusala tih rendzera kao najgoreg moguceg skarta sto i jeste realno. A ova danasnja omladina nema cak ni to.

Edited by HEFEST
  • Downvote 1
Posted

iznogud.jpg

Мали мргуд, султан уместо султана и мали смарач:

48973_1355111235_5693_n.jpg

Ишао ми је на живце мали Алфред, али сам га у исто време и симпатисала. Или сам била зависна од цртаних филмова.

Још и песмица која ми се и дан данас мота по глави често:

"Пиши бриши, јер тако силно желим да знам.

Пиши бриши, да видим шта са тобом има у том свету у ком и ја припадам"

http://www.youtube.com/watch?v=V6aQopMQGR8

Е јес' БК својевремено имао сјајан програм за децу. БК и Политика :wub:

Posted

како беше, је л' га црвени ренџер прима у жутару?

знам да је плави отворено пешкирић

а црвени је снимао као неке порниће, али није доказано да ли су но хомо или но хетеро

Posted (edited)

Kada sam ja bio dete isla ova serija. Pravi maco trip i nista skart. Zato nije bilo LGBT aktivista u to vreme.

cobra.JPG

Pa onda serijal filmova ovog gospodina kao i serija.

thunder.jpg

Pa onda najjaci nindza filmovi svih vremena.

Revenge_Ninja_STV81195.jpg

I tako dalje. Sve sami biseri.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
Posted

Bila uzivancija. Sacekas da matori zaspe, smanjis ton i udaras ga dok ne poplavi.

Posted

како беше, је л' га црвени ренџер прима у жутару?

na kraju se ispostavilo da to nije on, već neki lik koji jako liči na njega iz tog perioda, a taj glumac se valjda sad bavi nekim borilačkim veštinama (mma ili tako nešto) i više uopšte ne liči na sebe dok je bio rendžer.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...