dr NIK@ Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOj.... kako ti je dobar avatar.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... licis na nekog old school crnogorca...... Quote
zak Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 pa OCTOJA to i jeste da mu vidis tek pobratima Trifuna srecan rodjendan btw malo kasno ali bolje ipak nego nikad... Quote
dr NIK@ Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 (edited) joj pa tebi je bio rodjendan??!?!?!? e bas zam KONJ!!!!!!! moram da pocnem da zapisujem kad je kome rodjendan..... redovno zaboravljam kad je ljudima rodjendan.... to mi je ogromna mana.... Edited November 9, 2005 by NIK@NYT Quote
OCTOJA Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 pa OCTOJA to i jeste da mu vidis tek pobratima Trifuna srecan rodjendan btw malo kasno ali bolje ipak nego nikad... hvala, hvala, cestitao mi je Troglavi u ime benda @Nikola - ovo mi je "moz' neki pos'o da se zavrsi" faca Quote
dr NIK@ Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 P.S. Cestitao bi ti ovako preko foruma rodj, al' mi je malo trulo kad mogu i uzivo... Quote
Freak Kitchen Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 srecan rodjendan kosta care! a sad, da se vratimo na temu Quote
dr NIK@ Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 kako mi je odvratan ovaj gitarista (lik sa roze kravatom, ne secam se kako se zove).... pravi je onaj JERK.... Quote
Freak Kitchen Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Adam Dutkiewicz je ubedljivo najveci lik u bendu! Quote
dr NIK@ Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 ne znam.... meni je on uzasno ljigav... ali ukusi su razliciti.... Quote
zak Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 kad ce ONI da dodju u budimpestu, to me mene interesuje... Quote
OceanSize Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Killswitch Engage are sad to announce that Adam Dutkiewicz will be unable to travel to the UK for their upcoming shows on the Taste of Chaos tour, with The Used and Funeral For a Friend, due to continuing back problems. The band have issued the following statement: "As some of you may know, Adam has had a recurring back problem that has bothered him on the last few tours. It has now become apparent that Adam will need back surgery. As a result, the rest of the guys have decided that Adam should not do the upcoming Taste of Chaos international tour and risk further back problems. We will perform as a four piece and have one of the roadies help out on 2nd guitar for 1 of the songs. Adam fully intends to be back on track for any future touring. Thanks for understanding." - Killswitch Engage Jadan...mukica... Quote
Sinstrel Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Kada musko kaze "mukica" to zvuci nekako gay! Bolje da si rekao "jadnik". Inace bedak za Adamcheta. Ne, sad ozbiljno... bas bedak.... Quote
OceanSize Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Zao mi choveka...ide na operaciju...k'o da mi je brat...jbg... Quote
dr NIK@ Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 jeste da mi je lik bljak, ali stvarno je stea kad neko mora da propusti i bilo koju svirku zbog tako nekih nesreca.... nadajmo se da ce da se brzo i uspesno oporavi... Quote
OceanSize Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Ljudi ako neko nabavi DVD neka salje...PRIMAM I U BULJU ZA TO>>> JBG to je stvar koja mora da se ima!!! Quote
Freak Kitchen Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 imam mp3 novog dvd-a! MNOGO dobro. Sviraju, jebu keve... odlicno isproduciran live. crnji cesto stavljaju efekte na vokal, ali dobro zvuci. gitaristi odlicno sviraju, bubnjar takodje... cesto se cuje publika kako peva, i to zvuci do jaja... jedva cekam kad cu nabaviti dvd. Quote
Tankian Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 iz koje godine dvd? 2005? koji grad u pitanju?.... Quote
OCTOJA Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 imam samo audio, i zvuci poprilicno dodododo jaja Quote
Recommended Posts