Guest Laibach Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 (edited) u pravu je heimdall...sistersi su za pocetak zakon... evo vam site za sve gotik frikove... Edited January 13, 2006 by Laibach Quote
Lucio Holocausto Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 (edited) da li je moguce da vise niko ne slusa "muski" gothic? Ja sam i dalje za Paradise Lost, Sentenced... Evanescence - uzas!... Ok, devojka ima lep glas, ali daaaaj!... Sta im je Gothic zgresio da ga tako skrnave? Mislim da najbolji Gothic imaju Holandija, Nemacka i naravno Skandinavijske zemlje... Italijani su kao poceli sa goth zvukom (Lacuna Coil medju njima)... Ameri od Gothica jedino sto imaju je Type O Negative (zar nisu iz Amerike, ispravite me ako gresim ) bend, koji i nije nista posebno... (sto je jedan moj drug goth izjavio "Taj bend treba spaliti!" ) Edited January 14, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
Leona Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Evanescence ne svrstavaju sami sebe u gothic. Oni mogu biti neki kao dark rock, ili sta vec... ali gothic nisu. Mada, ako se gledaju stariji radovi, mislim na pesme Understanding, Before The Down, Solitude... itd, sigurno bi se to nazvalo goth muzikom. Ne znam gde sam procitala da ih je neki imbecil stavio u goth pop rock. Mislim... Anyway, oni su me i navukli na goth. A preporucujm Lacrimosu i Theatre Of Tragedy. Quote
Lucio Holocausto Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 London After Midnight je isto tako dobar, ako ces vec Lacrimosu i ToT... Btw, odlicna slika u potpisu... Quote
Leona Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 London After Midnight je isto tako dobar, ako ces vec Lacrimosu i ToT... Btw, odlicna slika u potpisu... Gde da nabavim LAM? Thanx... Quote
AmyLee Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Evanescence ne svrstavaju sami sebe u gothic. Oni mogu biti neki kao dark rock, ili sta vec... ali gothic nisu. Mada, ako se gledaju stariji radovi, mislim na pesme Understanding, Before The Down, Solitude... itd, sigurno bi se to nazvalo goth muzikom. Ne znam gde sam procitala da ih je neki imbecil stavio u goth pop rock. Mislim... Even in Deth,Lies...Rani Ev radovi ...Sve sto je usledilo... Quote
Lucio Holocausto Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Mislim da ja imam par albuma... Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Gde da nabavim LAM? Thanx... kod Solicitora Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Sve,sve al' Sistersi....... Neko jednom rece: Najbolji ben na svetu su sistersi,pa sedam praznih mesta,pa ope' sistersi.....so troo....\ Uvek aktuelni bili,jesu,bice.... Moze i MissionUk....Pola clanova bilo u sistersima...... Ja volem i Qntal...... Quote
Lucio Holocausto Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Qntal, oni nisu loši... čuo sam samo jedan album... Ništa posebno, ali nije ni toliko loše... Quote
tovar Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Sve,sve al' Sistersi....... Neko jednom rece: Najbolji ben na svetu su sistersi,pa sedam praznih mesta,pa ope' sistersi.....so troo....\ Uvek aktuelni bili,jesu,bice.... Moze i MissionUk....Pola clanova bilo u sistersima...... Ja volem i Qntal...... sistersi su mi nekako suvise isfurani. mission jako volem. ali sto se matorog gothica tice, fields of the nephillim. zombie cowboys from hell. sta dalje reci Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 sistersi su mi nekako suvise isfurani. mission jako volem. ali sto se matorog gothica tice, fields of the nephillim. zombie cowboys from hell. sta dalje reci Isfurani ne isfurani,ali ljudi koji pocinju....savrseno.....Taman ce uci ddirektno u srz....... Nefilim ok,a i za pocetak mi nekako ide i Joy Division.....Lagani su iz razloga.... Film je skidao nekoliko njihovih stvari,a i Jura se lozio na Iana.....Tako da,blisko je ljudima...... Quote
tovar Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 cuj, pa blisko je... ok je za pocetak. ali postoje razlicite tacke pocetka, i nije hronologija uvek dobar pristup. ja sam u tripu pocinjanja sa necim sada aktuelnim i onda istrazivanjem u proslost i pracenjem u buducnost. ja sam naveo neke osnovne tacke sto se matorana tice. i kako da zaboravim the cult. to je savrseno pitko. pitanje je koliko je gothic uopste, ali je dobro i mracno. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ne kazem,ali priblizis im na nacin da mogu da ga porede...tj. ne uporede sa nasima,ali ima mnogo onih koji su se ugledali na grupe iz gotik OKRUZENJA.....Kada pomenes termin gotik,poznata ti je reakcija ljudi...verovatno,a u stvari ne shvataju da je to preteca naseg novog vala.....jbg. nije bas tako jednostavno al' ovo su preporuke,ne Isto tako,ja volim idole da svrstavam u post-pank na nasem podrucju jer u pojedinim pesmama(moja si) imaju tako bauhausovsku atmosferu....Mozda tripujem,ali cini mi se da je to to..... Quote
Cayca Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Turski gothic band Catafalque - sami za sebe kazhu da podsecaju na Theatre Of Tragedy, Within Temptation, Paradise Lost, Lacuna Coil... Shta god da rade i na koga god da liche, dobro zvuche. Quote
Sugar Overdose Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 narawno mizar a od qntala imam swe i jaako su dobri onda serahim shock Quote
Leona Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 kod Solicitora Heh... Thanx... Mizar OBAVEZNO! A moze i Moi Dix Mois i Malice Mizer. narawno mizar a od qntala imam swe i jaako su dobri onda serahim shock Jel imas nesto VIDEO od njih? Ja imam samo neki video sa maskama... nemam naziv... al mi se svidja, dobra je i muzika i spot. Quote
Inuria Malkava Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 D? Kakve veze Qntal, Mizar i ostale preporuke imaju sa gothic metalom? A da su odlicni, jesu! I vec jednom - Sistersi nisu gothic! Oni su POP. To sto ih danas goticari (da ne kazem goticarke) slusaju, ne menja stvar... After Forever - to je dobar gothic metal. Quote
Sugar Overdose Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 (edited) ribo,naziw teme je gothic metal/GOTHIC preporuke!!! Edited November 6, 2006 by nadmrachna_kvazi_gothicharka Quote
Inuria Malkava Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Right. Sorry. Mada ova velika slova (Doom & Gothic METAL) ... Tema bi bila bolja za gothic, electro i industrial. Quote
Sugar Overdose Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 moramo edukowati owu masu koja slusha metal Quote
Sugar Overdose Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 pa ima gomila na youtube-u,ali ih nisam poskidala ;/ Quote
Recommended Posts