azal Posted July 8, 2016 Author Report Posted July 8, 2016 sta je to za mlade momke bez obaveza poput mene Quote
VoivodBG Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 Lako je kada su ti koraci laki kao oblaci, i naravno ako i dalje imaš te mladalačke energije. 3 Quote
chess Posted July 8, 2016 Report Posted July 8, 2016 do atine ima da se vozi sigurno 20 sati kombijem, i 20 sati nazad to je 40 sati voznje, a do zagreba 10 sati sveukupno do tamo i nazad, stvarno si lud jbt 1 Quote
Лука Posted July 10, 2016 Report Posted July 10, 2016 ja sam išao busem do Soluna, nikad više, hteo sam da 'mrem. Kakv crni bus do Grčke. 1 Quote
chess Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 nisam znao da je mike bio zivotno ugrozen i operisan Quote
obsessed by cruelty Posted April 17, 2018 Report Posted April 17, 2018 taman da okačim. kidanje Quote
Grobodan Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 album https://www106.zippyshare.com/v/8CHpf21K/file.html 1 Quote
azal Posted May 15, 2018 Author Report Posted May 15, 2018 standardno odlican. standardno poslenja pesma vodi u druge dimenzije Quote
Haos sam ja Posted June 18, 2018 Report Posted June 18, 2018 Preslušah konačno uzduž i popreko, dobar album ali ne i vrhunski (svakako je malko prehajpovan u mas medijima). Kad se sve sabere, najviše mi se sviđaju "ablaze", stvarno vrhunski opener, vožnja samo taka, monumentalna "beauty in falling leaves" i "original face" onako baš post deljanje, neurosisovski. "the screen" je samo ok, više mi se svidela kad je tek izašla jer sam valjda bio željan nove Yob pesme, ovaj closer mi nije nešto efektan, preprosečni rifovi za toliku dozu repeticije, "lungs search" je više uvod u drugi deo albuma i ajde služi svrsi, dok je "in reverie" pravo dosadna i jedina baš bezveze pesma. Činjenica je da su ovi sa pravom među liderima žanra i ta pozicija neće biti ugrožena nakon ovog albuma svakako. Od mene neka sedmica, otprilike. Quote
obsessed by cruelty Posted July 20, 2018 Report Posted July 20, 2018 ja vrtim ovo poslednjih par dana dosta, baš dobar album, Screen mi je čak i najslabija Quote
VoivodBG Posted November 2, 2021 Report Posted November 2, 2021 (edited) Yob unveil a fully remixed and remastered version of Atma. Atma (Deluxe Version) sees Billy Barnett make the album volume-wide and monolithic in detail and space while keeping all of Jeff Olsen’s original amazing raw-punch production. Physical pre-orders and streaming available at orcd.co/yob-atmadeluxe Edited November 2, 2021 by VoivodBG Quote
Haos sam ja Posted May 24, 2023 Report Posted May 24, 2023 https://metalinjection.net/news/breakups/yob-parts-ways-with-their-drummer?fbclid=IwAR1VbNstE46cKO8MorlCkXcLxe3r6kOE19ga2oIrvhQz1Q_4CvJR3z-E1W0 Quote
Recommended Posts