Stolet Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 (edited) Kao što je benzin bio sastojak tečnosti za brijanje Onda su otkrili da to nije baš dobro EDIT: Ili npr. Atropa belladonna , biljčica koju su antičke dame koristile kao šminku, a sadrži razne terpenske alkaloide, koji su do jaja toksični. Alkaloidi su otprilike klasa jedinjenja koja je najzanimljivija narkomanskoj populaciji, jer tu spadaju kokain i drugari. Edited November 9, 2011 by Stolet
Novaliis Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 nikon-small-world-photo Zanimljive mikro slike. 1
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 http://www.mondo.rs/tg5246/Foto/Lifestyle/Nove_zivotinjske_vrste.html
Novaliis Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Histiophryne psychedelica: lepo spavajte veceras.
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Тако некако Мада, мене је онај длакави јастог највише одушевио.
Stolet Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Primetiste li na žabi/ribi kako fotografija ima onu foru - kada gledaš u jedao deo slike drugi delovi kao da se pomeraju? Taj efekat mora da ima neki poseban naziv
Novaliis Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 (edited) motion illusion evo i stranice o tome http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_illusion Edited November 11, 2011 by Novaliis
Stolet Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 E to, ali mislim da nikada ranije nisam to primetio na pravoj pravcatoj fotografiji
Lou Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Zabluda, proučavanje više vrsta je pokazalo drugačije. http://news.bbc.co.uk/earth/hi/earth_news/newsid_8100000/8100876.stm
Oak Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 U to ime http://www.youtube.com/watch?v=uShqlufsq5w&ob=av3e
Rehabilitovani Bagrem Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Da li ste skoro razmisljali o svojoj smrti,nedepresivno i neteisticki?
Havočka Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Koji je treci nacin na koji mozes da razmisljas o svojoj smrti? 1
Rehabilitovani Bagrem Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Hladno,pomogucstvu bez negativnih emocija u krajnje egizstencijalnom smislu?Zvuci kao uzak tunel ali mislim da je tu bit toga...Ako razumes sta hocu reci?
Havočka Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Da, da, razumem. Evo, kad pomislim o tome, prva stvar koja mi padne na pamet je bilo koja smrt koja ne ukljucuje davljenje. Posto si pomenuo to ovde, kontam da imas zanimljivu cinjenicu da podelis... Daj da cujem 1
Lunar Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) Evo jednog interesantnog pitanja. Kada bi ste imali izbor da izaberete poslednji obrok, pred izvršenje smrtne kazne, šta bi ste izabrali? Zakon u državama gde je dozvoljena smrtna kazna, propisuje da možete da izaberete i da će vam oni naći, šta god hoćete da jedete pola sada pred egzekuciju. Znači da se vi nadjete u takvoj situaciji, šta bi ste izabrali? Edited November 13, 2011 by Lunar
Rehabilitovani Bagrem Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Tako nesto i ja mislim.Davljenje no no.Da li bi moglo da prodje davljenje ako upadnes u veliki kanister tecne cokolade u fabrici cokolade?To mu dodje kao neka blaga eutanazija pred smrt,da ne kazem slatka smrt. Nazalost nista zanimljivo,samo razmisljam,dodje to ponekad.Setih se kada sam se kao mali plasio smrti,a onda sam u jednom trenutku to prihvatio,svoju smrtnost,a sada mi se kao vraca taj strah.Ne znam ni sam.
Lou Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Znači da se vi nadjete u takvoj situaciji, šta bi ste izabrali? Verovatno neko jelo koje mi je spremala draga osoba, po mogućstvu da baš ona i spremi. Nije toliko bitno jelo, nego način na koji sam zavoleo da bude spremljeno.
Havočka Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 (edited) Ne znam, zavisi od toga da li umrem od vreline cokolade ili same cokolade... Bas smo ortak i ja pricali pre neko vece, kaze, kad je bio mali, nije se plasio, a sad bi samo da napravi sto vise beba Dusana, da na neki nacin zivi kroz njih. Ja to pak ne vidim tako. Ja se ne plasim same smrti, plasim se 1) da posle toga moram sve iz pocetka 2) da cu da ostanem 3) da je zivot perpetomobil EDIT: As for meal, pojela bih onog zbog koga me osudise, do kosti. Edited November 13, 2011 by ~HaVoC~ 1
Talvi Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ja bih za poslednji obrok stresao neki dobar otrov, da zajebem ove koji bi da me pogube.
Rehabilitovani Bagrem Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Talvi nemoj da krepas!!!Sta ce mediaportal.ru bez tebe???
Lunar Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Verovatno neko jelo koje mi je spremala draga osoba, po mogućstvu da baš ona i spremi. Nije toliko bitno jelo, nego način na koji sam zavoleo da bude spremljeno. Dobio sam listu od jedno 20ak ljudi koji su izabrali svoj poslednji obrok. Medju njima je bilo ljudi koji su se iživljavali i tražili nemoguće, pa do lika koji je tražio samo jabuku, pa još jedan koji je rekao da njegov poslednji obrok daju beskućnicima, do lika koji jednostavno ništa nije hteo. Imali smo onda pitanje, šta bi smo mogli da zaključimo o njima, a da su nam prinudjene samo ove infomracije. Nije stvar o dubokoj filozofiji, već da vidi profesor naše razmišljanje o ovakvom gestu.
Recommended Posts