Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Biće uskoro mnogo više epičnih padova. Drugar mi nabrojao gomilu planiranih i već snimljenih rimejkova, ono je sramota. Još kad sam video da će Kolin Farel da bude glavni u rimejku "Totalnog opoziva"... stomak mi se okrenuo.

Posted

Nedostatak svezih ideja, plus rimejkovi velikih starih filmova su uvek sigurica. Bice pljuvacina, naravno, ali njih zabole za to. Novac je jedini bitan. Ljudi ce se generalno primiti i odgledati ga, samo da vide kako to izgleda u modernom izdanju.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sve gore od goreg :no: Ali jbt, koliki covek mora mentol da bude pa da izabere onog lika da glumi Konana, to mi nikad nece biti jasno. On je iz jebenog Honolulua!

• Upvote 1
Posted

Jedna od stvari koje mi najviše idu na kurac je ta potreba za prequel-ima, objašnjavanje pozadine nečega. Neki likovi su jednostavno pravljeni da se pitaš o njima do kraja, a ne da ti neki polupismeni reditelj razjasni zašto je on takav. Primera je mnogo, siguran sam da svi znate. ;)

Posted

Naravno. I Hanibal. I sada hoće da rade prequel "Matrix"-a, ako se ne varam. Dva komada - nisam siguran da li bi radili dva prequel-a ili bi drugi film bio nakon trećeg dela.

Ma, jebena sramota.

Posted (edited)

Zar nije Star Wars u startu napisan kao 6 epizoda ali prve 3 nisu hteli da snimaju jer nisu imali dovoljno razvijenu tehniku?

Naravno slazem se da je trebalo da ostane na 4,5 i 6.

Pobesneli Max i uopste ne mora biti sranje (makar ne zbog glumca), samo da reziser ne ukenja stvar :no:

Za Conana no comment. Generalno ne volim remake-ove osim ako su originali failovali po nekom pitanju. Total Recall recimo nema manu.

Na ovom sajtu se najbrze proskroluje kroz sve sto se sprema. Recimo: Oblivion, Monsterpocalypse, Robopocalypse, Mountains of Madness (del Toro, Tom Kruz i Ron Perlman!), Gears of War, Call of Duty, Flash Gordon, Twilight Zone, Abraham Lincoln Vampire Hunter, Dark Tower...

Edited by MissionVao
Posted
Abraham Lincoln Vampire Hunter

President Lincoln's mother is killed by a supernatural creature, which fuels his passion to crush vampires and their slave-owning helpers.

Amerikanci su majstori za stvaranje glupih ideja i iskoriscavanje svoje bedne istorije do granica ljudskog razuma.

Posted

dylan2.jpg

Tugo jesenja! Je l' tu iko pročitao ijedan strip DD? Nije bilo potrebno ni da budu pismeni, bar da su pogledali slike.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...