Jump to content

2011.07.01. *Beogradska arena, Beograd* Judas Priest & Whitesnake

METAL Man

Recommended Posts

ajd ovo za čili i tabasko, to kontam, ali čokolada? ma dobro i to, uporedite to sa koverdejlovim proseravanjem sa vodom sa fidžija.

čitao sam negde kad su pokojnog Dia pitali šta mu treba pred koncert - rekao bi - pivo i pola džointa

• Upvote 1

Palica je pala prosli put, od Travisa, licno u ruke, ovaj put se nadam trzalici od Tiptona. Male su sanse za Hilla mada mi je on car iako je u senci.Btw, danas sedim u kaficu posle posla de tuku narodnjaci i tad sam tek poceo da skontavam sta me ceka u petak!!!!Kad sam video te jadne face.Vidimo se u fan pit!ARRRGGGGHHH

Al' osecao bih se totalno fejk da prvo dam 50 jevrica, a posle pevam soc-anarho stihove:

There I was completely wasting, out of work and down

all inside it's so frustrating as I drift from town to town...

:rockdevil: IDEEEMOOO

Samo se nadam da ce burazer da me kontrolise kad pocne ova pesma, da ne skinem majicu i pocnem da prskam ljude pivom, jbg, ako sam socijala ne moram da budem svinja :smile:

Dogadaj sezone, sta reci.... :rockdevil:

Meni 'ladno nije siguran slobodan dan za ovo, ali bole me kurac, rek'o sam tog dana me nema pa makar mi dali otkaz, i onako je sranje od posla, drugačije neću da se nateram da tražim bolji. :P

Ovo mu sad već dođe sutra! :rockdevil:

Radoznao kakav jesam, nisam mogao da ne osmotrim liste. Judasi objasnili, 21 pesma bez da računamo introe, tu su i najveći hitovi i neki kvltovi iz naftalina (k'o kada bi Maideni rešili da sviraju Alexandera i Only the Good Die Young npr) a Whitesnake izgleda postaju sve gori kako turneja odmiče, sve je manje pesama a sve više solaža, kol'ko će oni (WS) da sviraju uopšte, sat vremena?

• Upvote 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...