dr.lecter Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Pa zadnji albumi (kraj devedesetih) su uradjeni u nekom supersonik, brzini Speed Of Sound,Plenity Of Power piche 300 na sat,.Fanovi su im na to skrenuli paznju pa je vec sledeci Still Going Strong odsviran na nekoj "normalnoj" brzini a i materijal za SGS je dosta jachi od predhodnih. Ovaj zadnji nisam ni slusao, nije izaslo na plochi-sramota Ada su legende,jesu,nema priche Quote
vudun Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Vala meni je i ''Pound for Pound'' jedno veliko smece. Narocito tekstovi... Quote
RNA Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Е, вала ја напокон набавих овде "Metal On Metal" на винилу и сад ћу да се раздушевљавам. Quote
dr.lecter Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 He he he, reci cu ti samo Mothra................ Quote
dudi Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Montreal Metal massacre fest u decembru, Kanadski thrasheri na okupu.. Ovome se ovde već priča duze vreme ,Pitam se gde su ispali svemu tome Infernal Majesty??? Quote
Angelystor Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Jebot otac kakav kombo!! Speed of sound. Quote
Metnegomilj Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Ponovo okupljeni Aggression!Pa Razor,Dbc,Exciter.A joj! E da je i Obliveon tamo bilo bi i previse. Covo obavezno da si posetio i nas jadne izvestio! Quote
Guest Arthur Dent Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ovo je heavy,ali OK.Omiljeni su mi Hard'n'Heavy,Metal on Metal i Still Going Strong,a Back to Basics je užasno loš!Robb Reiner zakon!! Quote
dr.lecter Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Robb Reiner jeste zakon. Uvalio korpu Mustain-u zbog Anvila. Odanost je svetinja... Quote
Vlaja Buraz Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Upravo sam skontao da imam kompletan Anvil. Ja to imam a neki koji to žele nemaju. Quote
RNA Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Robb Reiner jeste zakon. Uvalio korpu Mustain-u zbog Anvila. Odanost je svetinja... Треба то ценити. То је све ређа особина и квалитет данашњих музичара. Quote
dr.lecter Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Pa jedan od rijetkih btubnjara na chijoj solo tachki ne idem na pisanje Quote
dudi Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Ponovo okupljeni Aggression!Pa Razor,Dbc,Exciter.A joj! E da je i Obliveon tamo bilo bi i previse. Covo obavezno da si posetio i nas jadne izvestio! A posle tog Festa je u bliznjem klubu (max 350 ) takozvani afterparty ,gde inače bendovi daju autograme, foto i tako to .Za taj fest su neverovatne niske cene kada bi mozda usporedio Klonska govna poput Ozzfest, ili bolesne cene na nekim koncertima ...ako dotle bude sve ok i budem tamo daću neki izveštaj ....-thrash til death.... Quote
RNA Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Још им фале Annihilator, Witchkiller, Infernal Majesty и Thor, па да комплетирају канадску поставу. Quote
dudi Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Још им фале Annihilator, Witchkiller, Infernal Majesty и Thor, па да комплетирају канадску поставу. Annihilator sve manje sviraju u svojoj otadzbini ,Uglavnom su u Evropi Wacken i tako to.. Jeste baš im fali iz društva Majesty Quote
RNA Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Па, кад ниси успео да их доведеш у Бечеј, 'бем им сунац! Quote
dudi Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Па, кад ниси успео да их доведеш у Бечеј, 'бем им сунац! Nisu još ni krenuli na turneju ,Koji je razlog i šta čekaju ne znam .Prestali su da nam odgovaraju na Mejlove i tu se i sve stišalo. Rekli su nam da će svirati u Budimpešti i najverovatnije u SZegedinu pošto je Bečej City oko 80 km od granice ne bi bilo problema za njih da dođu. Ervin (vlasnik kluba Floyd ) Je i mislio da će to biti još bolje u onom dvorištu u Mol u jer je veće mesto ... Valjda je tamo bio hit 202 juče ... P.s Jeste svirali na gitarijadi mislim ? Zapazio sam vas na nekoj listi Kako je bilo? Quote
