Kumodraski Vo Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 Ja ga nesto nisam skontao, kao da ne znaju sta hoce da sviraju.. Quote
Talvi Posted March 30, 2022 Report Posted March 30, 2022 http://www.bardomethodology.com/articles/2022/03/30/negative-plane-the-pact-interview/ 1 Quote
kuruz Posted April 2, 2022 Report Posted April 2, 2022 https://cloud.mail.ru/public/s23U/z17whPDWs Quote
kuruz Posted April 17, 2022 Report Posted April 17, 2022 dobar album interesantno je da je pristupačniji od prethodna dva, očekivao sam suprotno Quote
Miilos Posted April 17, 2022 Report Posted April 17, 2022 I do sad su mi bili jedni od najboljih u poslednjih 15-ak godina, a ovo mi je možda i najbolji album, pa vi vidite... 1 Quote
Grobodan Posted April 27, 2022 Report Posted April 27, 2022 Vrlo verovatno album ovog podforuma za 2022. On 4/17/2022 at 2:51 PM, kuruz said: interesantno je da je pristupačniji od prethodna dva, očekivao sam suprotno Slazem se s ovim. Quote
Demon Seed Posted April 27, 2022 Report Posted April 27, 2022 Znači Sæcula se ponovo ženi, da tako kažemo 🤠 Quote
Kumodraski Vo Posted April 27, 2022 Report Posted April 27, 2022 Dobar je album nisam ga celog preslusao malo mi izgubi paznju mada meni ono i nije bm maltene.. Za sada mi i dalje dso albun godine kakav god da je.. Quote
Haos sam ja Posted July 25, 2022 Report Posted July 25, 2022 Meni album vrlo traljav na početku, idu neke melodije koje nit su epične nit su pamtjive nit su zle nit su mistične, međutim situacija se popravi negde od pesme Even the devil goes into the church i sve dobije neku formu i poentu do kraja. Nije ovo album za one koje ne vole BM, produkcija je polu amaterska i svirka je dosta bangava mada ima tu dobrih ideja posebno u drugoj polovini albuma. Mene ovo ne hvata atmosferom a slušao sam album po mraku vozeći kroz ruralne krajeve, a možda ipak nisam najbolji slušalac za ove varijante kad suštinski primitivna svirka ide na neku avangardniju varijantu komponovanja. Quote
azal Posted July 25, 2022 Report Posted July 25, 2022 22 minutes ago, Haos sam ja said: Even the devil goes into the church jako smesno ime za pesmu. ja ih nisam slusao ranije ali ovo mi se svidja, bas zato sto ne lici na black metal sviracki puno. ima dovoljno kul riffova da mi drzi paznju. Cak mi i polu bangav zvuk odgovara ovde. Nemam pojma, slusacu jos pa cu da se vratim na starije radove kad budem imao vremena. Quote
The Bowels Of Perdition Posted July 29, 2022 Report Posted July 29, 2022 U onom intervjuu za Bardo Methodology su baš elaborirali taj naslov, navodno su na turneji u nekom gradu prolazili pored neke katedrale i odlučili da u nju uđu, turistički što bi se reklo, da se dive arhitekturi, a valjda su u blizini bila dva fratra koja su ih gledala pa su čuli kako je jedan rekao drugom: See? Even the devil goes into the church. To im je negde ostalo urezano, ta fraza, pa su je sad iskoristili u kontekstu narativa za novi album. Quote
Miilos Posted July 29, 2022 Report Posted July 29, 2022 On 7/25/2022 at 11:11 PM, Haos sam ja said: Meni album vrlo traljav na početku, idu neke melodije koje nit su epične nit su pamtjive nit su zle nit su mistične, međutim situacija se popravi negde od pesme Even the devil goes into the church i sve dobije neku formu i poentu do kraja. Ceo album je super, meni je druga pesma najbolja. On 7/25/2022 at 11:11 PM, Haos sam ja said: Nije ovo album za one koje ne vole BM Svaki black metal treba da je takav. On 7/25/2022 at 11:11 PM, Haos sam ja said: možda ipak nisam najbolji slušalac za ove varijante kad suštinski primitivna svirka ide na neku avangardniju varijantu komponovanja. Biće da je to. 1 Quote
Grobodan Posted July 29, 2022 Report Posted July 29, 2022 I meni se ovo poprilicno poklapa s mojom idejom kakav BM valja da bude. Quote
The Bowels Of Perdition Posted May 9, 2023 Report Posted May 9, 2023 The Pact i Stained Glass Revelations, novi diskovi, u celofanu, po 1500 kinti. Quote
The Bowels Of Perdition Posted May 11, 2023 Report Posted May 11, 2023 (edited) Ostao samo Stained Glass Revelations, može za 1200. (Apologies za intimizaciju etra, neću više) Edited May 11, 2023 by The Bowels Of Perdition Quote
Recommended Posts