Stolet Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 ^Kakvo ludilo Nisu morali baš mrtvu pticu da zumiraju doduše. Evo, inspirisan diskusijom na temi o ateizmu: http://en.wikipedia.org/wiki/Olbers'_paradox In astrophysics and physical cosmology, Olbers' paradox is the argument that the darkness of the night sky conflicts with the assumption of an infinite and eternal static universe. It is one of the pieces of evidence for a non-static universe such as the current Big Bang model. The argument is also referred to as the "dark night sky paradox". The paradox states that at any angle from the Earth the sight line will end at the surface of a star, so the night sky should be completely white. This contradicts the darkness of the night sky and leads many to wonder why we do not see only light from stars in the night sky.
Jabba the Hutt Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VyOtIsnG71U&feature=player_embedded 3
Dead Man Drinking Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 MIT can now see through concrete walls Up there with invisibility, teleportation, and being able to cancel mid-season TV breaks, x-ray vision is one of the most sought after superpowers. In the mind’s eye, the ability to see through clothes has a veritable smorgasbord of litigious applications — but in the real world, especially in a military context, being able to see through walls would give soldiers an immense advantage… And that’s exactly what the MIT Lincoln Laboratory has managed to do. 1
Novaliis Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Jos malo cudnih svetala na nocnom nebu. http://www.youtube.com/watch?v=XydeMqmRLDI&feature=channel_video_title Arizona ima dosta ovakvih desavanja.
Lou Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Ovo podosta liči na ono što je bilo pre mesec dana iznad Novog Beograda.
Novaliis Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 (edited) Nisam znao da se tako nesto desilo u Novom Beogradu, sto niko ne prica o tome? Da li se zna kakva su to svetla? Nekakvi tajni eksperimenti vojske (mada sumnjam da mi imamo bilo sta sto bi moglo da izvede tako nesto na nocnom nebu) ili je u pitanju neki prirodan fenomen? Ili je ufo. EDIT - Inace, spomenuh da Arizona ima dosta ovakvih desavanja a recimo lokalna indijanska plemena su poznata po raznim predanjima o posetiocima i o nekakvoj civlizaciji koja zivi duboko u zemlji. Sad, mnogi misle da oni zapravo misle na vanzemaljce ili da cak znaju za njih i da su u kontaktu. Edited November 2, 2011 by Novaliis
Lou Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Pisao sam o tome na forumu iste večeri kada se dogodilo. Ova tema, bem ti život ili random.
Stolet Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Vaistinu, sećam se ja. Gledam ovaj snimak, samo jedan u nizu, ovakvih stvari sam video u ogromnom broju (mislim, snimaka, ne svetala ). Koliko me neke stvari oduševljavaju, toliko sam prema nekima u najmanju ruku skeptičan. Meni su npr. ubedljivo najčudniji snimci iz orbite, gde se vide stvari koje se kreću brzinama od nekoliko hiljada kilometara na čas i odjednom skrenu pod uglom od skoro 90 stepeni, a to se u prirodi baš i ne dešava. Što se tiče svetala, ne znam, deluje mi jako čudno da najveći broj snimaka dolazi iz SAD-a, i to uglavnom iz država u kojima su se pojavile priče o vanzemaljskim posetama 40-ih godina XX veka. Možda do nas dolaze uglavnom njihovi snimci, ali svet je velik, SAD nisu toliko velika zemlja, niti imaju toliko ljudi sa kamerama, da bi 90% snimaka bilo iz njihove zemlje, snimaka fenomena koji bi (da je vanzemaljski i vezan za inteligentna bića i njihova istraživanja) trebao biti rasprostranjen svuda u svetu. Možda je to na kraju samo jedan od načina ubijanja dosade kod stanovništva, pored svog sporta i zabave, čisto da se ubaci još nešto da se ljudi ne bi probudili.
Novaliis Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Koliko se secam, i Kina je imala mnogo ovakvih slucajeva tokom poslednjih godina. Ne mora da znaci da se sve desava samo u Americi ali veca je sansa da se to snimi tamo, nego u nekoj zabiti Afrike/Azije. I ja sam u Srbiji cesto, ali zaista cesto vidjao svetla koja se krecu cik cak, ubrzavaju i usporavaju naglo i nikada nisam saznao sta je to.
