azal Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 dali je neko cuo za ovu grupu i njihov novi album "Alive Or Just Breathing" ? Savrseno...sviraju neki crossover...ima malo NU, malo Hardcore, i dosta Svedskog death metala.... vrlo agresivna svirka, odlicni muzicari, koristi i death vokale, i HC vokale i vrlo lepo peva clean. Quote
scissors Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 bio sam ubjedjen da je vec otvorio ovu temu... ali nebitno, bend je stvarno odlican (dao sam im 9 u recenziji). dobro kombinuju moderni HC, melodic HC, thrash, death... gitaristi i bubnjar su najjaca strana benda... samo da se malo rijese melodicne strane u svojoj muzici i dobice cistu 10ku od mene a: Quote
fiction Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 bio sam ubjedjen da je vec otvorio ovu temu... ali nebitno, bend je stvarno odlican (dao sam im 9 u recenziji). dobro kombinuju moderni HC, melodic HC, thrash, death... gitaristi i bubnjar su najjaca strana benda... samo da se malo rijese melodicne strane u svojoj muzici i dobice cistu 10ku od mene a: Kad si vec kod recenzija kad izlazi 11 broj scissorsa? Quote
scissors Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Kad si vec kod recenzija kad izlazi 11 broj scissorsa? jos za par dana a: 25.og Quote
Thorn's essence Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Sviraju oni svoju posljednju serenadu Quote
fiction Posted October 6, 2002 Report Posted October 6, 2002 Sviraju oni svoju posljednju serenadu A da ih mozda nisi slusao stvarno vise smaras.band je odlican i od gomile novih roadrunner-a oni su najbolji uz stone sour Quote
azal Posted October 21, 2002 Author Report Posted October 21, 2002 sutnuli su pevaca.....novi pevac je ogromna camuga iz grupe Blood Shall Be Spilled...neznam mu ime...imate sve na sajtu www.killswitchengage.com inace opet sam ih video ko predgrupa...i mogu da kazem da su bolji bili od In Flames i Sentenced zajedno.... Dark Tranquility su jedini bili bolji od KSE.... nikad bolja sutka za KSE. Quote
scissors Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 sutnuli su pevaca.....novi pevac je ogromna camuga iz grupe Blood Shall Be Spilled...neznam mu ime...imate sve na sajtu www.killswitchengage.com inace opet sam ih video ko predgrupa...i mogu da kazem da su bolji bili od In Flames i Sentenced zajedno.... Dark Tranquility su jedini bili bolji od KSE.... nikad bolja sutka za KSE. slušao sam im onaj album "Aive..." i momci piče baš opasno, jedino sam imao malu zamjerku za vokala, ali nadam se da će ovaj to da popravi a: a: Quote
dr NIK@ Posted December 4, 2002 Report Posted December 4, 2002 Cuo sam svega dve pesme i do jaja zvuce. Bas su izmesali gomilu pravaca i to boli glava sastavili. Samo neka nastave ovako Quote
[Nocturno] Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 S obzirtom da sam preslusao oba albuma, moracu da se ispravim! Ovaj bend jedva da ima malo nu metala! Ima poprilicno elemenata thrasha i vokal je fenomenalan! Quote
scissors Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 ovo nije samo nu metal forum već i crossover metal forum... a crossover = thrash metal + hardcore, a killswitch engage tu i spadaju a: . tačka. Quote
Kent Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Kazem ja da je to mainly thrash metal pomesan sa svedskim deathom...ima malo crossover elemenata, ali za ovaj forum nikako nije...a, shadows fall tek nisu crossover....ali, neki pametni klinja je nasao da mi drzi lekciju o crossoveru iako sam D.R.I.-Crossover slusao dok on ni u skolu nije krenuo... tako tipicno....:roll: Quote
Branko Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Totally agreed! D.R.I. = crossover Killswitch = new wave of thrash metal Quote
scissors Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 ELEMENTI thrash-a i death-a, ali i hardcore-a i nu metala! ako imaš imalo sluha to bi sve trebao lako da vidiš (čuješ) Quote
