Fiery Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Firey, izvini, stvarno jesi musko, pomijesao sam te sa jednom drugom osobom.... A sad sto ti volis vise gothic metal, pa sta znam, onda, ako cemo iskreno, tebi se ni ne svidja gothic pravac (naravno ako uzmemo da je goth metal vise metal, nego sto je gothic) ok, mada mislim da je therapsid (valjda je to lik koji je postovao temu) i hteo da mu preporucimo gothic metal Quote
Mariyeta Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 e ne daj da te pale, lacuna coil i deine lakaien su najbolji a: slusaj ti strucnjaka Quote
Thule Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Ja stvarno ne mogu citati misli. Covjek je napisao da oce gothic, a ne gothic metal. Ja sam mu i preporucio gothic..... Quote
Millennium Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 Verovatno hoce Gothic Metal - a ja mu toplo preporucujem THERION - DEGGIAL Quote
TtuEd Posted October 2, 2002 Report Posted October 2, 2002 Ja stvarno ne mogu citati misli. Covjek je napisao da oce gothic, a ne gothic metal. Ja sam mu i preporucio gothic..... Auuu Arsene, situacija je ozbiljna Ako zhelish da zadrzhish mesto moderatora ( ) obrati pazhnju na sledecje: Sajt se zove YUmetal tako da se sufiks metal u nazivu ovog i ostalih foruma podrazumeva. Drugim rechima, kada neko napishe da zheli da chuje neku Gothic grupu, podrazumeva se da misli na Gothic Metal. a: Quote
Thule Posted October 2, 2002 Report Posted October 2, 2002 Ja stvarno ne mogu citati misli. Covjek je napisao da oce gothic, a ne gothic metal. Ja sam mu i preporucio gothic..... Auuu Arsene, situacija je ozbiljna Ako zhelish da zadrzhish mesto moderatora ( ) obrati pazhnju na sledecje: Sajt se zove YUmetal tako da se sufiks metal u nazivu ovog i ostalih foruma podrazumeva. Drugim rechima, kada neko napishe da zheli da chuje neku Gothic grupu, podrazumeva se da misli na Gothic Metal. a: A zasto onda postoje forumi tipa Ljudi & Cudi, Fun, Sun & Guns, Religija & Magija,.............. Ne vidim da se tamo nesto diskutuje o metalu .... Uostalom neka ljudi budu malo odredjeniji, pa cu se ukljuciti u razgovor na tom nivou.... Isti rad kao kad da neko kaze kako oce Cassandru, a ja da odma pretpostavim da on/ona oce Cassandra Complex..... E pa jebi ga, ako oces nesto to i napisi..... Preporuka: THE SISTERS OF MERCY!!!! Quote
Vampyr Poet Posted October 8, 2002 Report Posted October 8, 2002 Preporuchujem: Sisters of Mercy The Mission Joy Division (CLOSER) The Cult The Cure Bauhaus Nikako Nightwish Nightwish smara a Tarja je isla na liposukciju Quote
COLD TRINITY 2 Posted October 10, 2002 Report Posted October 10, 2002 1. sex gang children 2. uk decay 3. red lorry , yellow lorry 4. 1919 5. christian death ( radovi do 1986 ) 6. death in june 7. siouxsie and the banshees ( radovi do 1984 ) 8. bauhaus 9. bella morte 10. killing joke 11. fields of the nephilim 12. alien sex fiend 13. play dead 14. blood and roses 15. rosetta stone 16. skeletal family 17. bone orchard 18. ghost dance 19. ... Quote
WS Posted October 11, 2002 Report Posted October 11, 2002 The Sisters of Mercy - Floodland (nije metal) Therion - Theli (ima death korene) Tristania - Beyond the Veil (ima elemente black-a i elektronike) Theatre of Tragedy - Velvet Darkness They Fear (gothic estetika, ali čista doom atmosfera) Opeth - Morningrise (black/death estetika, goth atmosfera) Paradise Lost - Shades of God (naginje ka death/doom stilu) ali obavezno nabavi: Evereve - Seasons (meni omiljeni gothic album, originalni su, nema beauty and the beast koncepta) Tiamat - A Deeper Kind of Slumber (metal/rock, neprevaziđena atmosfera) 1 Quote
confusi0n.is.sex Posted October 12, 2002 Report Posted October 12, 2002 1. sex gang children2. uk decay 3. red lorry , yellow lorry 4. 1919 5. christian death ( radovi do 1986 ) 6. death in june 7. siouxsie and the banshees ( radovi do 1984 ) 8. bauhaus 9. bella morte 10. killing joke 11. fields of the nephilim 12. alien sex fiend 13. play dead 14. blood and roses 15. rosetta stone 16. skeletal family 17. bone orchard 18. ghost dance 19. ... uz ovo moze divno da ide i rudimentary peni - death church Quote