Face Of Melinda Posted November 3, 2011 Author Report Posted November 3, 2011 upravo videh na netu... ovakav ultrazvuk testisa se retko vidja http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&nav_id=554675
Talvi Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Vi što imate fejs pratite ovu stranicu, masu zanimljivosti izbacuju na dnevnoj bazi: https://www.facebook.com/WhatTheFacts
Stolet Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Pročitao sam ono 'ultrazvuk' ali sam ipak oklevao da kliknem na link Ovo Talvijevo sam lajkovao, ništa bolje od pamćenja brojčanih zanimljivosti ...od kojih nikad nema koristi
Lou Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 upravo videh na netu... ovakav ultrazvuk testisa se retko vidja http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&nav_id=554675 Jesu li oni ozbiljni sa postavljanjem ovakvih vesti? Vi što imate fejs pratite ovu stranicu, masu zanimljivosti izbacuju na dnevnoj bazi: https://www.facebook.com/WhatTheFacts Prva stvar na vrhu i već nije istina. Ništa gore od gomile "činjenica".
Stolet Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Jao tek sad vidim da je u pitanju b92, majko mila, ali dobro, svi sad imaju takve 'vesti' na svojim web portalima. Eno RTS juče sa njihovim naslovom 'Anšlus Grčke!', samo jednom u nizu pokušaja privlačenja pažnje čitalaca senzacionalističkim glupostima i naslovima koji obrću i okreću poentu članka. Inače, ovaj 'anšlus' se odnosio na 'predviđanje' jednog 'istoričara' o izbijanju evropskog ratnog sukoba 2017. valjda, i to tačno 29. oktobra, ni dan ranije, niti kasnije. Smislio je lik ceo scenario, šta će se sve izdešavati pre rata, tačno sve u datume, na osnovu istorijskih činjenica izgleda, strašno, mediji sami od sebe prave sprdnju
Face Of Melinda Posted November 3, 2011 Author Report Posted November 3, 2011 Pa nesto muz i ja gledali snimak, ipak je ovo njegova oblast i kaze da je oko zapravo kalcifikat (posledica zapaljenja) usta su zapravo cista, nos deo tkiva. Tako da kontam da bi ovo moglo da osnuje novi pokret u umetnosti "apstraktna umetnost u medicini"
Novaliis Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 (edited) Slika je fenomenalna, priroda jos jednom dokazuje da je vrhunski umetnik i da se voli poigravati sa nasim malm umovima. Bez obzira sto je nos ovo, a usta su ono, kompletna slika je ono sto je sustina ovde, prikaz ljudskog lica. Kakve su sanse za tako nesto? Edited November 3, 2011 by Novaliis
Face Of Melinda Posted November 3, 2011 Author Report Posted November 3, 2011 Ko znas sta sve postoji u nama, sto vise gledas nekih stvari to si vise zapanjen. Generalno ovo se retko hvata na snimku
Vresište Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 I say... Pogotovu zato sto jaja ne izgledaju vako na ultrazvuku
Lou Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 (edited) Ja sam još uvek uveren da je montaža u pitanju i da je neko prosledio priču kao istinitu, pa se svi ostali zajebali. Edited November 3, 2011 by Lou
Face Of Melinda Posted November 3, 2011 Author Report Posted November 3, 2011 Radio skoro ultrazvuk jaja pa da podelis koju rec sa nama?
Vresište Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Radio skoro ultrazvuk jaja pa da podelis koju rec sa nama? Ne ali potomstvo jeste . Sreca mala, mudashca su mu ko poveci orah.
Face Of Melinda Posted November 3, 2011 Author Report Posted November 3, 2011 Hehehe jaoj ja se secam svojih vezbi iz decije urologije, tinejdzeri su pogotovu posebna tema E pa neka je potomstvo zivo i zdravo i da su jaja na okupu, sto bi nas narod rekao Mato poznavajuci te ubaci neki interesantan link da skrenemo sa price o jajima
Lou Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Da li ste znali da je glagol "testify" nastao u starom Rimu tako što su se govornici zaklinjali da govore istinu nad svojim testisima? Zanimljivost. Tera na preispitivanje onog američkog zaklinjanja nad biblijom. 1
Stolet Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Odjednom mi bend Testament deluje mnogo smešnije nego inače
Recommended Posts