Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moderni čovek, isti kao mi, kako je nastao, za to treba pitati nekoga ko je malo kompetentniji da prokomentariše :) Deluje manje-više logično da je moderni čovek u jednom vremenskom periodu živeo zajedno sa svojim precima, zanimljivo je ovo otkriće, kad se vratim u Nemačku potražiću originalan rad da pročitam da dobijem informacije iz prve ruke, mediji su nepouzdani mnogo, posebno kada je nauka u pitanju :)

Posted

Meni su ovakve reči u stranim jezicima oduvek bile zanimljive i fascinantne. Rekao bih da mi nemamo mnogo takvih primera. Ili nisam upućen.

pictures_of_the_day_4.jpg

Posted

Au kakav zicer si sebi dao sad. :haha:

Russia finds 'new bacteria' in Antarctic lake

Mada slightly miriše na patku jer im je trebalo godinu dana da objave ovo, slučajno baš pred nastavak projekta u maju. Verovatno zbog finansija, al' bilo bi kul da je isitna. Neki izvori tvrde da je DNK podudaranje sa najbližim oblikom života oko 86%, što je razlika kao između čoveka i crva otprilike. Dakle potencijalno vrlo značajno otkriče.

• 2 weeks later...
Posted

The pictures that were put on the voyager spacecraft.

If the human race manages to kill itself,

this is the only thing other life in the universe will be know about us.

This would be the imprint we leave on the entire universe. http://imgur.com/a/CvEvO

• Upvote 7
  • Downvote 1
Posted (edited)

Haha, skoro sam negde video ove fotke, sad sam se setio komentara na jednu od njih:

sA9j9.png

"Ova fotografija pokazuje da Zemljani imaju smisla za humor, jer belac pobeđuje u trčanju." :haha:

Edited by Lou
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...