ajsha69 Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 ''I'm comin' back for all da hataz in da game!'' Quote
Vuk Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 nije ovo hejt, ali mi je bzvz da ne vidim nijedan konkretan komentar na milijun strana, a shto se njih tiche, solidni su, ali meki za moj ukus panj ih shije za 3 koplja Quote
Vuk Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 (edited) log (log) s panj, klada; glupak (fig.); broCki dnevnik Edited May 14, 2006 by dRunken_munKy Quote
zak Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 (edited) ok, svakom svoje - ja volim kad se peva Edited May 14, 2006 by zak Quote
Troglavi Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 dadada lamb of god je, po mom mishljenju, uz god forbid najzajebaniji bend.. god forbid mi je fakkat omiljeni mJetalcore band, a LoG, sushto killswitch engage dJele drugo mesto... god forbid pravi najorganskiju muziku, poshtuju pesmu kao entitet, i u okviru toga ostvare mnoooogo interesantnih ideja... plus, guitarWerk im je jedinstven.. log je, sa tehnichke strane poprilichno groteskan bend, jerbo izbegavaju izdrkavanja, drzhe se striktnih konstrukcija, iako im osnove evidentno lezhe u pravcu i, konsekventno, u bendovima kojima je upravo izdrkavanje jedan od zashtitnih znakova... i imaju sjajne tekstove, i gruv imaju, ali nikada izveden iz drndanja 20inchnih crasheva i heavy china-i, vec upravo iz tolike tehnichke i produkcijske doslednosti... a killswitch, napisah... sve shto sviraju ce biti svirano, sve shto se svira vec su odsvirali... Quote
23/16 Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Sta ja znam...meni je God Forbid los(slusao sam poslednja 2 albuma). Uzivo su ok. Quote
ZmYchE Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Ono malo sto sam nacula - i jedini komentar koji imam - steta sto su nu age, mogli bi do jaja da zvuce kao metal bend, tj da se preorijentisu... Dobar vokal...muzika meka i jbg, neka i ispadne da pljujem ali nekako verujem da bi bili dobri muzicari u bilo kom drugom zanru metala... Odredjeni tekstovi znaju da bace u neko tzv razmisljanje Quote
Mr. Jack Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 me 4th, a cini mi se da ce se jos mnogi sloziti. Quote
OceanSize Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Imam utisak da niko od vas nije cuo This Fire Burns (nova pesma KsE)... Quote
niking Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 ne, ali sad je skidam bas sam hteo da pitam ljude sta se zna o novom albumu sem da izlazi 7.11. jel se zna ime? Quote
DevouredSoul Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Sad sam skinula pesmu. Ne znam, na prvo slushanje... I nije neka. Nekako mi je mnogo kukavna. Ko zna, kad se malo bolje udubim, mozhda bude bolje. Ali ok, nije loshe. Quote
zak Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 ima li to negde da se skine ali da nije torrent? Quote
DevouredSoul Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Ja skinula bez problema. Googlaj... Shta sam beshe kucala? This Fire Burns Killswitch Engage free download.... 2 sajt po redu, chini mi se. Ochas posla. Quote
niking Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 ja sam preko DC-a nasao... i upravo mi je sad skinuo (smrad nije imao slotova...) OK je pesmica na prvo slusanje, ali se plasim da ce samo to i ostati, mada mozda gresim... svidja mi se "kukavni" refren Quote
OceanSize Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Znas kako...meni je trebalo pet slusanja da se naviknem na pesmu posto mi je nekako drugacija od ostalih... a refren ubija!!! lako ulazi u usi...ali ovo nije stvar za sledeci album...na nekoj kompilaciji je... a jeste li chuli kako su obradili DIO:) nisu normalni a Howard moze i heavy, opushteno... Quote
niking Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 ne, daj ime pesme kako bih to nasao na internetu, odmah! a, znaci ne zna jos niko nista za novi album? Quote
OceanSize Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Killswitch Engage - Holy Diver (DIO Cover) Quote
Recommended Posts