Sinstrel Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Mislim da za fanove cena nije presudna jer ce mnogi banku da opljackaju kako bi dosli. Stvarno nemam predstavu koliko ima KSE fanova u Srbiji. Ali ako ne sviraju u okolnim drzavama moze se ocekivati i dosta stranih fanova na koncertu. Za Type O Negative sam se bas iznenadio kada sam video odakle su dolazili u Beograd. Quote
Geozee Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 (edited) Aj realno sta mislite kolko ljudi moze biti na koncertu ?! Po ceni od 1600din recimo ? Bice puna velika sala SKC-a... makar po meni... Ja bi licno dao koliko god da kosta... Edited August 7, 2007 by Geozee Quote
Err Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 i ja mislim da je za veliku salu SKCa... (ili bastu ) Quote
Chicken Little 420 Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ako Downstroy svira kao predgrupa, moze se raditi i na Uscu! Quote
ZheX Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ma pare nisu bitne samo neka dodju, .Velika sala SKC-a je kao stvorena za koncert. Quote
enclave Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Aj realno sta mislite kolko ljudi moze biti na koncertu ?! Po ceni od 1600din recimo ? I nas 100 da se nakaci na ovu temi i da ti kaze da ce biti puna sala SKC-a nemoj da uzimas to u obzir.Ne radis ti neku tamo skolsku svirkicu vec veliki koncert.Sa foruma nece doci dosta ljudi mislim da se forum ni ne racuna kad su ovakve stvari u pitanju.KsE je komercijala i svi ih vole(kao i ja) i bice dosta ljudi doci ce neki verovatno cisto samo da ih cuju jer je KsE u modi i sad kao idu na njihov koncert da mogu da se kurce ali da li je to dovoljno da ti ne puknes!Cena je super.Moja procena je maximum 1000 ljudi.Sve preko je ludost. Quote
Nightwing Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Bice puna velika sala SKC-a... makar po meni... Ja bi licno dao koliko god da kosta... Quote
Rob Swire Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 puna velika sala SKCa? aj da vidimo i to. Quote
Geozee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ja kad gledam domace metalcore svirke, uvek vidim dosta ljudi... cenim da bi KsE napunio veliku salu... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Enclave: naravno da mi ovaj forum nije "reper" koliko ce ljudi biti, ali je fora sto pokusavam da iskopam na sve strane sta je i kako je. Cuo sam da je na nekom KWE tributu bilo oko 350 ljudi ?! sto je eto dovoljan pokazatelj sta bi se desilo kada bi dosao KWE , pretposavljam ne manje od 700ljudi ?! Quote
niking Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 da, a to je jos bila nedelja, i to neka u sred ispitnog roka/skolske godine/pred upis ili tako nesto... i KSE Quote
Geozee Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 + ja nisam bio na tom tributu a na njihov koncert bi sigurno otisao... bilo je jos takvih sigurno... Quote
Krabator Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) Da nemam kesha, ukrao bih samo da dodjem na njihov koncert. Bice bre puna sala SkC-a sta se tripujete...znam dosta njih sto ce biti 100 % na certu... Ovaj dan chekam godinama ! Roadrunner upucen nema sta... http://www.roadrunnerrecords.com/tour/index.aspx COUNTRIES = Serbia and Montenegro Killswitch Engage Tour Dates - Click on venue names for a street map Date Venue Address Comments 10/25/2007 SKC Belgrade Belgrade, Serbia and Montenegro :veseli: Edited August 8, 2007 by Metalhead Quote
OceanSize Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 IJAAAAOOOO!!!!!! mada nema na njihovom sajtu jos nista.... ??? Quote
lemmy sixx Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Frubi,ajde ako vec dovodis modernije bendove,nabaci Hatebreed. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Koncert jos nije potvrdjen sa nase strane , to sto oni pisu jbg. Lemy: hatebreed neki drugi put . Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Videcemo, mozda bude a mozda i ne, nesto se u zadnjem trenutku predomisljamo ... Quote
Sinstrel Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Pa lepo boga mi... drzite nas u neizvesnoti... Quote
Geozee Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Videcemo, mozda bude a mozda i ne, nesto se u zadnjem trenutku predomisljamo ... Preklinjem vas nemojte da se predomislite... ako se makar predomislite, dovedite zamenu... tipa As I Lay Dying... Quote
Krabator Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 IJAAAAOOOO!!!!!! mada nema na njihovom sajtu jos nista.... ??? Na njihovom sajtu ima samo za ovaj mesec raspored gde nastupaju. Videcemo, mozda bude a mozda i ne, nesto se u zadnjem trenutku predomisljamo ... Neeeeeee Zbog cega se predomishljate ? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Pa zbog toga sto ne znamo bas koliko je isplativo... treba preko 800 karata da bi se pokrili troskovi, a ja se ne secam koji je bend u zadnje dve godine prodao toliko karata ? Quote
Sinstrel Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Koliko je prodato karata za Typo O Negative? Quote
Nightwing Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Preklinjem vas nemojte da se predomislite... ako se makar predomislite, dovedite zamenu... tipa As I Lay Dying... ma jebo zamenu..dajte KsE Quote
Recommended Posts