Sinstrel Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (edited) meni je Alive Or Just Breathing mnogo bolji od The End of Heartache! Alive Or Just Breathing ima najbolje tekstove u metalu, HC-u ikada! I ceo album je dobar, nema losih momenata. The End of Heartache je samo po pitanju produkcije ispred, ali to se nekako i podrazumevalo... Album da je bolji... bolji je! Sto se tice textova e tu se bas ne bih slozio ali dobro u pitanju je stvar ukusa. Dok je David bio u bendu meni je KSE bio zanimljiv ali od kad je napustio bend i umesto njega dosao nigga vise mi nije to to, mada ih i sada slusam naravno. Nije nigga za ovaku ziku bre. Kad vec spomenuh Davida jel ima tema o Seemless? Edited February 5, 2006 by Sinstrel Quote
Freak Kitchen Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Nije nigga za ovaku ziku bre prva pesma koju su uradili sa crnjom je when darkness falls! ...we are reborn... kakve veze ima sto je nigga? Kad vec spomenuh Davida jel ima tema o Seemless? sta ce nam tema o Seemless? ..jedino mozda da bi svi mogli da se izredjamo i napisemo Seemless sucks... Quote
Sinstrel Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (edited) Ima veze jer njegova boja glasa nije dobra za ovakvu muziku. Ni crnja iz Sepuluture ich ne valja. Eventualno nigga iz Sevendust je meni skroz ok. Dobro urla (mada retko) a jos bolje peva, skoro da ne povalish da je crnac. Seemless je skroz ok bend. Edited February 5, 2006 by Sinstrel Quote
MudriPanj Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 A gde je u tome svemu D.R.I i CoC ima tu jos gomila crossover bendova, vecjinom nepoznatih a jeste li slusali Anacrusis - melodicni thrash s kraja 80tih/poc90tih koji mene barem uzasno podsjecja na danasnje metalcore bendove Quote
K33P Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 i CoC ima tu jos gomila crossover bendova, vecjinom nepoznatih a jeste li slusali Anacrusis - melodicni thrash s kraja 80tih/poc90tih koji mene barem uzasno podsjecja na danasnje metalcore bendove ja sam intezivno slusao Analcrusis i mogu da kazhem samo da te ispravim da danashnji metalcore bendovi lice na njih a ne oni na njih tj. ti na one,nego obrnuto Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 ja sam intezivno slusao Analcrusis i mogu da kazhem samo da te ispravim da danashnji metalcore bendovi lice na njih a ne oni na njih tj. ti na one,nego obrnuto Da,slazhem se,pogotovu josh ako mislish da je metalcore nalik na one prethodne koje su tu proguravaju i josh vishe podsetjaju na jucherashnji Analcruz..Anywayz,smatram da je metalcore kao pravi metalcore nastao upravo iz spajanja nekog metala i hardcore-a... Quote
zak Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Anywayz,smatram da je metalcore kao pravi metalcore nastao upravo iz spajanja nekog metala i hardcore-a... ti tracis pamet na forumu Quote
K33P Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Anywayz,smatram da je metalcore kao pravi metalcore nastao upravo iz spajanja nekog metala i hardcore-a... izvini, ali spoj metala i harcorea je hardtal! Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 hardtal? ja za to nikad nisam chuo,a smatram da sam dovoljno tr00 da bih znao ili barem smatrao o tome kao jednom pravcu o kome se zna..ili misli,kako god hotjesh.. Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 ti tracis pamet na forumu pa chekaj,hotjesh da kazhesh da nije tako ili shta? Quote
zak Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 ja za to nikad nisam chuo,a smatram da sam dovoljno tr00 da bih znao ili barem smatrao o tome kao jednom pravcu o kome se zna..ili misli,kako god hotjesh.. pa mogao bi malo bolje da se upoznas sa nekom muzikom pre nego pocnes da prosipas pamet po forumu Quote
