Talvi Posted March 10, 2011 Report Posted March 10, 2011 U duhu priprema za ovu radost, evo jedna setlista od pre mesec i po: Good Lookin' Out Death Or Jail Built To Last Clobberin' Time Lowest Common Denominator Uprising Nation The Divide America Step Down A Month Of Sundays Busted Take The Night Off Injustice System Friends Like You My Life Just Look Around Sanctuary Machete Scratch The Surface Us Vs. Them
truliandedzombileš! Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 meni kul lista. Take The Night Off samo, kolko traje njihov nastup? 40 minuta?
Okudzava Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/246571/Bend-Sick-Of-It-All--Morali-smo-da-se-vratimo
SkullKrusheR Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 aj pishite kako je bilo. ja na kraju nisam otishao, ispalila ortakinja sa kojom sam trebao da idem. videh malopre setlistu pa mi je malo lakshe shto nisam otishao. 1
Mr.Hate Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Stvarno ljudi niko nista ne javlja,budite drugari pa napisite nesto nama koji nismo mogli da idemo. Set lista na prvi pogled izgleda slaba ali nije,tu su hitovi koji treba da budu mada su meni pesme sa prva dva naj uz srce,pogotovu Locomotive,We want the truth,The shield,Shut me out,We stand alone,What's goin on...
SkullKrusheR Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 ja inache osim prva 4 i predzadnjeg manje-vishe slabo varim. vecina "hitova" je tu i to je do jaja, ali ove ostale su po meni sve filler-i.
hate squad Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Odlican koncert! Set-lista manje vise standardna (nista manje i vise od ostalih koncerata na zadnjim turnejama). Atmosfera vrhunska, pravi HC nastup...ljudi su bukvalno leteli na sve strane. Bila je i "nagradna pesma" - "We stand alone". Ozvucenje i nije bas bilo najbolje, daleko od toga, ali meni je provod bio vrhunski.
Recommended Posts