AuroraFallen Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 (edited) Organizuju Beogradska Arena i Avalon produkcija, a za karte su rekli da ce ih pustiti u prodaju ovih dana. Niko jos nista tacno nije rekao. Ionako se vest pojavila jos pre tri dana, a oni su tek juce na sajtu to objavili. Edited January 21, 2011 by AuroraFallen
Schneider Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/details/205/whitesnake-i-judas-priest Ima na sajtu najava al nema jos cena..
Grob Bez Dna Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 (edited) Два највећа метал бенда свих времена haha Edited January 21, 2011 by Grob Bez Dna 1 1
Angelystor Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 Konacno neki koncert kod nas a da mu se radujem :] (pored BGa naravno) Nadam se iskreno da nece biti predgrupa i da Priest nece na orpostojanoj turneji biti podredjeni WSu, za koji ne dam ni dve pare. 3
Sale B.C. Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 koga jebeno bole dupe da li je glem ili ne, snejk je snejk, a judas je judas jedinstveni i neponovljivi
LazaGNR Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Vratio sam se iz Sofije,tema je prociscena (kol'ko-tol'ko),imate teme o bendovima pa tamo diskutujte koji je ko pravac il' sta vec. Otvara se tema ponovo.
Јарослав Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 сморићу се ако буде Вајтснејк свирао први. онда ћу два сата морати к'о идиот да се у првом реду гурам са глемерима, да бих одатле гледао Присте. 3 4
Dead Man Drinking Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Шта ти имаш против нас глемера Јесте то зајебано, још ако буде и предгрупа. Ја увек идем на опцију да стојим позади док не почне бенд због ког сам дошао, а онда покушавам да се пробијем у прве редове. Некад прође, некад не
AuroraFallen Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Kada ce konacno karte biti pustene u prodaju? ODG:Očekujemo da organizator koncerta objavi detalje u vezi prodaje ulaznica do 1. februara. Marko, 23.01.2011 15:22 Evo odakle informacija stize: http://www.tickets.rs/Default.asp?NewAction=1&HitID=1041307681-0002&ActionID=0&LangID=3&StepID=0&CategoryID=0&SectorID=0&EditionID=3&TabID=&UB2009SportID=0&KeyID={FE81B635-82D7-419B-AEE5-36ACA5DE6520}&Comment=3&CommentConcertID=562&ConcertID=562
Srlandand Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Najrealnija cena bi bila 4000, iskreno. Valjda nece mnogo preko toga...
Ајлин Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 сморићу се ако буде Вајтснејк свирао први. онда ћу два сата морати к'о идиот да се у првом реду гурам са глемерима, да бих одатле гледао Присте. E ajde nemoj da kakiš nego povedi tu devojčicu na koncert. Kakve crne glamere 1 1
Mr.Hate Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Шта ти имаш против нас глемера Јесте то зајебано, још ако буде и предгрупа. Ја увек идем на опцију да стојим позади док не почне бенд због ког сам дошао, а онда покушавам да се пробијем у прве редове. Некад прође, некад не Glupa taktika mada volim takvima da zabijam laktove kad se prave pametni i stalno defiluju negde a nemaju smirishte da gledaju koncert od pocetka do kraja nego non stop cirkulisu i guraju posten narod. 3
Džonee Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 E ajde nemoj da kakiš nego povedi tu devojčicu na koncert. Kakve crne glamere Bra'o Ajlin, brate! :gimmehighfive: Ovo je baš koncert za pogledati sa devojčicom.
Ајлин Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Ih pa nego. Di ćeš lepše nego da joj šapneš na uvce Is This Love, a ona će tebi, Kittens Got Claws. Romantika. 1 1
Dead Man Drinking Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 @Mr.Hate Jes' ali ja kad popijem 2 piva moram bar 3 puta u WC da odem Zbog toga sam propustio i polovinu prve pesme na koncertu Tankarda 1
heavyervin Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Whitesnake sam isao da gledam sa drustvom a devojka sa drugaricom, tek se videli na Afterparty u Kst, i bilo mi je dobro. Znaci ne treba ti niko da bi uzivao uz Whitesnake. A Judas Priest sam gledao sa drugarom-Kumom i opet razvaljivanje. Manite se ko sa kim treba da gleda jer kome se ide otici ce i bez ili sa devojkom, ja znam da cu ja ici pa makar sam. I oba benda cu da gledam s tim da cu se vise odvaljivati na Priest Kakav crni Glam album Whitesnake ili ti 1987. To im je naj Heavy album. Sto su se oni tapirali tad nema veze s muzikom. Ako na to ciljate, tj. image 3 1
AuroraFallen Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ih pa nego. Di ćeš lepše nego da joj šapneš na uvce Is This Love, a ona će tebi, Kittens Got Claws. Romantika. Jeste, a onda cura d'izgine u sutki na Judasu.
Mr.Hate Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 @Mr.Hate Jes' ali ja kad popijem 2 piva moram bar 3 puta u WC da odem Zbog toga sam propustio i polovinu prve pesme na koncertu Tankarda E to jeste druze a ti vidi malo vise skaci pa isteraj to na znoj da te ne tera da mokris stalno,propustices pola koncerta dok se probijas tamo-ovamo. Ne znam ko si da ti sledeci put onda zabijem lakat u besiku pa da se upisas u gace. E sila si,svaka cast sto si ovako odgovorio,pozdrav!
Dead Man Drinking Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Zato se nadam da će Judas Priest biti prvi, da se iskačem k'o čovek, a posle na miru odgledam Whitesnake. Ionako sam negde video da JP nastupa kao predgrupa WS-u
LazaGNR Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Jeste, a onda cura d'izgine u sutki na Judasu. Pa nek se nauce i one jednom...da prezive to.
Zlatko Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Jeste, a onda cura d'izgine u sutki na Judasu. Pa jbg. kada jos ima onih koji nisu ukapirali da se na koncert ide zbog muzike, pevas, skaces a ne da se bijes sa ostalim ljudima. I da iskoristis priliku da nekoga sutnes u guzvi dok niko ne vidi. 5 1
AuroraFallen Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Pa nek se nauce i one jednom...da prezive to. Naucile smo. xD Na nekim svirkama sam vidjala cisto 'zenske' sutke, pa ti sad vidi.
Džonee Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Love hurts. Ne znam, ja ulećem u šutku samo kad je pitanje života i smrti... Ali više uživam kada jednostavno samo divljam. 1
Crna_Dama Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 (edited) PETO:Seca li se ko sta je bilo isto prvog Jula pre par godina kad je Priest "OTKAZAO" koncert na Tashu pa smo se kao budale vracali kuci i to bez novaca od ulaznica da bi isti bio vracen tek nakon nedelju dana??? Ajde navalite,neka plane tema!!! :-))) `Ladno mi je prvo taj datum upao u oci kada sam cula.... Vrlo dobro se secam te tuzne ispale. Volim i Judas i Whitesnake. Super je sto dolaze i jedni i drugi. Malo zestoko, malo laganica...bice dobar koncert, sto kukate unapred (pojedinci)? Dugo je do 1. jula, al nadajmo se da cemo ih ovoga puta KONACNO cuti & videti. Edited January 27, 2011 by Crna_Dama
Recommended Posts