K33P Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 ja za to nikad nisam chuo,a smatram da sam dovoljno tr00 da bih znao ili barem smatrao o tome kao jednom pravcu o kome se zna..ili misli,kako god hotjesh.. what he said ^^^ zak je truu!!!111!1oneone pa to shto ako ti nisi chuo, ne znachi da je nije tako i da ne postoji, ja naprimer nisam chuo juche auto jedan jer sam slushao muziku (aaaAAaaAAa nabavio sam Metallicu kad je svirala 87 u Masachusetsu a neki lik je snimao diktafonom i bas skroz tr00 snimak) pa zamalo da mi pregazi i drugu nogu tako mozes i ti Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 pa mogao bi malo bolje da se upoznas sa nekom muzikom pre nego pocnes da prosipas pamet po forumu znam ja dosta mnogo tj puno za razliku od nekih.. i ja nishta ne prosipam,kako mogu neshto da prospem na forum?to je sve u cyber prostoru ..chitash li ti novine? mogu samo da prospem na kompjuter recimo jogurt ili sok od ananasa,ali to mi ne radi neshto.. Quote
K33P Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 moze auto recimo da ti prospe pamet Quote
K33P Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 aarghjhhhh vi ste retardirani ako vec necete da me slusate idite na gugl i kucajte metal + hardcore pa cete videti da sam upravu i da je hardtal odgovor! n00bovi Quote
zak Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 ja znam da si u pravu! nego ovaj napoleon se ovde nasao da pravi pametan, ali to sto se metalcore tako zove naravno nema nikakve veze sa mesanjem metala i hardcorea ti, napoleon, najbolje prospi jogurt po tastaturi... mislim da je vreme da se vratimo na killswitch ovih dana ponovo slusam alive or just breathing i pocinjem da shvatam zasto se ljudima koji ga vole ne svidja novi killswitch, zato sto ima dosta drugaciji stav, napadan alive or just breathing je prefinjeniji album Quote
Napoleon Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 pusi qrac,sad mi ne radi tastatura Quote
Slave To Moonlight Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Album da je bolji... bolji je! Sto se tice textova e tu se bas ne bih slozio ali dobro u pitanju je stvar ukusa. Dok je David bio u bendu meni je KSE bio zanimljiv ali od kad je napustio bend i umesto njega dosao nigga vise mi nije to to, mada ih i sada slusam naravno. Nije nigga za ovaku ziku bre. Kad vec spomenuh Davida jel ima tema o Seemless? jel to neki nazi trip ili sta?? Inace Alive or just Breathing je keva od albuma, i Jesse je imao fenomenalnu!! boju glasa, ali on NE MOZE biti bolji od End Of Heartache (zato sto je to tako jebeno bolji album...), ali to je vec stvar ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati... Uostalom, da li je uopste bitno koji je bolji dok znamo da su oba keva... Quote
Sinstrel Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 jel to neki nazi trip ili sta?? Inace Alive or just Breathing je keva od albuma, i Jesse je imao fenomenalnu!! boju glasa, ali on NE MOZE biti bolji od End Of Heartache (zato sto je to tako jebeno bolji album...), ali to je vec stvar ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati... Uostalom, da li je uopste bitno koji je bolji dok znamo da su oba keva... Nema veze sa nazi tripom vec (and I quote): Ima veze jer njegova boja glasa nije dobra za ovakvu muziku. Ni crnja iz Sepuluture ich ne valja. Eventualno nigga iz Sevendust je meni skroz ok. Dobro urla (mada retko) a jos bolje peva, skoro da ne provalish da je crnac. Quote
Slave To Moonlight Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 ma zezam se jbt.... Quote
Sinstrel Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 I ja isto jbte! Mrzim crnce treba ih sve pobiti! Buahahaha... Quote
Napoleon Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 I ja isto jbte! Mrzim crnce treba ih sve pobiti! Buahahaha... ja mrzim rasiste,treba ih sve na kolac Quote
Recommended Posts