sale 3sm Larry Flynt Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 Aj da pocnem s vestima-Holivud je puk'o! Rimejk Smrtonosnog oruzja A od filmova X-men First class Nove trandze dark of the moon Novi Pirati Samo bez Orlando Bloom-a i slightly more manish version of Orlando Bloom Uz brdo nastavaka.
Zagrivuk Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Ja cekam Green Lantern film, pogotovo sto je to moj omiljeni strip iz DC edicije, a Hal Jordan duhoviti kreten! http://www.youtube.com/watch?v=8NWGl_A3b60&feature=related
BlowCape Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 (edited) Nadam se samo da ce biti glup onoliko kolko je potrebno da bi bio zabavan.... trailer: http://www.youtube.c...h?v=OeavDokLrOE Edited January 29, 2011 by BlowCape
Zoidberg Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 (edited) Transformerse nece niko gledati, nema Megan Fox Meni onaj Sucker Punch deluje kul, onako bas paljevinski izgleda Edited January 29, 2011 by Zoidberg
Guest Administrator Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Znaci radi rimejk jedne od najkultnijih kvadrologija , Smrtonosnog Oruzja ? Ja prosto ne mogu da verujem kakva je ovo neopisana glupost ! Holivud = LA Grandshow 1 1
Novaliis Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Sve sami rimejkovi i super heroji, holivud pada sve nize i nize.. 1 2
Ozziris Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 sta li ce da rade kada zavrse sa stripovima da mi je znati? sva sreca ima dosta rimejkova u steku inace bi pao rimejk rimejkovog rimejka 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted January 30, 2011 Author Report Posted January 30, 2011 Transformerse nece niko gledati, nema Megan Fox Meni onaj Sucker Punch deluje kul, onako bas paljevinski izgleda Gde nece,dovoljno da vide ime Stivena Spilberga i da samo zbog toga bude gledaniji od prva dva.
Guest Administrator Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 Jedva cekam ovaj film http://www.imdb.com/video/imdb/vi54565145/
MissionVao Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Znaci radi rimejk jedne od najkultnijih kvadrologija , Smrtonosnog Oruzja ? Conan, Total Recall... Ne gledam akcione i avanturisticke filmove od kako su efekti progutali radnju
Novaliis Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Conan, Total Recall... Ne gledam akcione i avanturisticke filmove od kako su efekti progutali radnju E da, Konana, ratnika sa severa glumi crnac. O zivote. Prokleti efekti su unistili avanturisticke filmove - meni je i danas draze da gledam Sindbada iz 70-ih sa stop-motion tehnikom i slicne filmove iz te zlatne ere, nego ove danas gde se samo trude da naprave vece eksplozije i ruznija cudovista. Ti filmovi imaju magiju u sebi i tu bajkovitu atmosferu, a danas se to gubi. Stop-motion mi je uvek bio drazi, mozda to vuce jos od detinjstva kada sam bezao iz skole da gledam originalni Clash of the Titans, pa sam nekako odrastao uz takve filmove. I evo, uporedite samo taj film sa rimejkom, ko kaze da je rimejk bolji ne zna sta valja.
Novaliis Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 slike Evo njegovih slika, sta znam, nekako mi je los izbor za Konana. A i nema tu gradju, Konan je mnogo masivniji. Ovo je vise neki gay urbani izgled. Ne volim Svarcenegera od kako je presao u politiku i poceo da pravi razna sranja, ali jedno mu priznajem - bio je savrsen Konan.
Guest Administrator Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 A ladno to onaj lik iz one Havajske serije ! Pa , cist crnac nije. Moze biti melez. A realno , Konan u stripovima ima crnu kosu i tamniji ten pa je odmah pocetna greska bila sto su ubacili Arnolda Svarcernegera jer smo mi eto navikli.
Novaliis Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Konan je ratnik sa dalekog severa, i koliko se secam on je prototip kelta - plave oci i tamniji ten, ali ne tamniji u smislu da je crnac ili melez. Mnogo je blizi dakle nordijskom tipu nego crnackom te je Svarceneger bolji izbor u svakom slucaju. To i sam Hauard jasno stavlja na znanje kada opisuje Konana. Plus, u vecitom je sukobu sa lemurijancima i reptilima, da spomenem samo Tulsu Duma, Seta.. tako da on i simbolicki ima tu nordijsko - hiperborejsku ulogu. Hiperboreja/Sever protiv Lemurije/Jug.
Denny Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Idu dve ekranizacije Snežane. Prva sa Kristen Stjuart, Šarliz Teron i Vigo Mortensenom. A druga sa Džulijom Roberts u ulozi Zle Kraljice ili šta god.
KinSlayer Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 na imdb-u ima reci samo o ovom prvom, btw mislim da ce biti super!
Srlandand Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Ja jedva cekam Zombieland 2, samo se nadam da ga ne uprskaju.
Oak Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GOyYp6JtwsU&feature=channel wtf
KinSlayer Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Ja jedva cekam Zombieland 2, samo se nadam da ga ne uprskaju. Takodje, mada, nece skoro...
Srlandand Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Pisalo da ce biti 2011a, ali posto na imdb-u vidim da jos ni uloge nisu 100% potvrdjene, izgleda da cemo se nacekati...
lemmy sixx Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Za ovu godinu je bio najavljen The Suffering,ali ne vidim da se ista desava po tom pitanju.
Recommended Posts