Jump to content

Recommended Posts

Posted

najviše smo skupljali sličice iz Turbo žvaka

imao sam drugara koji je tvrdio da jedini na svetu ima slilčicu na kojoj je Ford Sierra, jer je fabrika greškom napravila tu jednu, al nije hteo da pokazuje "jer se plašio da će mu je neko ukrasti" :haha:

Je l' to onaj što je u Glavnom odboru SNS-a?

Ovaj stari dobri mališa mi nedostaje. Ne pamtim kad sam ga poslednji put sreo u saobraćaju...

ezPalvtkCmQB4xhC.jpg

Posted

90s kid = rođeni 90-ih, ne vidim nikakav problem ovde. ja sam dete 90-ih pa sam gledao i jedno i drugo. samo pokemone nisam sa ove slike gore. da su stavili digimone, onda bi to bilo to.

Posted

Najjaci sajt na svetu, jedino sto sam shvatio koliko su jebeno teske ove igre bile http://www.ssega.com/

Meni jedna od najboljih igrica na segi bila Phantom 2040, hvala za sajt! Možda i opičim nešto odavde, čisto iz nostalgije.

I da detinjstvo iz 90-ih>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Baš mi žao današnjih klinaca, kakve crtaće gledaju to je blagi užas... duško dugouško, tomidžeri, kornjačke(ali oooone), mastersi>>>>>>>>>>>>>sva ova sranja(muka mi kad burazerovi klinci puste tv)

...da ne pričamo o ajfonima :puke:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Ta priča 'žao mi šta današnja deca gledaju' se stalno vrti, ali ima i dobrih crtaća, oni neki ruski СМЕШАРИКИ! i njihov spin off ПИН КОД su do jaja, taj Pin Kod je kao Džini što je bio dok smo bili klinci, obrazovni crtać, čak su mene matorog konja naučili ponešto novo :D

Npr. Pocoyo je isto do jaja, al' hrvatski (da izbalansiram Ruse) ili engleski narator, ovaj naš narator je tolika slepina da ti se čini da je crtać govno kad gledaš srpsku verziju.

A prednost ajfon ere (jebeš ajfon :D), je što imaš youtube na kom detetu možeš da puštaš Lineu do besvesti, ili koji god ti drugi kvlt crtać padne na pamet :D

Ja lično volim kad na nekoj opskurnoj televiziji počne onaj bugarski Gustav, da se istripujem malo :haha:

EDIT: NODI JE RETARD, SMRT NODIJU...

Ja sam sinoc bas pikao par igara, tipa Comixa i Betmena i Robina, nervni slom imao :D

Ijao Comix ja igram na Soniju, imam neki Sega Collection za ps2, al' nemam baš živaca da vežbam igricu da bih prešao celu, ne postoji continue. xD

Edited by Demon Seed
Posted

Pre par godina sam skinuo onaj emulator za segu, morao si sa džojpedom da igraš, imao neku starudiju, crko posle par meseci, al sam se barem podsetio nekih dobrih staaaarih igrica...

Ne mogu sad da uporedim, al meni deluje da je grafika ipak bila nešto bolja... il je to samo varka, posle godina igranja ovih mega-nabudženih igrica, koje u 80% slučajeva igraš samo zbog jebeno dobre grafike!

Posted

Dimone, nije samo stvar u obrazovanju(to je ipak zadatak takodje nekih dooobrih starih emisija, koje više ne postoje), mislim da je najbitnije da crtaći pre svega razviju smisao za humor i da malo oslobode klince da razmišljaju malo drugačije i svojom glavom, a ne kao jebeni roboti, samo neka akcija, pucanje, dizanje u vazduh, tabanje i besmislena priča!(ovo de takodje odnosi i na filmove, koji su realno sve grdji...), takodje i ta dostupnost svemu ubija svaku draž...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...