Jump to content

Recommended Posts

Posted

Morao sam da nastavim o jajima, tebi u inat. Inače, to napisano nije baš tako, ali sam ostavio poluistinu radi komičnog efekta. Mnogo je verovatnije da je sama reč "testis" nastala od korena latinske reči za "svedočiti", tj. u doslovnom prevodu "testis" znači "svedok". :D

Posted

Ako je nešto do panja znači da je do kraja, totalno, ful, hardkor. :haha:

E, setio sam se gde sam čuo za "svedoka" - "Obično veče" Laneta Gutovića. :D

Posted

"Svaka bolest je posledica poremećaja balansa u organizmu..."

Medicina na nivou filozofskog razmišljanja stare Grčke, otprilike.

Posted (edited)

Da li ste znali da je glagol "testify" nastao u starom Rimu tako što su se govornici zaklinjali da govore istinu nad svojim testisima?

Е да,ето хвала,човек увек научи нешто ново...

Добра је и изрека старих Римљана "Тestis unus - testis nullus" tj изрека из Римског права - један сведок-ниједан сведок

Edited by C.A_R.I.A.
Posted

Patent za antigravitacionu propulziju. Koga zanima neka se zanima :D

United States Patent: 6960975

Google Patents

http://energy.edu.pl/oil-228.html

European Patent Office

Abstract of US 6960975 (B1)

A space vehicle propelled by the pressure of inflationary vacuum state is provided comprising a hollow superconductive shield, an inner shield, a power source, a support structure, upper and lower means for generating an electromagnetic field, and a flux modulation controller. A cooled hollow superconductive shield is energized by an electromagnetic field resulting in the quantized vortices of lattice ions projecting a gravitomagnetic field that forms a spacetime curvature anomaly outside the space vehicle. The spacetime curvature imbalance, the spacetime curvature being the same as gravity, provides for the space vehicle's propulsion. The space vehicle, surrounded by the spacetime anomaly, may move at a speed approaching the light-speed characteristic for the modified locale.

Posted

Što, baš je fina tema :confused:

Sad listam unazad, i jbt, Edenski vrt je vrt u oblasti Eden :haha: Negde u Iraku :lol: Što je najbolje, to sve piše na srpskoj vikipediji :mrtav:

Posted

Vau, zaista mi je tesko da poverujem u sve to, pa zar je moguce sa su neke prirodne supstance bile legalne i jos su se koristile u lecenju? Sva sreca pa danas imamo zdrave hemikalije i lekove, gde bi inace bili.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...