RNA Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Аха, звали су нас да свирамо у Молу, али јебем ти факс кад нисам могао. Јесмо свирали на Гитаријади и могли смо да победимо, али нам нису да ли онај један поен који је фалио због енглеског језика који иначе користимо. Требали смо вала да певамо на мађарском, па да видим шта ће да раде. Имаш све на теми о бенду, тамо је разглабано све до у детаље, да се не понављам овди. Quote
Angelystor Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Legendary Canadian metallers ANVIL will be teaming up with PHANTOM-X, the new project featuring OMEN singer Kevin Goocher, for the following European dates in November: Nov. 01 - Bergamo, ITA @ Motion Nov. 02 - Rome, ITA @ Acquofono Nov. 03 - Zurich, SWI @ Abart Nov. 04 - Dittigheim, GER @ Keep-It-True Festival Nov. 05 - Copenaghen, DEN @ The Rock Nov. 06 - Frankenthal, GER @ Krone Music Club Nov. 08 - Derby, UK @ The Victoria Nov. 09 - Liverpool, UK @ TBA Nov. 11 - Rotterdam, NETH @ Baroeg Nov. 12 - Vosselaar, BEL @ Biebob Nov. 13 - Courdimanche, FRA @ Le Foyer Nov. 16 - Ukraine @ TBA Nov. 17 - Moscow, RUS @ Moloko Club Nov. 18 - Stockholm, SWE @ TBA Nov. 19 - Sala, SWE @ Rockland Nov. 22 - Braha, CZR @ Hells Bells Nov. 23 - Munchen, GER @ Garage Deluxe Nov. 24 - SER @ TBA Nov. 25 – Ankara, TUR @ Rockstation Nov. 26 - Mures (Transylvania), ROM @ The Stadium Nov. 27 - Athens, GRE @ Underworld AAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Quote
dudi Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Legendary Canadian metallers ANVIL will be teaming up with PHANTOM-X, the new project featuring OMEN singer Kevin Goocher, for the following European dates in November: Nov. 01 - Bergamo, ITA @ Motion Nov. 02 - Rome, ITA @ Acquofono Nov. 03 - Zurich, SWI @ Abart Nov. 04 - Dittigheim, GER @ Keep-It-True Festival Nov. 05 - Copenaghen, DEN @ The Rock Nov. 06 - Frankenthal, GER @ Krone Music Club Nov. 08 - Derby, UK @ The Victoria Nov. 09 - Liverpool, UK @ TBA Nov. 11 - Rotterdam, NETH @ Baroeg Nov. 12 - Vosselaar, BEL @ Biebob Nov. 13 - Courdimanche, FRA @ Le Foyer Nov. 16 - Ukraine @ TBA Nov. 17 - Moscow, RUS @ Moloko Club Nov. 18 - Stockholm, SWE @ TBA Nov. 19 - Sala, SWE @ Rockland Nov. 22 - Braha, CZR @ Hells Bells Nov. 23 - Munchen, GER @ Garage Deluxe Nov. 24 - SER @ TBA Nov. 25 – Ankara, TUR @ Rockstation Nov. 26 - Mures (Transylvania), ROM @ The Stadium Nov. 27 - Athens, GRE @ Underworld AAAAAAAAAAAA!!!!!!!! E vidi ovo sada je ispalo da ćete vi pre videti ANVIL u Srbiji nego ja u Kanadi Quote
Angelystor Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Pa jebote kad mogu Rumuni da ih gledaju, shto ne bismo i mi!!! Samo se plashim da ovo ne propadne..kao Ovekill.. Quote
Angelystor Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Pa jebote kad mogu Rumuni da ih gledaju, shto ne bismo i mi!!! Samo se plashim da ovo ne propadne..kao Ovekill.. Quote
dudi Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Pa jebote kad mogu Rumuni da ih gledaju, shto ne bismo i mi!!! Samo se plashim da ovo ne propadne..kao Ovekill.. Da .. U pravu si, Ja mislim da nigde u svetu se ne otkazuju koncerti kao u Srbiji. Ako bude nešto od toga obavezno pogledaj i opiši kako je bilo. Quote
Angelystor Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 E da..to me podseti. Koliko uopshte ljudi postoji u ovoj drzavi, ajde da su chuli za Anvil, nego zele da ga pogledaju? Chak i ako bude giga, paranoishem da ce biti ultra slaba posecenost.. Quote
dudi Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 E da..to me podseti. Koliko uopshte ljudi postoji u ovoj drzavi, ajde da su chuli za Anvil, nego zele da ga pogledaju? Chak i ako bude giga, paranoishem da ce biti ultra slaba posecenost.. Iako su čuli za njih ili slušaju to nisu više ljudi u stanju da se okupe kao pre. Mada ako se okupi sto plus ljudi na koncertu takvog kalibra to je već plafon. Ali kasnije ide pitanje od strane organizatora ovo se nije isplatilo dovesti pa nećemo više tako nešto. Quote
Recommended Posts