Gwydion Posted October 13, 2002 Report Posted October 13, 2002 Ako cemo iskreno moze i The Dark. A moze i Virgin Prunes (OK, samo jedan njighov album bih stavio u tu kategoriju). Quote
michelle Posted October 13, 2002 Report Posted October 13, 2002 Preporuchujem: Sisters of Mercy The Mission Joy Division (CLOSER) The Cult The Cure Bauhaus Nikako Nightwish Nightwish smara a Tarja je isla na liposukciju Apsolutnu i totalnu podrsku upucujem prijatelju Leonu Nightwish smara , a Tarji nece pomoci ni jos tri liposukcije a: Preporucujem i London after midnight i 69 eyes. Enjoy Quote
Vampyr Poet Posted October 13, 2002 Report Posted October 13, 2002 Preporuchujem: Sisters of Mercy The Mission Joy Division (CLOSER) The Cult The Cure Bauhaus Nikako Nightwish Nightwish smara a Tarja je isla na liposukciju Apsolutnu i totalnu podrsku upucujem prijatelju Leonu Nightwish smara , a Tarji nece pomoci ni jos tri liposukcije a: Preporucujem i London after midnight i 69 eyes. Enjoy Duh, ja tako povremeno zaboravim na moju fav. grupu od Londona obavezno odlushaj Letter to god i Sacrifice Quote
Dani Posted January 31, 2003 Report Posted January 31, 2003 od Londona obavezno odlushaj Letter to god i Sacrifice Prvo "Sacrifice" obavezno!!! Quote
Apeiron Posted February 1, 2003 Report Posted February 1, 2003 Period BEAUTY IN DARKNESS kompilacija, Nuclear Blast. To je najbolje doba gothic metala. Quote
Gwydion Posted February 1, 2003 Report Posted February 1, 2003 Na BEAUTY IN DARKNESS 90% stvari nemaju veze sa gothic metalom... Quote
Apeiron Posted February 3, 2003 Report Posted February 3, 2003 Na BEAUTY IN DARKNESS 90% stvari nemaju veze sa gothic metalom... Ne bih se slozio. Bar u jednom periodu svoga rada, vecina njih je bila gothic/doom metal. Ima bendova koji nisu gothic, ali najbolji gothic bendovi su tu (Therion, Lacrimosa, To/Die/For, Theatre of Tragedy i slicni) Quote
Baal Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 Htio bih malo bolje da se upoznam sa gothicom i industrialom.Preporucite mi neke bandove i albume.Samo sam slusao Nightwish nevjerovatni su. Ma uzmi Therion i nista ti vise ne treba!!! Quote
Baal Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 A mozes uzeti i Lacrimosu i Theatre Of Tragedy. Quote
Omega Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 Ma poslusaj Type O Negative za pocetak... oni su me i navukli na gothic.. Preporucujem i The 69 Eyes,London After Midnight,Sisterse Quote
Gwydion Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 Therion nisu gothic vec neki simfonijski metal ili tako nesto. ToT su poceli kao doom band a ne gothic i tek su kasnije skrenuli ka elektru.Sve u svemu na tim kompilacijama ima samo 5% gotike. Ostalo je neki metal a metal je uvek bezveze... Quote
Gwydion Posted February 4, 2003 Report Posted February 4, 2003 BTW, gothic je gothic a doom je doom. Razlicite kategorije stvari... Quote
Vitamin K Experience Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 Na BEAUTY IN DARKNESS 90% stvari nemaju veze sa gothic metalom... Pa normalno kada je u pitanju izdanje jedne izdavačke kuće (Nuclear Blast) koja se bavi (skoro) svim vrstama metala. Promovišu svoje stvari koje mogu da uviju u mračnu oblandu. Pa ni oni nisu rekli da je to gothic kompilacija Inače, nabavio sam 2CD DivX "Beauty In Darkness vol 4 & 5" sa spotovima bendova koji su bili na tim kompilacijama + još nekim. Ima zanimljivih stvari (i par koje opravdavaju naziv... London After Midnight, Lacrimosa i the 69 Eyes npr). Quote
sanguinia Posted February 6, 2003 Report Posted February 6, 2003 Na BEAUTY IN DARKNESS 90% stvari nemaju veze sa gothic metalom... Pa normalno kada je u pitanju izdanje jedne izdavačke kuće (Nuclear Blast) koja se bavi (skoro) svim vrstama metala. Promovišu svoje stvari koje mogu da uviju u mračnu oblandu. Pa ni oni nisu rekli da je to gothic kompilacija Pa ja imam vol. 2 i na njemu pise da je to 'Gothic & metal' kompilacija - sto u principu moze da znaci bilo sta Quote
Kakashi Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 ja sam poceo sa Tristania-om pa mi nista ne fali hocu reci tako sam se navukao na gothic Quote
Recommended Posts