mR. MiNJa SuBBotta Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 pa normalno da sviraju super kad slusaju manowar i ac/dc i blind guardian ! jos kad bi imali mocne macheve od chelika.... Quote
Troglavi Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 (edited) mislim da je mocan mach chelichni stainless made in taiwan nuzno zlo... moraju nechime da brane plamenoga ata... a mislim da metal-paladina chini viteshtvo i tolerancija... izdao si templare picko sta bi zak de molej rekao...a a a a??? Edited February 22, 2005 by Troglavi Quote
azal Posted February 23, 2005 Author Report Posted February 23, 2005 jednom me pevac iz SF mlatnu sa dredom dok je slemovao. Imao sam masnaju dva dana. Quote
Marishte Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 pa normalno da sviraju super kad slusaju manowar i ac/dc i blind guardian ! totalno pogresno Quote
Ω Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 jos kad bi imali mocne macheve od chelika.... Samo im to fali Quote
Vuk Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 jednom me pevac iz SF mlatnu sa dredom dok je slemovao. Imao sam masnaju dva dana. ne seri! nema boljeg autograma od toga kad poginash na nekoj svirci - to je dobra svirka! Quote
Ω Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Problem kod takvog autograma je sto se ne zna ciji je....a i da se zna..lako bi se falsifikovao.... Quote
Troglavi Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 pa nije fora sad sta ti ja znam da se kurcis autogramom, kakav god da je. dobro, jeste. ali nije prevashodna. Bitno je da je liku lepo. ovako svaki put kad se pogleda u ogledalo, dobije onaj setan pogled u ocima i uzdahne, onako, tugaljivo,..."eeee"... Quote
Ω Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 al sta se desi kad rana zaraste? ode autogram u majcinu...osim ako ga ne naslika na vreme.... Quote
zak Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 pa mozes da ga obnavljas kad vidis da je poceo da jenjava udaris opet na isto mesto i niko ne mora da zna da si ga obnavljao, jos mozes da nateras ljude da se dive kako je jak onj sto to je dao autogram... Quote
Ivan_Creed Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Prekosutra su tu KSE, i 'killer' kombinacijom My Chemical Romance i The Used... Ne znam ko je organizovao to, ali vredi otici zbog KSE... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 jednom me pevac iz SF mlatnu sa dredom dok je slemovao. Imao sam masnaju dva dana. pizdo sto ga nisi uvatio za taj dred pa ga povukao dole u publiku??!! Brian Poshteni (Fair) Quote
Ω Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 pa mozes da ga obnavljas kad vidis da je poceo da jenjava udaris opet na isto mesto i niko ne mora da zna da si ga obnavljao, jos mozes da nateras ljude da se dive kako je jak onj sto to je dao autogram... Ima tu logike....bice falsifikata sigurno.... Quote
Helle Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Killswitch Engage kako su oni samo meni do j@j@ bend-uhhhhhhhhh' amazing-obozavam ih-nevijerovatni su mi totalno! ps: Mango vockice ko je ta ''riba'' pored tebe!? Quote
Manga Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Prijatelj Pavle. Koji je bio samnom na tom koncertu( Machine head, godforbid, caliban ).. Medju mackama nema rasizma.. http://photobucket.com/albums/v738/Manga33...20Shadow201.jpg Quote
Manga Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Jedna slusa black metal, a druga narodnjake.. Quote
Freak Kitchen Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Jedna slusa black metal, a druga narodnjake.. Quote
dr NIK@ Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 [email protected] te ovan nabo....mislio sam na prokleti killswitch engage... bloody Killswitch Engage Quote
dr NIK@ Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 aha GF su bash bili uzivo... od tada sam poceo da ih slusam a i meni je Shadows Fall majka sve te bagre... nije sto su najstariji nego sto rendaju nikad bolji mjetal!!! pa nemoj tako SF su NU.... onaj najiskreniji... Quote
dr NIK@ Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ovo je bend . Da ovaj skroz leovo ima bradu pomislio bi da je chili Interno... Quote
Ω Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 meni lici na jednu koleginicu sa fucks-a.... Quote
Recommended Posts