Uros Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ja sam tek danas shvatio koliko je The End of Heartache dobar!!! Je8ote!!! OK, gotivio sam ga i ranije ali sam uvek bio u fazonu da je prethodni bolji...! Sada vise ne znam!! Oba su super!! Quote
Rüzgar /değişik/ Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Album jbt. Procitaj post malo bolje. Quote
Ω Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 eto sta se desi kad sednes nerasanjen za tastaturu odlicna je i pesma i album. gotivim oba albuma, mada mi je prvi malo bolji. Quote
*nitro* Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 nego... gledam sad ovaj Set This World Ablaze (blagodeti kablovskog interneta) i nekako mi je sama bina sranje... sve je nekako mracno... ali muzika je savrsena... mnogo su dobro zvucali... treba to da mi narezesh kakav je snimak? Quote
niking Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 bruka dobar... a samo 450Mb, milina... Quote
Deflorator Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Koliko vidim sa spotova oni su promenili pevaca... Crnac ima prilicno mocan clean, ali mi je onaj mrsavi bolji u growlu nekako... Zbog cega su menjali pevaca? Quote
zak Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 stari pevach (Jesse David Leach) je napustio bend pred kraj prve turneje posle izlaska Alive Or Just Breathing jer je zeleo da se posveti porodici (odnosno zheni sa kojom se tek bio vencao) Meni ej Howard ipak bolji vokal overall, kao sto mi je i drugi album bolji, ali Jesse je imao bolje textove Quote
niking Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 (edited) Meni je Howard ipak bolji vokal overall, kao sto mi je i drugi album bolji, ali Jesse je imao bolje textove i meni... a i strejter je Edited April 20, 2006 by niking Quote
Troglavi Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 i meni... a i strejter je i gotivi simpsonove... to je tip baje koji vodish roditeljima na vecheru...(ako si zensko...naravno...) po mom misljenju jesse je bolji textopisac, i vokal i prvi album mi je bolji... iako su oba do jaja... slushajuci kse, stiche se utisak da su oni odsvirali ono shto su svi ostali hteli da sami odsviraju... isto tako, stiche se utisak da ce uvek prvi raditi ono shto ce drugima bitit tek ideja...kompletan bend... Quote
Slave To Moonlight Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Znate, Alive or just Breathing je zapravo drugi album... i prvi nije za bacanje uopste... iako je meni bio i ostao omiljeni zadnji... Quote
zak Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 prvi je valjda EP, tako da je Alive Or Just Breathing prvi full-length album Quote
Slave To Moonlight Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Pa, ja ga dozivljavam kao album, a i ferret ga je izdao kao album, tako da je - ALBUM.... Quote
azal Posted April 25, 2006 Author Report Posted April 25, 2006 prvi ima 9 trackova a reissue ima 13, tako da je sigurno LP a ne EP. Quote
Geozee Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Najjaci bend. Odskora sam se nalozio. Najjace pesme su Breathe Life i The End Of Heartcache. Quote
Ω Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 meni je the end of heartache bila naj pesma kad sam poceo da ih slusam. sad su mi na vrhu my last serenade i rose of sharyn, ne mogu da se opredelim izmedju njih. Quote
[4] Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 when darkness falls breathe life rose of sharyn Quote
niking Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 when darkness falls rose of sharyn trenutno naravno... Quote
zak Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 meni The End Of A Heartache i My Last Serenade zanavek... ali sve su do jaja. Quote
niking Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ih, cjeeeeeeeeee, gde zaboravih Hope Is... i Just Barely Breathing Quote
Vuk Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 i tako se nabraja dok se ne predju sve pesme, a kad se smorite, pishite o demoima, a posle o overcast pesmama, pa se selite na blood has been shed, a moze i nothing stays gold... Quote
Recommended Posts