niking Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) edit: ako nekoga zanima, Jesse trenutno ima novi metalcuga projekat, i explicitno je naglasio da nece biti jge deonica... Edited June 17, 2007 by Beauty In Darkness Quote
niking Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) nije jos ni poceo da snima u medjuvremenu ima trip-hop projekat http://www.myspace.com/oneofyoumusic Edited June 17, 2007 by Beauty In Darkness Quote
kejd Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Sve je vise pajsera koji se cimaju oko toga, ko gde sta kako i cemu pripada...slusajte muziku i ne filozofirajte...pametnjakovici. Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (Seek me) For comfort, (Call me) For solace (I'll be waiting) For the end of my broken heart (Seek me) Completion, (Call me) I'll be waiting (I'll be waiting) For the end of my broken heart valjda to Quote
Geozee Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Pa nisu to jge deonice... to su one emo tuzbalice... A emo nije gay... BTW ta pesma je do jaja... Edited July 5, 2007 by Geozee Quote
kejd Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ta pesma je extra, a pri tom je radjena za Resident Evil 2 Quote
Geozee Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Tako nekako... Spot mi se ne svidja, jer je clean verzija... tj. cela pesma je clean... ali ubedljivo najjaca pesma mi je In The Unblind... Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 nije radjena za film, radjen je remix za film... a to sam samo uzeo kao primer... Quote
kejd Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 There is no forever, just today najjaci stih. Quote
Geozee Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) In The Unblind i Vide Infra su najjace pesme... Edited July 5, 2007 by Geozee Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) meni just barely breathing pa daleko dole temple from the within, life to lifeless i numbered days... (recimo) EDIT: btw, nabavio sam drugi i treci album FLAC... Edited July 5, 2007 by Beauty In Darkness Quote
kejd Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ja imam sve albume, tacnije njih 4, plus prosireno izdanje the End Of Heartique (ne znam da li sam dobro spelovao ovo poslednje), ovaj poslednji, As Daylight Dies je extra... Quote
Geozee Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Meni su stari radovi bolji... The End Of Heartache... Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 ma imam ja sve odavno, ali ovo je sad sa po 900kbps Quote
kejd Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Hvala na ispravci za spelovanje.Sto se tice starijih radova, postujem ih, ali mi se vise svidja kako peva Howard Jones u odnosu na prethodnog, naravno, oba albuma na kojima peva nekadasnji vokalista su stvarno dobri albumi, ali ako se ne varam textovi su se svodili na jpo jednu strofu i refren...nije da ja sada tu nesto lose palamudim o tadasnjem periodu, ali moje misljenje je da je sada kse malo bolji. Malo vise ma imam ja sve odavno, ali ovo je sad sa po 900kbps To je dobra stvar, ali samo ako je ripovano sa audio cd-a. U svakom drugom slucaju nije nista osim presipanja iz supljeg u prazno.Najvise sto sam uspeo da postignem u mp3 formatu je 448 kbps, a ripovao sam Iced Earth Quote
niking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 je dobra stvar, ali samo ako je ripovano sa audio cd-a. U svakom drugom slucaju nije nista osim presipanja iz supljeg u prazno.Najvise sto sam uspeo da postignem u mp3 formatu je 448 kbps, a ripovao sam Iced Earth pa jeste, zato sam i skinuo... a mp3 je napravljen tako da ne ide preko 320... sve preko toga je pipavo i sumnjivo i pitanje koji ce plejer to pustiti Quote
kejd Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Hmz, nisam imao problema da pusti taj od 448kbps, cak sam ga i u mp3 playeru pustio, a radi i u windows media playeru i u winampu, jbg ostali me ni ne zanimaju. Ali KSE na 900kbps i te kako vredi slusati. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 EVo jedne zanimljive ankete : http://legacy-promotion.net/koncerti.php?lang=sr Quote
Recommended Posts