Маузер Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 (edited) Svarci je bog za danasnje glumce. Edited May 17, 2011 by Маузер 1
Novaliis Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 I dobro me podseti, jos jedna bitna razlika izmedju originala i rimejkova je ta sto danas muskarce predstavljaju dosta feminizirano a zene kao jake i opasne (to je i inace veliki klise danas u holivudu, ali kad to urade i sa rimejkom, onda dolazi jos vide do izrazaja). Fright Night i Totalni Opoziv, recimo.
Night Prowler Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Ja nemam problem sa rimejkovima, jer uvek ostaju originali da se gledaju. A uostalom, mozda neko odgleda rimejk pa se onda zainteresuje da pogleda original i vise mu se svidi. Mene vise nerviraju straight-to-DVD nastavci, kao npr. Ace Ventura, Home Alone, Donnie Darko itd. Dobar primer rimejka je Star Trek, mada je vise reboot, al' 'ajde...
Lou Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 I dobro me podseti, jos jedna bitna razlika izmedju originala i rimejkova je ta sto danas muskarce predstavljaju dosta feminizirano a zene kao jake i opasne (to je i inace veliki klise danas u holivudu, ali kad to urade i sa rimejkom, onda dolazi jos vide do izrazaja). Fright Night i Totalni Opoziv, recimo. Dobro primećeno, a danas se na prste jedne ruke mogu nabrojati glumice koje zaista umeju da iznesu takvu ulogu.
Zlatko Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 (edited) Konan. Jedva se nakanih da odgledam trailer. http://www.youtube.com/watch?v=O8gGhr2eBxE Edited May 19, 2011 by Zlatko 1 1
Denny Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Ne znam za vas, ali ja mislim da će ovaj Konan biti super. Dosta je našminkano, ali šta sad, ne možemo unazad ići. 1 1
DBrave Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 ne slazem se, pogledaj kako je uradjena Game of Thrones serija, nema ovih pederskih specijalnih efekata, nema 3Da, ali je atmosfera neverovatna. Ovaj Konan ce biti kao i Transformersi, barem tako deluje trejler.
Novaliis Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 (edited) Glavni lik je iritantan, pa bolje da su uzeli Ralf Möller-a koji je glumio Konana u onoj niskobudzetnoj seriji krajem devedesetih. Edited May 19, 2011 by Novaliis 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 19, 2011 Author Report Posted May 19, 2011 Bolje izdeformisani Miki Rurk da ga igra. Jos ovi Matriks zahvati i kilo efekata i kung fu dubace,zajedno s vampirima i vukodlacima i bice kul...i Megan Foks ili ona anemicna iz Tvajlajta digra neku zlu vjesticu.I u 3D pod obavezno 1 1
Sandman Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Trejler za Tintina http://www.youtube.com/watch?v=Rg8uQ-L62V0
Novaliis Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Gomila efekata, animirani likovi, pompezno i namumpano. Dakle, nista novo. 1 1
Sandman Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Tintina bi bilo tesko adaptirati "live action",tako da je ovo jedina opcija,buduci da niko vise izbacuje klasicno animirane crtace.
Lou Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Baš bi tu trebalo odraditi klasičnu animaciju, ovako atmosfera klasika ode u kurac. A što se tiče Konana, sramota me bilo da gledam onaj trejler, biće to samo još jedan u moru novijih filmova sa ratnicima, magijama i karakondžulama i gomilom efekata koim pokušavaju da nadomeste nedostatak duše. 1
SerbZmaj Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Mislim da na pogresnom mestu trazis dusu Odavno filmska industrija 'ispusta dusu' A inace radnja Konana je??? Ratnici, magije, karakondzule, metal i haos... Sve je postalo komercijalizovano, sve se pazljivo meri, vaga i radi po receptu... Producentske kuce, kompanije ulaze pare i zele da im projekat vrati pare tako da tu nema mesta za dusu, mastovitost. Zna se koliko mora da bude akcije, koliko golisavih scena - hetero, homo, koliko kineza, crnaca itd. Prica ne sme da bude previse komplikovana, moraju da je razumeju i deca i glupi ameri i ostatak cigana na planeti. ( Ima izuzetaka, valjda ) Takodje, vec sam negde spominjao, i mi, gledaoci, smo postali sve razmazeniji, filmovi su nam dostupniji nego ikada, svaki dan se proizvodi, skida na 'milione'. Svi smo veliki kriticari, trazimo greske u svakoj sitnici... Film nije vise cudo, imam osecaj da nekako vise nema onih FILMCINA, projekata koji se rade godinama, koje obeleze jednu godinu, deceniju generaciju. A mozda smo samo stariji pa ne idemo u toku sa vremenom I meni je glupo sto rade rimejkove filmova, ali... Sto se tice novog Konana, glavni glumac fizicki podseca na originalnog konana. To sto smo mi navikli na Svarcija... U svakom slucaju naravno da cu da pogledam film, i necu ga porediti sa klasikom... Ne znam da li se spominjalo, radi se valjda novi deo: Underworld: New Dawn, veselo
Novaliis Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Odlicna vest za Underworld, taman izlazi za moj rodjendan.
Lou Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 @SerbZmaj: Sad si mi objasnio, nisam znao da Holivud radi za pare. Koja god da je radnja Konana, poenta je da ista ideja može da bude odrađena na više načina, među kojima se razlikuju dobar i loš način. Ovaj noviji način izrade tih ratničkih filmova je krš i zbog toga kažem da će se novi "Konan" udaviti u pomenutom moru prosečnosti.
lemmy sixx Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Ne znam da li se spominjalo, radi se valjda novi deo: Underworld: New Dawn, veselo Nadam se da ce glumiti Kate Beckinsale. 1
SkullKrusheR Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 ^jedini razlog zbog kojeg se gledaju takvi filmovi.
Vitamin K Experience Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Nadam se da ce glumiti Kate Beckinsale. Najavljeno je da će ona glumiti i u ovom nastavku.
Lou Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 A ko bi drugi? Oni i snimaju fillm da bismo mogli da je gledamo u crnoj koži.
Srlandand Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Realno, jedina stvar po kojoj pamtim te filmove Nego, ovaj Konan trejler mnogo podseca na Clash of the Titans, ne sumnjam da ce i biti slicnog (ne)kvaliteta film... Tintina jedva cekam, nadam se da nece biti sranje, ipak ga rade Spilberg i Piter Dzekson, mada ne ocekujem da bude ni priblizno u rangu stripa, ali barem da ne odudara previse. 1 1
Novaliis Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Ja pamtim Underworld po odlicno uradjenim vukodlacima, ona mi je uvek bila ruzna u faci, jbg. 1 3
SkullKrusheR Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 meni je ona u top 3 najlepshih zena na svetu. 3 2
Lou Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Tintina jedva cekam, nadam se da nece biti sranje, ipak ga rade Spilberg i Piter Dzekson, mada ne ocekujem da bude ni priblizno u rangu stripa, ali barem da ne odudara previse. Baš zato što su njih dvojica ne očekujem ništa posebno, njihovi najbolji dani su za njima. 1
Lunar Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 (edited) Nece napraviti remek delo sigurno, ali isto sigurno nece biti los film. Imaju oni dovoljno iskustva da ne naprave neke kardinalne greske. Inace http://www.imdb.com/title/tt1571222/ I jizzed my pants! Cronemberg pravi film o sukobu izmedju Frojda i Junga!!!!! Ja sam ogroman fan ova dva psihologa i jos Cronemberg rezisira..... jedva jedva jedva jedva jedva jedva jedva jedva jedva jedva jedva jedva cekam. Edited May 23, 2011 by Lunar
Recommended Posts