Troglavi Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 brateee ako ti tako izgledaju koleginice... mislim, ono...ne pamtim da mi je nekoga bilo toliko zao... akcijas valjda nesto, ipak, a??? Quote
Ω Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 brateee ako ti tako izgledaju koleginice... mislim, ono...ne pamtim da mi je nekoga bilo toliko zao... akcijas valjda nesto, ipak, a??? akcijam al ne sa fucks-a.... Quote
zak Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 a koji fax je u pitanju? posto sam cetvrta godina Quote
BOGOVI_ZAO Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 nesto slusam kse u zadnje vreme i,mogu reci, sve mi se vise dopadaju... Quote
Vuk Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 ja slushadem shadows fall, chimairu, caliban, god forbid ,mnemic i tvrdim da shiju KSE! A ostajem zauvek pri tripu da uz male modifikacije KSE je pljunuti soilwork (barem shto se poslednja dav albuma tiche) Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 to bajo jesi se najzad navuko na SenkoPad... sve su to ok bendovi (s izuzetkom da ne volim Caliban) a Mnemic ne bih stavljao u tu ekipu... mada je KsE dobar .. vise mi se svideo ovaj poslednji album. btw. moram da dodam u ovu nwoahm bagru Unearth koji imaju jebeno dobar album i prepurucujem ti da ga poslusas. Quote
zak Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 KSE je zaista precenjen bend, zaista... a Mnemic npr. potcenjen... al jebiga svet je surov Quote
Ω Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Do jaja je KSE...iako zaista podseca na soilwork.... Quote
Vuk Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 to bajo jesi se najzad navuko na SenkoPad... sve su to ok bendovi (s izuzetkom da ne volim Caliban) a Mnemic ne bih stavljao u tu ekipu... mada je KsE dobar .. vise mi se svideo ovaj poslednji album. btw. moram da dodam u ovu nwoahm bagru Unearth koji imaju jebeno dobar album i prepurucujem ti da ga poslusas. naci ce se a to shto nisam prichao da slusham SF, nek ostane i dalje mala tajna medj nama ( tek godinu dana proshlo od kad sam pocheo da ih slusham ) Quote
Marishte Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 Ja bih dodao All That Remains na listu Sjajnih nwoahm bendova Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 a ja bih jos dodao i Trivium @MyHkN- pa znam da si ih slusao i ranije, al si mi jedared na nekom rokanju proslog leta kad sam ti rekao da mi je Art of Balance savrsen album ti odgovorio da si slusao i da su ti smor.... Quote
Vuk Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 nijesam valjda??? HmmmmmmmMMMM... oh well, promeni se chovek od alkohola rekli mi da sam ponovo pocheo previshe da pijem Quote
Manga Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 ! A ostajem zauvek pri tripu da uz male modifikacije KSE je pljunuti soilwork (barem shto se poslednja dav albuma tiche) Veze nikakve slicnosti. Quote
Marishte Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 a ja bih jos dodao i Trivium Sad ih slusam i reko bih da su malo losiji nego ostali mada ih svud redom hvale kao sjajne Quote
Simadin Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Ha, ladno sam nasao u CD shopu kod Platoa "The End Of Heartache" na originalu... Mislim da kosta nekih 890 dinara, koliko se secam Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Sad ih slusam i reko bih da su malo losiji nego ostali mada ih svud redom hvale kao sjajne pa nishta posebno ali imaju extra-zarazne gay refrene @munky - there's no such thing as too much alcohol!!! Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Meni se nesvidja nesto preterano ovaj zadnji album...ovaj prethodni mi je mnogo bolji...ne znam...jednostavno mi lezi dok ovaj novi... Quote
Troglavi Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 to je zato sto si gej baja koji se trudi da bude klovn. Quote
Helle Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 meni se svidja sve od njih.... Heh' pa upravo to htijedoh da dodam! Originalan bend,ludooo i brzooo! jednostavno sva se uzivim dok ih slusam.... Je bo te-bas im je fenomenalan novi album "The End Of Heartache" ....In sorrow I speak your name And my voice mirrors my torment! Quote
Recommended Posts