Guest Administrator Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 Ok u jednom delu se cuju cinele a ovaj ih ni ne lupa ..... playback postoji , bubnjevi su ti samo da malo zacine stvari , oni se i ne cuju toliko koliko glavni beat. Now , beat it. 1 1
hesperus Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Ok u jednom delu se cuju cinele a ovaj ih ni ne lupa ..... playback postoji , bubnjevi su ti samo da malo zacine stvari , oni se i ne cuju toliko koliko glavni beat. Now , beat it. Te cinele koje cujes, a "ovaj" ih ne lupa, jesu cinele koje lupa Joe, tj. drugi bubnjar. Ne, zaista, samo da ponovim da nisam njihv fan, ali uzivo "lupaju" i vise nego sto treba... No, ako dodjes na cert, zajdno cemo analizirati ))
Guest Administrator Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Oces mi platiti kartu ? 1 1
Night's Blood Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 U Ns u Mungosu jos nema karata. :/
hesperus Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 U Ns u Mungosu jos nema karata. :/ Cudno, trebalo bi da ih ima... Da li si pokusala na jos nekim prodajnim mestima eventim-a? Evo linka: http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/srbija/
Night's Blood Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Bila drugarica danas da mi kupi i rekli joj da jos nisu pustene u prodaju.
devotee Posted February 17, 2011 Author Report Posted February 17, 2011 U Ns u Mungosu jos nema karata. :/ Oni su tamo malo pogubljeni nesto. Ja zvao da pitam - prvo lik nije imao pojma o cemu se radi... tek kad je proverio shvatio je da ima i te karte u ponudi.
Night's Blood Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Idioti! Naravno mrzi ih da provere. Hvala za obavestenje.
Lou Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Tako je svuda, već sam rekao ovde negde da treba insistirati na proveri.
Night's Blood Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Jbg otisla je drugarica da mi kupi kartu, da sam ja isla proverio bi 3 puta.
devotee Posted February 18, 2011 Author Report Posted February 18, 2011 Jbg otisla je drugarica da mi kupi kartu, da sam ja isla proverio bi 3 puta. Ako je avatar bar blizu realnosti - sigurno... bar 3 puta!
Night's Blood Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Ako je avatar bar blizu realnosti - sigurno... bar 3 puta! Ma to sam ja na avataru.
Descender Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Jel zna neko sta i koliko svira Mortiis na ovoj turneji? Na setlist.fm nema nijedne liste...
Talvi Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Koliko sam čuo, fokusira se na novi album i na onaj koji tek treba da izađe, dakle ne treba očekivati mnogo starijih stvari, if any.
Descender Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Pa pretpostavljam da ce biti akcenat na novi, al nece valjda smarati sa onim koji jos nije ni izasao, pogotovo jer nece dugo svirati... Vjerovatno 9-10 pjesama, jedno bar 4 nove, 2-3 sa Grudge, Parasite God i mozda neki Marshland ili Smell the Witch, tako nesto..
Night's Blood Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Karta kupljena. Ovi idioti iz Mungosa i dalje nemaju pojma sta prodaju. 1
Descender Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Combichrist: Just Like Me Follow the Trail of Blood Today I Woke to the Rain of Blood Electrohead Throat Full of Glass Get Your Body Beat Deathbed Slave to Machine Fuckmachine Blut Royale They Never Surrender ------------------------- Scarred Fuck That Shit What the Fuck Is Wrong With You? Mortiis: The Ugly Truth Way Too Wicked Gibber Doppleganger Closer to the End Perfectly Defect Decadent & Desperate Scalding the Burnt Demons Are Back
Night's Blood Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Ja se nadala da ce biti bar jedna sa The Smell of Rain.
Descender Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Isto. Zapravo bio sam siguran da ce biti Parasite God, a mislio sam da bi mozda cak uletio i Marshland ili Monolith, ali...
Night's Blood Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Zadovoljna sam ja i time sto cu spodobu cuti i videti uzivo.
Imrahil Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 Mortiis mi iskreno bio dosadan, ali je Combichrist bio sjajan šteta što duže nisu svirali..
Recommended Posts