Bata Trokrilni Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Zvaničan početak koncerta je zapravo početak Whitesnake. Mislim da oni pre 21 neće početi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Kao stariji čovek,ne volim ni ja ove moderne tehologije,ali sam bio prinuđen da naručim željenu kartu preko neta.I tako ti ja u četvtak popodne lepo popunim obrazac,i istog trenutka mi stignu mail i sms sa brojem žiro računa.Ne budem lenj i odmah uplatim po svim instrukcijama,i čekam da mi potvrde uplatu.I čekam..četvrtak,petak,subota,nedelja,ništa mi ne stiže,a rok je 48 sati.Svašta mi je prošlo kroz glavu.I tek u ponedeljak ujutru stiže meni potvrda o uplati.Super je stvar što se karte moraju podići na blagajni arene najkasnije 2 sata pre koncerta,pa organizovanim prevozom iz Kg ne mogu stići,pa ću morati da se maltretiram da dođem ranije.Super je kupovina preko neta,ali sledeći put kupujem kartu na vreme Prijatelju kad u Paracinu ima prodajno mesto (moje drugarice kupile tamo ulaznice),u Kragujevcu mora da je imalo bar 3 distributera i sve to pise na sajtu Eventima sa adresama i brojevima telefona u radnjama u svim gradovima.Trebalo je da pitas ovde a ne da te maltretiraju. Draga i ja pazarismo danas po ulaznicu i dolazimo kolima lagano nas petoro,nadamo se da do 20h stignemo u Beograd.Zna li ko od mestana ili ko je skoro putovao kako je sa guzvom na ulazu u Beograd sa juga?Pozdrav svima pa se vidimo za 3 dana u Areni uz Metal gods,Green Manalishi,Electric eye i ostale naj hitove najhevimetalnijeg benda svih vremena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 E, jbg, ne mogu da priustim ovo zadovoljstvo. Ono, jeste da su karte bile pristupacne, realno, al sta sad. Ljudi, lepo se provedite, a ne sumnjam da svi hocete. Ovo je stvarno jedinstvena prilika da se cuju & vide dva velika, fenomenalna benda. I posle obavezno izvestaj! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Kolko mi je sad bedak Isidora kad ovo cujem a znam koliko obozavas hard i heavy i ova dva benda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 E, jbg, ne mogu da priustim ovo zadovoljstvo. Ono, jeste da su karte bile pristupacne, realno, al sta sad. Zar baš nikoga nisi imala ko bi mogao da ti plati jedan deo karte, ili makar da ti pozajmi? Ja sam recimo uvek spreman da pomognem prijateljima kojima je stvarno stalo do koncerta, zar je moguće da nema još takvih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Zar baš nikoga nisi imala ko bi mogao da ti plati jedan deo karte, ili makar da ti pozajmi? Ja sam recimo uvek spreman da pomognem prijateljima kojima je stvarno stalo do koncerta, zar je moguće da nema još takvih? Ma, nije samo u tome stvar, a i ti prijatelji su bankrot, tako da.... Sta da se radi. Okacite snimke, napisite utiske i mi sto ne idemo imacemo dozivljaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Ma, nije samo u tome stvar, a i ti prijatelji su bankrot, tako da.... Sta da se radi. Pa ko ti je kriv što nećeš da se družiš s odgovarajućim ljudima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paya Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Prijatelju kad u Paracinu ima prodajno mesto (moje drugarice kupile tamo ulaznice),u Kragujevcu mora da je imalo bar 3 distributera i sve to pise na sajtu Eventima sa adresama i brojevima telefona u radnjama u svim gradovima.Trebalo je da pitas ovde a ne da te maltretiraju. Draga i ja pazarismo danas po ulaznicu i dolazimo kolima lagano nas petoro,nadamo se da do 20h stignemo u Beograd.Zna li ko od mestana ili ko je skoro putovao kako je sa guzvom na ulazu u Beograd sa juga?Pozdrav svima pa se vidimo za 3 dana u Areni uz Metal gods,Green Manalishi,Electric eye i ostale naj hitove najhevimetalnijeg benda svih vremena! Pa ima i ovde 2 prodajna mesta,ali kad čekaš(zbog para)zadnji trenutak da kupiš ulaznicu,onda ostanu samo ulaznice za parter od 2700,a njih nisam hteo da pazarim Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukavuk Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Ima 2 predgrupe.... Na karti koju sam kupio danas pise da pocinje u 21h, ali tesko da je tako, jer ce se onda zavrsiti u 3-4 ujutru... na karti pise 20 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Do 23 to gotovo eventualno 23:30... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 002 WHITESNAKE DŽOMBA SAM JA (treći susret sa WS) SE YA PEOPLE!!! IN ROCK WE TRUST IN METAL WE BELIEVE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Jos davno smo ja i jedan moj drug komentarisali, mislim da uvijek pogresno odbrojavas dane :lol: Po tvom brojanju, cetvrtak je 000, a petak bi bio -001 :) Ma nebitno na kraju, bitno je da nas u petak ceka HM spektakl! We are DEFENDERS OF THE FAITH! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Poučen iskustvom od pre tri godine, ja ne odbrojavam dane, nego ću ipak sačekati da počne odbrojavanje sati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Do 23 to gotovo eventualno 23:30... Kako mislish da i Priest i Snake stanu u 2 sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jawbreaker Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Mjenjao bi svoju kartu za fan pit za kartu za parter. Ako je neko zainteresovan nek se jave na [email protected]! Hvala i vidimo se u petak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Evo poslao sam ti mejl. Ako znate da li jos ima negde da se kupi karta za fan pit,ili nekog da je prodaje,javite mi posto treba i ortaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavybeatin`heart Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Meni treba karta za sedece mesto, prodaje li ko??? 0649455209 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Meni treba karta za sedece mesto, prodaje li ko??? 0649455209 pojavile su se na sajtu arene neke sedeće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Jos davno smo ja i jedan moj drug komentarisali, mislim da uvijek pogresno odbrojavas dane :lol: Po tvom brojanju, cetvrtak je 000, a petak bi bio -001 :) Ma nebitno na kraju, bitno je da nas u petak ceka HM spektakl! We are DEFENDERS OF THE FAITH! To je po kalendaru iz JNA,cetvrtak(dan pre koncerta) je 00 NOC,petak je 00 koncert ili 00 kapije BG ARENE,looool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prezlamen Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Na sajtu arene pise da pocinje u 21:00. Ima li nekih informacija kada se kapije otvaraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavybeatin`heart Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 pojavile su se na sajtu arene neke sedeće Da i ja sam upravo video...loze masu da je rasprodato kanda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukavuk Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Kako mislish da i Priest i Snake stanu u 2 sata? Priest sviraju 2 sata 15 min.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Karta uzeta!!! Brojimo sate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Pa evo vam satnice: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/262855/Koncert-Whitesnake-i-Judas-Priest-u-petak-pocinje-u-19-sati Nisam ni sumnjao da će biti drugačije. Judasi tek u 23. Nije loše, ja ionako pre 20 ne bih mogao da stignem, a sad kad vidim satnicu, nešto mi se ne dolazi ni pre 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Black desire... Vidim da si aktivan poslednjih dana na vise tema na Koncertima,a sve u stilu trolling-a. Poslednja opomena - dosta sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts