Nesalomivi Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Iako je cena karata prava bagatela,teorije nema da se rasproda sve. I ja mislim, ali bih voleo da gresim..mada ne idem na ovo, bilo bi lepo da bude sto vise ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullPointerException Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Drugari jel moze pomoc da izaberem kartu nikad nisam bio u Areni jbg a obiso sam svaki brlog u Beogradu. Vidim svi kazu fan-pit to je valjda najbolje? A pise da imaju i neke tribine za 3500 valja li to sta? I bravo za cene skroz su ok cene. Ako si "pravi" fan i hoces da zagrlis security ogradu ili da se bacas u sutku, onda uzmi fanpit (to ti je sektor za stajanje odmah ispred bine, za fanove kao sto i sam naziv kaze ). Parter (stajanje iza fanpita) ne savjetujem nikako jer ako nemas minimum 190 cm neces nista vidjeti, a i generalno je bezveze (bar meni). Tribine ako uzimas, uzmi prvi nivo, sa strane (nikako one naspram bine jer se nista ne vidi a i slabo se cuje), ali negdje oko sredine - dakle ni predaleko (slabo se vidi) ni preblizu (neizbalansiran zvuk) bini. Imas na sajtu arene mapu dvorane sa sektorima i sjedistima, pa mozes otprilike odabrati koji sektor hoces, pa da posle trazis na blagajni. Doduse sve to zavisi od okusa, drzim da vecina ljudi najvise voli da ide u fanpit. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Cene su sasvim ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) @NullPointerException Hvala puno cim vidim mapu sa ulaznicama znacu sta da odaberem. Edited February 16, 2011 by LazaGNR Ne quote-uj sve covece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Gde su strucnjaci koji su uporedjivali cene sa drugim zemljama? Samo nek se jave da ih vidimo... Ocemo i predgrupe za te pare,hehehe.I go go igracice i da dele besplatno Painkiller majice! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 cenim da ce biti karata za sve sektore maltene do dana koncerta, mislim da se cak Maideni u Areni nisu bili rasprodati. Sto znaci kul, ne moram ni da zurim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoccman Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Cene vrlo korektne. I moje iskustvo sa Arenom je da karata za skoro sve sektore ima do dva-tri dana pred koncert. Problematične mogu da budu jedino tribine, i to sektori sa najboljim mestima tj. ono što se zove "tribine I kategorije" (201-204 i 214-217). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) Znaci to su najbolja mesta na tribinama.Da pribelezim . Mada ocekujem da ce biti karata i na dan koncerta ipak je slaba metal baza u Srbiji. Ja cu gledati ovog meseca da nabavim. Edited February 16, 2011 by LazaGNR Ti bas ne mozes bez quote-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Mariner Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Samo 3500 fan pit.. Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Na prvom Whitesnake bilo ono koliko, 8.000? Za otkazani Judas Priest kažu bilo prodato 2.500 karata, dakle, ovo možda i bude rasprodato, ali ako bude onaj smanjeni kapacitet, bez nivoa 400 (gornjih tribina). Elem, fan pit all the way. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Zaključak je da će fan pit biti krcat . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 I ja mislim, ali bih voleo da gresim.. Ne gresis.Zato sto vec sada ima ljudi koji kukaju kako nece imati para,a na kraj pameti im nije da ih odu zaraditi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Idem , verovatno !!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Ne gresis.Zato sto vec sada ima ljudi koji kukaju kako nece imati para,a na kraj pameti im nije da ih odu zaraditi. Btk kad ti nisi od tih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Ja znam krdo njih koji ce vise baciti na kldionicu ili rulet nego sto kosta karta, a kukace kako nemaju pare. Onaj ko dodje i treba da dodje, a onaj ko ne bolje sto nije !!! Samo da sada ne ispale i da niko iz bendova ne otegne papke i bice ekstra provod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Lemi i Hefest potpuno u pravu, zona sumraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Ja znam krdo njih koji ce vise baciti na kldionicu ili rulet Ili druge bespotrebne gluposti, kao što su cigare, kafe, alkohol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Cena karte je totalno pristupacna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 (edited) Kad pochinje da radi online eventim? Josh ne mozhe da se kupi karta online. EDIT: Mozhe! Edited February 18, 2011 by Huszar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 (edited) Evo rasporeda u areni: Edited February 18, 2011 by Svart 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Ja sam naruchio 1 mesto u crvenoj zoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Zna li neko koliko karata je pusteno u prodaji za fan pit? Tj. koliko ljudi ce da stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Obicno se ograda pomera napred-nazad prema potraznji tako da nema frke za mesta. Ponekad je fan pit znao da bude pola prostora gde se koncert odrzava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoccman Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Meni upravo to i smeta, nikad ne znaš kako će organizator koncerta da napravi procenu broj ljudi / prostor u fan pitu. Imam utisak da u Areni nema ograničenja po pitanju broja prodatih fan pit karata – najskuplje su i prodavaće se dok ima kupaca - ali mora biti ograničenja po pitanju prostora, jer nije normalno da se ograda pomeri na pola partera. Verovatnije je da će fan pit biti krcat, što je po meni budalaština. U fan pitu mora da bude mesta, logično je da ostane bar metar-dva slobodnog prostora ispred zadnje ograde (svi se nabiju napred), a nešto mi se čini da je koncept naših koncertnih agencija „trpaj kol'ko stane“. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavyervin Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Bio sam na par koncerata u Areni nego sam mislio da je limitirano. Gledam onu mapu pa mi se cini pit mali, zato pitam. Nisam znao da se pomera u zavisnosti od potraznje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts