Download_manager Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 "It is with regret that Judas Priest announce that K.K. DOWNING has formally retired from the band and will therefore not be joining them on their forthcoming EPITAPH Tour." 1
RaVeN Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 Uzeo danas za fan pit. "Dobar dan, kartu za Judas priest" "Za Whitesnake?" "Ne, za Judas priest" Samo kultno i beskompromisno Vrhunski ! "It is with regret that Judas Priest announce that K.K. DOWNING has formally retired from the band and will therefore not be joining them on their forthcoming EPITAPH Tour." Slayer bez Hannemana, Judasi bez Downinga....sta je sledece 1
Svart Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 (edited) Uzeo danas za fan pit. "Dobar dan, kartu za Judas priest" "Za Whitesnake?" "Ne, za Judas priest" Samo kultno i beskompromisno Taj novi je basista Lauren Harris koju sam, ne svojom voljom, slusao uzivo 2 puta. Edited April 20, 2011 by Svart 1 1
Bata Trokrilni Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Ne, to je gitarista. Basista je onaj što sam ga na prvom certu pobrkao sa Lauren. 2
Guest HEFEST Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 E u picku materinu. Okrnjise nam koncert. Trebali bi da spuste cene karata. 1
Mr.Hate Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Ne mogu da verujem da ce neko dete da svira sa Tiptonom i Halfordom.Mozda se Downing vrati do tada... 1
THUNDERS Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 APRIL 21st 2011 K.K. Downing press release Dear friends, It is with much regret that I will not be with you this summer. Thank you all from the bottom of my heart for your concerns about my health. Please rest assured that I am O.K. There has been an ongoing breakdown in working relationship between myself, elements of the band, and the band's management for some time. Therefore I have decided to step down rather than to tour with negative sentiments as I feel that this would be a deception to you, our cherished fans. However I would urge you to please support the Priest as I have no doubt that it will be a show not to be missed. All my love and respect, K.K. Downing
vudun Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 daj nemoj da se matori jarac tu nesto blesavi sada . neka odradi sa bendom ovu turneju kako dolikuje...
AuroraFallen Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Malopre kupih kartu za fan pit na blagajni Arene. Blagajnica kaze da je za fan pit ostalo jos samo 60 (59 otkako sam kupila svoju xD) karata, a da se i za ostale kategorije broj alarmantno brzo smanjuje. Pomenu nesto kako za neke kategorije ima takodje ima jos samo 50-ak karata, ne znam za koje. xD A vise nema dopunjavanja karata, kako kaze. Tako da, pozurite ako cete u fan pit.
Srlandand Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 To mozda taj kontigent karata, i to kod njih na blagajni.
AuroraFallen Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Za kontigent je i rekla da je poslednji, a da li je samo na toj blagajni, ne znam. Ono sto mi je rekla je da je od ukupnih karata u prodaji ostalo samo 60, posto je pre nego sto mi je prodala kartu zvala nekog i proveravala koliko jos moze na blagajni da izdaje. Tako da verovatno ima jos karata, u steku za one sto narucuju online, i one sto kupuju pred sam cert. Ne dizem ja uzbunu, samo prenosim sta mi je receno. xD
Srlandand Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/tickets/all Pogledaj broj karata za parter i nemoj da me plasis vise xD
heavyervin Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 U Srbiji se jos taj koncert nije odzao koji je bio rasprodat! Bar ja ne znam za tako nesto.Tako da bez panike. Mi iz Kikinde dolazimo sa 2 kombija i niko nema kartu, nije nas strah. Ustvari meni lezi fan pit karta u Bg samo da je podignem:rockdevil:. Al sto pre uzmes, sigurniji si. Ja tako volem. I naravno, nikom sa yumetala sad ovo, al moram. Cuti. Ko zna razumece. Eto Wendigo se vec smeje. Pozdrav za moju stoku Saxona. Beszodtem Atlasz
AuroraFallen Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 http://www.arenabeog...nts/tickets/all Pogledaj broj karata za parter i nemoj da me plasis vise xD Eto vidis da nisam lagala za fan pit. Ne plasim ja nikoga, to radi blagajnica. xD
LazaGNR Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 U Srbiji se jos taj koncert nije odzao koji je bio rasprodat! Setio se ja prvih Guardian-a (kad su bili prvi put)
hypnos Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Malopre kupih kartu za fan pit na blagajni Arene. Blagajnica kaze da je za fan pit ostalo jos samo 60 (59 otkako sam kupila svoju xD) karata, a da se i za ostale kategorije broj alarmantno brzo smanjuje. Pomenu nesto kako za neke kategorije ima takodje ima jos samo 50-ak karata, ne znam za koje. xD A vise nema dopunjavanja karata, kako kaze. Tako da, pozurite ako cete u fan pit. koliko kosta karta za fan pit? ja kupih onu od 2800 prije neki dan
Srlandand Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Uf bre, ima da bude koncert nad koncertima! 16000 Balkanaca i oprostajna turneja jednog od najvecih metal bendova ikad! 3
Night Prowler Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Ahahahahahaha, predgrupa neki Hrvati: http://www.youtube.com/watch?v=-_uhDBnQLEc Halford ce se oduseviti imenom benda
heavyervin Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 (edited) Otkud sad predgrupa? Nije valjda da ce opet neki smorovi da sviraju pre njih? Kod nas je prokletstvo da te ubiju predgrupe, umres dok zasviraju ono sto oces. I kod Madjara je tako bilo kad je svirao Priest, Nemesis se uklapao al kratko, al one Block Out nisam mogao svariti nikako. Ko je bio zna sta je smor ili ko ih je nedaj Boze slusao. Ispravka: Black Out ili kako vec, isti je kurac samo sto su ovi madjari a ovi nasi Edited May 9, 2011 by heavyervin 2 2
Recommended Posts