Grobodan Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Haha, kontam. Mada, ja na primer uopšte ne smatram "Am..." za ambis, pre bih rekao da je taj album prosto neshvaćen pa ga i ne mogu okarakterisati nekim lošijim opisima, ali to je već za Amorphis temu. Ha, pa to i ja mislim ali tih godina im je popularnost bila u kurcu i bili su totalno otpisani.
..charlie.. Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 Dobar broj, drago mi je sto ste presli na mesecno izdavanje...
gothsbl Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Ljudi, promocija je veceras.. God, Filthy Cathouse (bice glasanja za jedan od ova dva benda ... nagrada - adekvatna promocija u casopisu (ucesce na cd sampler-u)) Infest GOSTI IZNENADJENJA... nas kultni bend Downstroy DODJITE... Ulaz 21h. Bez kasnjenja! Svirka pocinje u 21:30 h
gothsbl Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 za nekoliko dana izlazi novi broj NOCTURNE magazina... Vise informacije vrlo uskoro na nasem oficijelnom sajtu, WWW.NOCTURNEMAGAZINE.NET Pratite vesti ... moguca su iznenadjenja, promotivne ponude i nagradne igre.
Patient Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Bas mi je drago sto je Nocturne postao mesecnik! Svaka vam cast! Nema dovoljno hrabrih koji bi izdavali fanzine (ili bilo sta vezano za metal) u ovoj raspaloj zemlji!
Recommended Posts