lemmy sixx Posted September 19, 2002 Report Posted September 19, 2002 Legendarni thrasheri!!!Licno obozavam njihove albume "Hard n' heavy" i "Metal on metal". Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 19, 2002 Report Posted September 19, 2002 Jel oni jos postoje? Cuo sam razne price o njima?? __________________________________________________ Daj, lemmy, koji ti je kurac krasni, nemoj da zatvaras svaku temu na kojoj ja ostavljam post!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2002 Report Posted September 19, 2002 Ajde malo vise informacija pesme itd.Jer ja nisam cuo za taj bend. Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2002 Author Report Posted September 20, 2002 Meni bas imaju onaj thrasherski feeling...jebiga,misljenja se razlikuju.Obavezno pored dva navedena poslusati i "Forged in fire". Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 20, 2002 Report Posted September 20, 2002 200: Kako bre nisu thrash? Ako je Agent Stell thrashmetal (a jeste) onda je i ovaj bend thrash! Quote
RNA Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 Lepo. Nikad nisu imali onoliko brzu muziku i cepa Quote
~Johnny The Slayer~ Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 Ne volim Annihilator!!!! Nervira me sto se kategorise u techno-thrash, sta god to znacilo! Quote
lemmy sixx Posted September 21, 2002 Author Report Posted September 21, 2002 Pa tehnicki thrash...recimo Testament i Metallica,to ti je to. Quote
lemmy sixx Posted September 22, 2002 Author Report Posted September 22, 2002 Pa vecina velikih benodva se ne uklapa u sablone vec ima neki svoj prepoznatljivi stil. Quote
RNA Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Uglavnom su to sitnice koje ih odvajaju od ostatka scene, ali ovi bendovi imaju ba Quote
Nixx Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Ma gde ih samo iskopas Lemmy? :? Quote
RNA Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 Nemoj ja da počnem da izlažem svoje iskopine. Anvil su jedni od začetnika teškog zvuka na američkom kontinentu. Sećam se da je Skot Jan u jednom intervjuu pomenuo kako mu je jedan od prvih koncerata koje je video bio na turneji Anvil/Riot/Raven. Sva tri benda su legendarna skoro isto toliko koliko i Venom ili Metallica, meni čak i više od njih. Quote
lemmy sixx Posted October 17, 2002 Author Report Posted October 17, 2002 Nemoj ja da počnem da izlažem svoje iskopine. Anvil su jedni od začetnika teškog zvuka na američkom kontinentu. Sećam se da je Skot Jan u jednom intervjuu pomenuo kako mu je jedan od prvih koncerata koje je video bio na turneji Anvil/Riot/Raven. Sva tri benda su legendarna skoro isto toliko koliko i Venom ili Metallica, meni čak i više od njih. Metallica je na svoju prvu turneju isla sa Ravenom. Quote
RNA Posted October 20, 2002 Report Posted October 20, 2002 There you go. A druga je valjda bila sa Armored Saint. Quote
Kai Hansen Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 "Never break it, it will never bend The Anvil was Forged In FIRE!" Kako jebeno dobra pesma! Doduse ostatak albuma me nije toliko odusevio, ali sasvim sasvim solidno. Nije thrash ali nije bas ni heavy. od ostalih izdvojio sa albuma izdvojio bih jos i 'Free As the Wind' i 'Future Wars' Quote
dudi Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Metallica je na svoju prvu turneju isla sa Ravenom. Anvil je Kanadska grupa,Na novom albumu samo jedna stvar što nečemu valja. Sve je to daleko od toga što su radili pre ...npr Metal on Metal,ali eto kako kome..Dok su pravili turneje sa RAVEN i EXCITER u njihovo zlatno doba to je bilo dobro....Lomili sve redom sa grupama Bitch, i TANK. A Metallica je moguće imala svirke sa Raven om ali ne i turneju ,Na turneju njihova prva evropska je počela u engleskoj otvarali su za VENOM a u USA sa SAXON i EXCITER. Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2004 Author Report Posted July 22, 2004 Anvil je Kanadska grupa,Na novom albumu samo jedna stvar što nečemu valja. Sve je to daleko od toga što su radili pre ...npr Metal on Metal,ali eto kako kome..Dok su pravili turneje sa RAVEN i EXCITER u njihovo zlatno doba to je bilo dobro....Lomili sve redom sa grupama Bitch, i TANK. A Metallica je moguće imala svirke sa Raven om ali ne i turneju ,Na turneju njihova prva evropska je počela u engleskoj otvarali su za VENOM a u USA sa SAXON i EXCITER. Kada je izasao "Kill 'em all" isli su na turneju sa Ravenom.Album koji je tada Raven promovisao zvao se "All for one" a turneja se zvala "Kill 'em all for one". Quote
RNA Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 (edited) Anvil су све помало, па их сви својатају. Edited August 16, 2004 by RNA Quote
Kai Hansen Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 ne znam sta su, slusao sam "Forged In Fire" i jebe sve keve Quote
RNA Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Не знам, сад сам у псоледње време читао неке рецензије новијих албума, и сви их пљују и препоручују прве албуме, као нпр. "Metal On Metal", који је, истини за вољз, стварно најлегендарнији. Quote
Angelystor Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Uzeo sam na originalu "Anthology". Ushli su mi u topf 40 sigurno Omiljena pema: SMOKIN' GREEN!!!..i nravno Forged In Fire Quote
Recommended Posts