dr NIK@ Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Heh' pa upravo to htijedoh da dodam! Originalan bend,ludooo i brzooo! jednostavno sva se uzivim dok ih slusam.... Je bo te-bas im je fenomenalan novi album "The End Of Heartache" ....In sorrow I speak your name And my voice mirrors my torment! pa ne znam... meni ima i brzih i ludjih (boljih) bendova koji su u istom fazonu, ali to je ipak stvar ukusa... ja sam njih ustvari malo zanemario od kad je izasao novi album... Quote
zak Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 ladno su obojica gitarista i bubnjar zavrsavali neke cenjene muzicke skole, ritam gitarista je svirao bubnjeve pre nego sto je poceo gitaru, snimao bubnjeve za alive or just breathing i jos je i producent, producirao sve albume benda(!), basista je neki crtach opasan dizajnirao sve albume killswitch engagea + jos gomuile drugih bendova, pevac i bubnjar i dalje sviraju i u blood has been shed, bubnjar u slobodno vreme jos svira i sa nekim jazz simfonijama... jel dosta? carevi Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 ladno su obojica gitarista i bubnjar zavrsavali neke cenjene muzicke skole, ritam gitarista je svirao bubnjeve pre nego sto je poceo gitaru, snimao bubnjeve za alive or just breathing i jos je i producent, producirao sve albume benda(!), basista je neki crtach opasan dizajnirao sve albume killswitch engagea + jos gomuile drugih bendova, pevac i bubnjar i dalje sviraju i u blood has been shed, bubnjar u slobodno vreme jos svira i sa nekim jazz simfonijama... jel dosta? carevi mnooogo su opasni Quote
azal Posted July 25, 2005 Author Report Posted July 25, 2005 gitarista je producirao prvi maudlin of the Well - My Fruit Psychobells...a Seed Combustible ali ne zvuci toliko dobro. Quote
azal Posted July 26, 2005 Author Report Posted July 26, 2005 motW? keva. mada je taj prvi album bas slabo isproduciran. jebi ga...vise je bio maturski rad nego pravi album. Quote
azal Posted July 26, 2005 Author Report Posted July 26, 2005 mada ovo je KSE tema i nu metal forum...mozda si istripovao da pricam o bendu Poison the Well? Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Adam D. je koliko znam producirao i zadnji album Uneartha... oni ga smatraju za svog sestog clana Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 nije nego ga ne znam ja se ne razumem toliko u KsE, vise volem Unearth, a u njihovoj verziji price ne pominje se njegovo prezime.... Quote
dr NIK@ Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 (edited) auuu... a ja mislio da pricas o Adam Duce-u.... Edited July 29, 2005 by NIK@NYT Quote
OceanSize Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 KILLSWITCH-i RULEZ!!!! i kraj...jebeno najbolji bend koji sam chuo u proteklih pet godina...razlikuju se od svih pomenutih, nekako...sta znam...imaju dusu bre!!! Adam Dutkiewitz (nije toliko tesko), aka genije...svi new american blah blah-whatever-bendovi treba da mu podignu spomenik...the Howard Jones ima glas, mamicu mu, za sve...mislim da kad bi pevao i neki jazz, funky, sta god, da bi jebao keve...toliko.... P.S. sprema se Killswitch Engage Tribute Band od chlanova BoneYard-a...to se, ipak, mora... Quote
dr NIK@ Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 znas li ti da je on otpevao samo zadnji album?!?!?! Quote
OceanSize Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Naravno da znam...i taj zadnji je i najbolji, zar ne...Jesse je ok, ali chamuga je chamuga Inache Jesse ima neki novi bend (ili ja nisam upucen da je to stari bend), SEEMLESS, koji uopste nije los...Jesse samo peva, ne vristi...Kao neki post-grunge... Quote
negative creep Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Joj, sto mene smaraju ti tzv. post-grunge bendovi. Pravi grunge je umro, i glupo je i debilno pokusavati oziveti ga. Jbg, samo jedan period u muzici koji je kratko trajao, i to je to... Quote
dr NIK@ Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Naravno da znam...i taj zadnji je i najbolji, zar ne...Jesse je ok, ali chamuga je chamuga Inache Jesse ima neki novi bend (ili ja nisam upucen da je to stari bend), SEEMLESS, koji uopste nije los...Jesse samo peva, ne vristi...Kao neki post-grunge... ma kakav chamuga... jesee je zakon... covek je pevao sa jedno najmanje pet razlicitih glasova, i svaki se bas osetno razlikovao, dok ovaj peva sa mozda tri i to se ona dva growl-a i ne razlikuju preterano.... meni njih dvojca ne mogu ni da se porede... steta sto je ovaj sjebao glas, pa nije mogao da nastavi... Quote
OceanSize Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ne znam da li je Jesse zato otiso iz KSE...cinjenica je da je nastavio da peva, i to u neka 2 benda...Jedan neki modern-rock, a drugi neki metal, ne znam nisam chuo...tako da chisto sumnjam da mu je prs'o glas Quote
OceanSize Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 A ako neko sumnja u chamugu neka poslusa novi Blood Has Been Shed Quote
azal Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 imao je dosta problema sa glasom, zato je i otisao. Sigurno zato sad samo peva clean jer mu se glas sjebao na turneji od tolikog dranja. Plus je u tom nekom periodu kad se Alive or Just Breathing poiavio dobio cerku, pa je resio da napusti bend. tako sam ja cuo. Quote
OceanSize Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 www.myspace.com/seemless lik peva vrh..samo ne znam kako mu je onda glas prso...zvuchi kao velvet revolver, da ne kazem scot weiland... Quote
dr NIK@ Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 pa i ja sam cuo da je sjebo glas, a sta je zapravo po sredi, pojma nemam.... svejedno, uvek cu misliti da je on bolji... Quote
Recommended Posts