Manga Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 A ti........si presmjesan! rasta ti je smjesna ili noc vjestica hahahah Quote
Ω Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 ma ne pljujte se ovde....ogadicete ljudima killswitch.... Quote
Manga Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 ma ne pljujte se ovde....ogadicete ljudima killswitch.... ma ne pljujemo se nego vladan je jednostavno golman............................ vladane jesil presluso prvi killswitch? Quote
Vlaja Buraz Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ma ne pljujemo se nego vladan je jednostavno golman............................ A pogodak loptom u glavu nije bezopasan kao što se priča... Quote
Manga Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Evo i mene malo na Mangin nik! Nisam stigao preslusati prvi Killswitch, jer trenutno ucim, ali potrudicu se! A to za udarac u glavu....hm pa vidis da sam ja normalan! U jebote ne prodje trening da ja ne dobijem barem jednu u glavu, ali kao sto vidite josh sam ziv! A sto se tice warnovanja, onaj papak Invictus te je warnovao, jer si mu napisao da je pobjegao tokom rata u lijepu "NAŠU"! Pozdrav! Vladan Quote
Uros Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ZAJEBAN JE TAJ INVICTUS! ALI KAKVE TO VEZE IMA SA KSE??? INACE, NISI PRESLUSAO PRVI JER MORAS DA UCIS??? PA TO JE IZASLO 2000-TE!!! POZZ Quote
Vladan Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ZAJEBAN JE TAJ INVICTUS! ALI KAKVE TO VEZE IMA SA KSE??? INACE, NISI PRESLUSAO PRVI JER MORAS DA UCIS??? PA TO JE IZASLO 2000-TE!!! POZZ Evo mene na moj! Nisam preslusao jer ucim, a tek sam ga dobio prije neki dan, inace ne slusam toliko takvu vrstu metala, ali Manga mi dade, pa da malo preslusam! Invictus nije zajeban, on je prezajebano smjesan! Poz Quote
Vladan Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 prezajebano debeo. Da je mrsv sa onom smjesnom bradom licio bi na Lemmia, ali ovako samo lici na pjevaca Crematory-a (jebesh me ne znam kako se zove)! Quote
Manga Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 staces sta da uradi oli nema sta istina je teska za prihvatiti...............koliko ja znam majka srbija ? Quote
Manga Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 prezajebano debeo. ne da je debeo neg mu stomak pocinje od vrata Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Mozda ovo nije za ovaj topic ali ja ne znam gde bih ga drugo! Elem, nabavih ovih dana neke bendove: Caliban, Shadows Fall, God forbid... Meni sve ovo lici na KSE! Mislim, mozda je neki od pomenutih bendova stariji, ali ja sam KSE prvo cuo!!! Meni je mnoooogo glupo sto svi zvuce vrlo slicno!!! Shadows Fall je najstariji, pa Caliban, Pa KSE, pa God Forbid... Quote
dr NIK@ Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ma ne pljujte se ovde....ogadicete ljudima killswitch.... Cisto da kazem da posotoji i bend koji se zove "Killswitch", tako da bi bilo da ih oslovljavate punim imenom i prezimenom Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Cisto da kazem da posotoji i bend koji se zove "Killswitch", tako da bi bilo da ih oslovljavate punim imenom i prezimenom [email protected] te ovan nabo....mislio sam na prokleti killswitch engage... Quote
Uros Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Shadows Fall je najstariji, pa Caliban, Pa KSE, pa God Forbid... U PROTEKLIH MESEC DVA SHVATIO SAM PRAVU TRAGEDIJU: TAKVIH BENDOVA SADA IMA X*Y+(2X*YZ)!!!! X = 100 Y = 1000 Z = 10000 Quote
So Did We Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Evo mene na moj! Ovo može da ima više značenja. Quote
Ω Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Ovo može da ima više značenja. Hahahah...samo je jedan smisao pravi...ali koji.... Quote
Manga Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Shadows Fall je najstariji, pa Caliban, Pa KSE, pa God Forbid... ali je tu shadows fall najjaci...........god forbid je predobar uzivo jestel ihgledali? bili su na turneji s machine head i caliban.......... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 aha GF su bash bili uzivo... od tada sam poceo da ih slusam a i meni je Shadows Fall majka sve te bagre... nije sto su najstariji nego sto rendaju nikad bolji mjetal!!! Quote
Manga Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 aha GF su bash bili uzivo... od tada sam poceo da ih slusam a i meni je Shadows Fall majka sve te bagre... nije sto su najstariji nego sto rendaju nikad bolji mjetal!!! Ja sam slusao god forbid i prije pa su me iznenadili uzivo.Tako da sam morao odmah da uzmem njihov duks, a shadows fall.Najbolja su mi prva dva. poz.... Quote
Marishte Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Shadows Fall i All That Remains kao predstavnici masacuseckog metala i svi ti drugari su jos davne 96 zapoceli ovo sto se danas zove i ja ih sa interesantnim zbivanjem volim zbog toga, Matt Bachand i Jon Donais su Carevi gitare, mada je i Oli tu negde iza njih Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 slazem se za Matta i Jonathana- odlicni su gitarashi a i ako smem da dodam zanimljivo mi je kako koriste pratece vokale... Quote
Guest Shitsbull Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 pa normalno da sviraju super kad slusaju manowar i ac/dc i blind guardian ! Quote
Ivan_Creed Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 pa normalno da sviraju super kad slusaju manowar i ac/dc i blind guardian ! Quote
Recommended Posts