kuruz Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Opa, i Tigar je ušao u pubertet! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junikorn Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 e pa opusteno mozete da je dodate na fejs posto imate link i da prestanete da pricate o njoj na topicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troooper Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) @Totamealand - Jesi i za Whitesnake stajao pored miksete? Kako se culo? Ja sam za Whitesnake bio napred i jedino se ova nova balada cula kako treba Edited July 5, 2011 by troooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) @ona gore priča: Hahah... meni samo ludo kako oni uslovljavaju te devojke sa slike kao predmete. A sve te devojke imaju naloge ovde, i mogu opusteno da vide sta pisu. Edited July 5, 2011 by Lunar 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Nećeš jebati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 sta je ovaj lunar, neki ljubitelj devojaka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 @ona gore priča: Hahah... meni samo ludo kako oni uslovljavaju te devojke sa slike kao predmete. A sve te devojke imaju naloge ovde, i mogu opusteno da vide sta pisu. Мо'ш мислити, њој у лице може да се каже да је врхунска риба. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 nije mi dobro od zadnje dve strane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 @ona gore priča: Hahah... meni samo ludo kako oni uslovljavaju te devojke sa slike kao predmete. A sve te devojke imaju naloge ovde, i mogu opusteno da vide sta pisu. valjda oslovljavaju . bolje idi istetoviraj jos neku hipsteroidnu piramidu . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) A što dissujete ovu što liči na Mustainea? To što je napravila nezgodnu facu na slici, ne znači da nije dobra i ona. Pravda za Nuclear Blondie! Edited July 6, 2011 by Bata Trokrilni 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Neces jebati 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 @Totamealand - Jesi i za Whitesnake stajao pored miksete? Kako se culo? Ja sam za Whitesnake bio napred i jedino se ova nova balada cula kako treba Odlično su uskladili i Whitesnake. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Neces jebati Šta će mi, kad imam. Ko traži veće, izgubi iz vreće. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator_ressurected Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Za one koji nisu videli. Aleksandar Zec - Whitesnake & Judas Priest 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitlđus Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 cisto jos da napomenem da sam , uz doduse dosta natezanja , primio i blowjob od jedne slatke crvenokose posle certa , ali necu sada o tome ti baš znaš kako sa ženama, ej? oooooooooooo podeli s nama tajnu veliku i bajnu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Kitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitlđus Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 haha, ma mislio sam na određene taktike za sprovođenje tako plemenitih želja i zamisli u delo mislim, nije da mu ne verujem ali meni to deluje nekako previše dobro da bi bilo istinito. ajde da je u pitanju njegova (dugogodišnja) devojka pa bi možda nekako i razumeo ali ovako... za mene je ovo čista naučna fantastika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 ti baš znaš kako sa ženama, ej? oooooooooooo podeli s nama tajnu veliku i bajnu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosa Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) ' Edited July 8, 2011 by Gosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) . Edited July 8, 2011 by Night Prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Aaaaaa....krv ti jebem...koje kidanje Koliko sam ja sjebao grlo na ovoj pesmi, evo 10 dana posle jos ga nisam potpuno oporavio...doduse, u medjuvremenu me jeste sjebalo 'ladno pivo dva puta ali zlo pocelo nakon ovoga... Jebem ti metal krv kad ovo cuh uzivo.. I obrcem sad snimak, u principu Halford samo na startu zvucao malo weaker, dalje ga sasvim respektabilno zlo izvukao U svakom slucaju vizeulni dozivljaj nije najbitniji, moze samo kolko tolko da dopriniese kompletnom dogadjaju, ali nikako da ga pokvari. Meni je najbitnije da sve lepo zvuci, a sad dal cu videti vatre, munje i ostala pomagala mi je sasvim sporedna stvar. Takodjer. Muzika na prvom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Da tema ne izumre of skroz: http://www.youtube.com/watch?v=kQKe8LIbGXY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alison_Hell Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Ma nek' umre. Smorili su sa prepucavanjem.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pigfeeder Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Niko od njih srcem da ti pridje Ti si zrtva rasne diskriminacije Svinje shovinistichke Na tebi ochi pare I spushtaju te Pa beze od moje cere musave Zar si ti prase shto ne zna za se? Siroche bez svinjskog oca?! Znaj da nisi sama usred ovog blata! Kod mene je sve za dzabe Kad nema nikoga Uvce da ti gricka I srce zaskichi Od ljubavnog bola Shirom su ti otvorena Vrata mog obora Cheka te stari dobri SMRAD A na njima Od srca pishe: Dobrodoshla! Ljubimmm te u ChekInjice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Moderatoriiiii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts