Jump to content

2011.07.01. *Beogradska arena, Beograd* Judas Priest & Whitesnake

METAL Man

Recommended Posts

Drugari jel moze pomoc da izaberem kartu nikad nisam bio u Areni jbg a obiso sam svaki brlog u Beogradu.

Vidim svi kazu fan-pit to je valjda najbolje?

A pise da imaju i neke tribine za 3500 valja li to sta?

I bravo za cene skroz su ok cene.

Ako si "pravi" fan i hoces da zagrlis security ogradu ili da se bacas u sutku, onda uzmi fanpit (to ti je sektor za stajanje odmah ispred bine, za fanove kao sto i sam naziv kaze :smile: ). Parter (stajanje iza fanpita) ne savjetujem nikako jer ako nemas minimum 190 cm neces nista vidjeti, a i generalno je bezveze (bar meni). Tribine ako uzimas, uzmi prvi nivo, sa strane (nikako one naspram bine jer se nista ne vidi a i slabo se cuje), ali negdje oko sredine - dakle ni predaleko (slabo se vidi) ni preblizu (neizbalansiran zvuk) bini. Imas na sajtu arene mapu dvorane sa sektorima i sjedistima, pa mozes otprilike odabrati koji sektor hoces, pa da posle trazis na blagajni.

Doduse sve to zavisi od okusa, drzim da vecina ljudi najvise voli da ide u fanpit.

• Upvote 3
  • Downvote 1

Cene vrlo korektne.

I moje iskustvo sa Arenom je da karata za skoro sve sektore ima do dva-tri dana pred koncert. Problematične mogu da budu jedino tribine, i to sektori sa najboljim mestima tj. ono što se zove "tribine I kategorije" (201-204 i 214-217).

Na prvom Whitesnake bilo ono koliko, 8.000? Za otkazani Judas Priest kažu bilo prodato 2.500 karata, dakle, ovo možda i bude rasprodato, ali ako bude onaj smanjeni kapacitet, bez nivoa 400 (gornjih tribina). Elem, fan pit all the way. :opusteno:

• Upvote 1

Ja znam krdo njih koji ce vise baciti na kldionicu ili rulet nego sto kosta karta, a kukace kako nemaju pare. Onaj ko dodje i treba da dodje, a onaj ko ne bolje sto nije !!!

Samo da sada ne ispale i da niko iz bendova ne otegne papke i bice ekstra provod. :rockdevil:

• Upvote 1

Meni upravo to i smeta, nikad ne znaš kako će organizator koncerta da napravi procenu broj ljudi / prostor u fan pitu. Imam utisak da u Areni nema ograničenja po pitanju broja prodatih fan pit karata – najskuplje su i prodavaće se dok ima kupaca - ali mora biti ograničenja po pitanju prostora, jer nije normalno da se ograda pomeri na pola partera. Verovatnije je da će fan pit biti krcat, što je po meni budalaština. U fan pitu mora da bude mesta, logično je da ostane bar metar-dva slobodnog prostora ispred zadnje ograde (svi se nabiju napred), a nešto mi se čini da je koncept naših koncertnih agencija „trpaj kol'ko stane“.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...