Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj one-man band iz Poljske definitivno zaluzuje temu jer se, pored neoriginalnog imena i imidza, krije neverovatna atmosfericna muzika, prvoklasni black metal. Ja imam Funeral Sorcery, Mysteries of the Nocturnal Forest, Lost Horizons of Wisdom i Wolves of Hyperborean Frost. Meni su omiljena poslednja dva - na Lost Horizons of Wisdom sve pesme su preko 11 minuta, a najduza traje skoro 20min. Muzika je odlicna mesavina black metala i ambienta, mene ponekad neodoljivo podseca na najbolje Burzum radove. Meni licno je ovo najbolja forma blacka, muzika koja odise magicnom atmosferom, hipnotise i vodi negde daleko. Preporucujem svima koji vole black a nisu kvlt necro grimm raw satanist metalci jer je ovo vise od cistog krljanja i snimanja pokvarene ves masine mobilnim telefonom. :haha: Ovo je po meni umetnost, najvise dostignuce black metal muzike.

Posted

To je verovatno Evilfeast feat. Burzum. :haha:

A sto se tice imena i imidza- kada bih dosao u kontakt sa bilo kojim Evilfeast cd-om samo bih se nasmejao i produzio dalje, ni ne sluteci kakvo se blago tu krije.

• 5 months later...
Posted

Nadam se da ce izaci uskoro neko novo izdanje, ne mogu da docekam, mnogo je zarazan ovaj Evilfeast.. nema cak ni sajta da se proveri ima li sta novo, kakav UG.. :haha:

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 8 years later...