Vlad(ace) Mikica ponovo Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 HAHAHAHAHA, Nemaju li, recimo, i In Flames ELEMENTE tharsh-a i death-a, ali i hardcore-a i nu metala? Nesto ih ne vidim ovde.... :ne: Plus, smatram da crossover ne bi ni trebalo mesati sa nu-metalom (u smislu nu metal/crossover forum...mozda thrash/crossover ili hard core/crossover) a: Quote
Vlad(ace) Mikica ponovo Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 A i screw Killswitch, slusajte Shadows Fall, to je dobar new thrash bend... a: Quote
dr NIK@ Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Pa Shadows Fall nije bas nov bend...mislim zavisi sta je sad za tebe novo, ali oni imaju vec tri albuma... Inace postoji i tema o njima na Thrash-u...negde na trecoj strani... (ako se dobro secam)... Quote
scissors Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 HAHAHAHAHA, Nemaju li, recimo, i In Flames ELEMENTE tharsh-a i death-a, ali i hardcore-a i nu metala? Nesto ih ne vidim ovde.... :ne: Plus, smatram da crossover ne bi ni trebalo mesati sa nu-metalom (u smislu nu metal/crossover forum...mozda thrash/crossover ili hard core/crossover) a: dosta crossover bendova je prešlo u nu-metal... moderni metal se i dijeli na crossover i nu metal, logično je da se ovdje nalaze oba pravca nego na thrash metalu - primjer: na thrash forumu ima tema o Machineheadu koji su svirali čist crossover na prvom albumu, a na trećem već prešli u nu metal, tako da je nelogično da se tamo svodi priča... Quote
Vlad(ace) Mikica ponovo Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Ne ne, nisam mislio na Shadows Fall kao nov bend, vec kao new thrash bend...u smislu da kombinuju bay area elemente sa modernijim talasima... I mnogo je konfuzno to sa mesanjima pravaca, jedan bend se moze naci na 5 foruma...`bem li ga...bolje je praviti forume po bendovima onda Quote
Max Butcher Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Kada kod neko pocne da raspravlja o thrash metalu osetim se prozvanim... Shadows Fall sviraju odlican, malo-fazon Bay Area Thrash ali oni sami kazu da sviraju metalcore...U principu sviraju k... kao i svi ostali ne drzeci se pravca koji sviraju nego kao hoce da izmisle toplu vodu...U svakom slucaju odlican bend Quote
Kent Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 I agree Timmy...neko je stavljao njih u isti kos sa Machine Head, Skinlab...pod parolom da je sve to crossover... Mislim :roll: Quote
The Reaper Posted June 12, 2003 Report Posted June 12, 2003 mene ste zainteresirali tako da sam odlučio skinuti album 'alive or just breathing'...još imam negdje 4 pjesme za skinuti, ali ovo što sam do sada čuo je stvarno odlično...nekako se najviše osjeti melodic death utjecaj... Quote
War_Nerve Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 LOOODILO. skinuo sam dosta pjesama i namjeravam da skinem sve posto cu tesko da nabavim cd. prze momci ko ludi. oni su nastali spajanjem clanova vise bendova jel tako? zato imaju svega&svacega u sebi. Quote
ajsha69 Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 sutnuli su pevaca.....novi pevac je ogromna camuga iz grupe Blood Shall Be Spilled...neznam mu ime...imate sve na sajtu www.killswitchengage.com inace opet sam ih video ko predgrupa...i mogu da kazem da su bolji bili od In Flames i Sentenced zajedno.... Dark Tranquility su jedini bili bolji od KSE.... nikad bolja sutka za KSE. To za pevacha je odlichan potez!! a: a: .... Onaj stari jednostavno nije bio dovoljno agresivan..... Umekshavao je celu stvar i bendu davao prosechan nu metal doprinos........ Shto im naravno nije trebalo (dechachic koji se klati levo desno i peva tipične Nu-refrene).... ..... God bless shutka! 8) Quote
deftoner Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 e bre jelena pa prvi pevac im je bio zakon a oni nisu uopste tipican hc ... c c c sad si me razocaral i kao prijatelj i kao komunista... ma mnogo je ja pevac... i dere se i vristi i peva... sta oces vise ... oces da ti ... hehehehehe Quote
Recommended Posts