zak Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 meni je Howard bolji, u stvari poslednji album mi u poredjenju sa prethodna dva zvuci kao da je drugi bend u pitanju i to mnogo dobar bend Jessie je dobar, svidja mi se i ono sto su snjim uradili ali po meni nema tako dobar growl i scream Quote
dr NIK@ Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 ma crnja samo ide na neku stranu i urlanje (koje inace ne podnosim-nema smisla), dok ovaj to radi pa maltene perfektno... svaki prelaz sa jednog na drugi glas mu je odlican, da ne kazem savrsen.... po mom misljenju i clean peva bolje od crnca.... Quote
Ω Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 meni je crnja malo sirov...vise gotivim starije radove kse... Quote
Marishte Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 A ako neko sumnja u chamugu neka poslusa novi Blood Has Been Shed E cuo sam za njih, kakvi su? Nigded nisam uspeo da ih nadjem. Znam da je njihov basista trebao da svira u All That Remainsu ali je posle prvog nastupa prso i otiso na lecenje od droge. Quote
OceanSize Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Ma jok basista Blood Has Been Shed-a je presao u All That Remains...A njihov basista je prso i leci se... BHBS=mnooooogo suroviji KSE Quote
dr NIK@ Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 (edited) BHBS=mnooooogo suroviji KSE mada je po mom misljenju malo presiljeno.... i mozda bi bilo bolje reci... mnogo suroviji OD KSE Edited August 4, 2005 by NIK@NYT Quote
Marishte Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Ma jok basista Blood Has Been Shed-a je presao u All That Remains...A njihov basista je prso i leci se... BHBS=mnooooogo suroviji KSE Ne njihov basista sad sviraa u bendu CKY Quote
Freak Kitchen Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Killswitch snimio live DVD JEDVA CEKAM!!!!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Nik@nyt - tvoja teorija o glasovima mi je vise nego zabavna zamisljam njih dvojicu kako se prepiru u fazonu "ha! ja sam bolji pevac jer imam cak 5 glasova dok ti imas bedna 3!! " itd.. Quote
Freak Kitchen Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 LINK Bid Farewell sa novog DVD-a. Ko voli Killswitch - OBAVEZNO skinuti! Vec mi je sad jasno da ce DVD da jebe keve... Killswitch Engage - daleko najbolji metalcore bend! Quote
Sinstrel Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Killswitch Engage - daleko najbolji metalcore bend! No shit?! Quote
dr NIK@ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 pa po mom misljenju nisu bas najbolji, ali su definitivno medju najboljima.... (sa izuzetkom zadnjeg albuma koji je meni malo smor.... naglasavam "MENI")..... Quote
OCTOJA Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 dobro dobro, ne moras da naglasavas, neces sigurno da pises kako je bio smor tvom komsiji ili sta vec Quote
dr NIK@ Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 moram da naglasavam, zato sto ljudi vole da se hvataju za sitnice.... i da se svadjaju oko toga ko je sta i kako je rekao... ovako sam miran (sa sobom), a ako neko pocne da mi sere zbog toga moze da mi poduva... Quote
OCTOJA Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 moram da naglasavam, zato sto ljudi vole da se hvataju za sitnice.... neko tebe za sitnice, ti njega za MUDAAA Quote
Freak Kitchen Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 neko tebe za sitnice, ti njega za MUDAAA kad te neko u'vati za muda, onda si u stanju da ispustis jako dobar EMO scream! ko ne veruje, nek proba... Quote
bradati_simce Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 u jebem mu mater nisam ni znao da ova tema postoji ovaj bend jebe kevu bas sam se pre 4 meseca nalozio trebam sad od ortaka da uzmem sve od njih jedva cekam da odslusam ostatak Quote
OCTOJA Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 trebam sad od ortaka da uzmem sve od njih jedva cekam da odslusam ostatak ne dao ti bog da dodje Lektor na ovu temu Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 neko tebe za sitnice, ti njega za MUDAAA nadam se da nisi dvosmisleno mislio.... Quote
Recommended Posts