LazaGNR Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Tek sad vidim da ce u Spaniji biti veselo - sviraju zajedno sa Saxon-om i Motorhead-om Anyway,uz malo srece ovog leta bih mogao da odgledam nekoliko puta Judas Priest Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ako nekog iz komsijskih zemalja zanima smestaj u Beogradu neka mi posalje poruku na private. Znam savrsen hostel u centru grada, najbolji a najjeftiniji jer se tek otvorio. Vec ima poveca grupa koja dolazi samo zbog koncerta pa ce biti dobro druzenje! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 E da, poslednja je trebala da bude Living After Midnight , bila na setlisti, ali je ipak nisu svirali. Što se mene tiče, ne mora ni da bude, nikad mi nije bila ni blizu omiljenih. Ono, uvek može bolje (i više ), ali dosta je OK lista JP-a, što se za Bele snajke baš i ne može reći, kombinacija novih stvari i najisfuranijih hitova kao kod Maidena kad ih baš mrzi. Apsolutno sve stare pesme smo već čuli na Tašu, s tim što je na Tašu ipak bila osetno bolja lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Svirali su u je finskoj poslednju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Jel se moze od Belouske ocekivati pesma Ain't No Love In the Heart Of The City? Ne znam dal su je ubacivali na setlisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 I ovako ima pregršt pesama koje imaju reč "love" u naslovu. Jedna manje ili više - who cares? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Jel se moze od Belouske ocekivati pesma Ain't No Love In the Heart Of The City? Može. http://www.setlist.fm/search?query=whitesnake 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikona Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Zna li se ko nastupa prvi ,whitesnake ili judas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Snejk naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Obnavljanje rasprave oko toga ko je bolji Judas Priest ili Whitesnake,uz pljuvanje onih koji ne slusaju "pravi" bend (i propratno pljuvanje samih bendova) ce se ubuduce sankcionisati bez upozorenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikona Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) ja cu ostati samo na whitesnake-u, ne i na judasu. Mogu da prodam kartu za fanpit nakon sto se zavrsi whitesnake, nekome ko bi dosao da gleda samo Judase, upola cene. Ako ima zainteresovanih, kontakt na [email protected] pa onda tel. Edited June 16, 2011 by Ikona 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Da, posto je tako lako izaci iz fanpita i dati ponistenu kartu nekome ko ce s njom uci na cert 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Poslednja opomena svima. @Ikona:ne znam kako si mislio to da izvedes kad ce ti ponistiti kartu.DZaba ostavljas e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllSeeingEye Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Hoce li biti nekog organizovanog prevoza na koncert iz Novog Sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Hoce li biti nekog organizovanog prevoza na koncert iz Novog Sada? Hoce li biti nekog organizovanog prevoza na koncert iz Novog Sada? Zvati Minju 064 158 52 02 ili Borka 063 728 61 25 Jos 013 dana IN ROCK WE TRUST IN METAL WE BELIEVE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7XnbCYYMDa8&feature=related posle ovoga mogu d'umrem ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Jel se ovo Halford savija da cita tekstove ili sta je u pitanju,zasto onako staticno pevanje???Odradjuju poso stvarno u originalu.Jedva cekam da konacno vidim legende i cujem prvi put uzivo sve one metal himne sa set liste! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Halford je, manje-vise, uvek takav na sceni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Jel se ovo Halford savija da cita tekstove ili sta je u pitanju,zasto onako staticno pevanje???Odradjuju poso stvarno u originalu.Jedva cekam da konacno vidim legende i cujem prvi put uzivo sve one metal himne sa set liste! Možda čita tekst, ali ja bih pre rekao da mu pogrbljen položaj tela odgovara za tu pesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Karte su konacno nabavljene! Sad sledi odbrojavanje do koncerta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Veceras vidim na B92 po prvi put reklamu za ovaj koncert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Vidjam reklamu vec par dana, ali ne nam na kojoj TV. Mene je iznenadilo da uopshte i reklamiraju ovaj tip koncerta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paya Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Kada su Maideni svirali koncert na sajmištu pre par godina,nekoliko puta je išla reklama na B92.Čak je neko iz organizacije gostovao kod Dragana i Gorice u jutarnjem programu.Dok je čovek pričao,ispoštovali su ga,ali čim je otišao krenulo je pljuvanje po fanovima grupe iz unutrašnjosti.Pola sata su pričali kako će grad biti pun smrdljivih,masnih,zaostalih seljaka,kao da se radi o Miloševićevom kontra mitingu iz 96.Možda je to bilo smešno ljudima koji se lože na pedersku muziku koju B92 forsira,ali ja sam se mnogo iznervirao,jer su prešli svaku granicu dobrog ukusa.Zato bi trebalo reklamu pustati recimo u njihovom dnevniku,da bi posle nje voditelji sa lažnim osmesima mogli da upute koju opasku u vezi koncerta. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 To ti je nas "demokratski" B-92 Nisam gledao to,al ako je tako bilo - sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 (edited) Kada su Maideni svirali koncert na sajmištu pre par godina,nekoliko puta je išla reklama na B92.Čak je neko iz organizacije gostovao kod Dragana i Gorice u jutarnjem programu.Dok je čovek pričao,ispoštovali su ga,ali čim je otišao krenulo je pljuvanje po fanovima grupe iz unutrašnjosti.Pola sata su pričali kako će grad biti pun smrdljivih,masnih,zaostalih seljaka,kao da se radi o Miloševićevom kontra mitingu iz 96.Možda je to bilo smešno ljudima koji se lože na pedersku muziku koju B92 forsira,ali ja sam se mnogo iznervirao,jer su prešli svaku granicu dobrog ukusa.Zato bi trebalo reklamu pustati recimo u njihovom dnevniku,da bi posle nje voditelji sa lažnim osmesima mogli da upute koju opasku u vezi koncerta. Ocigledno postoji osoba, a da nema preko 60 godina, koja ozbiljno shvata Goricu i Dragana. Edited June 21, 2011 by Black desire 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts