Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 jedini NU bend koji apsolutno gotivim... Quote
Vuk Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 jedini NU bend koji apsolutno gotivim.. ochekuj paljbu Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 ochekuj paljbu Da... ne bi me cudilo... Quote
Rob Swire Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Opusteno ljudi. KSE je NU, a Morbid Angel je komerc. Quote
zak Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Da... ne bi me cudilo... ne bi ni trebalo nu bend Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 @NorthWind: Jbg, ne volimo svi NU... Drugo, Dimmu Borgir je na DCA prodao samo 30.000 primeraka, dok je Morbid Angel prodao nekih 50.000... Dakle to je samo za 20.000 vise od DB, tako da?... Probaj malo da googlujes, nije tesko, cak ne moras ni mozak da koristis... Quote
Ivan_Creed Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 @NorthWind: Jbg, ne volimo svi NU... Drugo, Dimmu Borgir je na DCA prodao samo 30.000 primeraka, dok je Morbid Angel prodao nekih 50.000... Dakle to je samo za 20.000 vise od DB, tako da?... Probaj malo da googlujes, nije tesko, cak ne moras ni mozak da koristis... Dao sam opomenu na drugoj temi - smaras sa istim/nepotrebnim podacima! Necu vise da upozoravam, preterujes. Quote
Slave To Moonlight Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Sto? Bas su interesantni podaci... a sto se tice kse NU... pa, jgb, cini mi se da ih mnogo vise takva ekipa ljudi slusa, iako oni nisu nu bend... mislim, dal je bitno?? Quote
[MechanicalAnimaL] Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 sad' si samo bezobrazan. KSE, da, intenzivni su. howard je neunistiv, vise mi se svidja njegov glas od starog pevaca. cak i na stvarima sa albuma na kojima nije pevao. Quote
zak Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 eee al zatoje stari imao bolje textove... Quote
23/16 Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Da li ste slusali dodatne pesme sa reissue-a Alive Or Just Breathing? Nova verzija In the Unblind je extra,a i demo verzije Fixation,Numbered Days i Just Barely Breathing odlicno zvuce. Nikada mi nece biti jasno zasto bendovi uz album ne izbace i demo verziju albuma kao dodatni disk. Nije valjda da su pare jedini razlog... Quote
zak Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 LOL! Pa valjda zato sto misle da je albumska verzija bolja od demo verzije. Quote
23/16 Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ma nije to...kako bi inace Roadrunner zaradjivao pare? Standardna fora-izbace album,a zatim izbace digipack i eto duple zarade. Quote
zak Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Pa na digipack-u se obicno nadju neke pesme koje nisu na albumu a ne demo verzije pesama sa albuma. Demo snimak sluzi da se pesma poboljsa za albumski snimak Quote
23/16 Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ne mora da znaci da je demo verzija losija od one na albumu. Soufly-Eye For An Eye,Sepultura-Dusted,MH-Ten Ton Hammer npr. mnoooogo bolje zvuce nego na albumu. Quote
zak Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 to je tvoje subjektivno misljenje, ti bendovi ocigledno ne misle tako. ja sam cuo Ten Ton Hammer demo i ne svidja mi se vise od albumskog snimka, onaj dug uvod ubije pesmu, dobro je kao osvezenje posle puno slusanja albumske verzije ali nije bolje (meni), no dobro da ne zalazimo previse u MH temu, izdavanje demo verzija na digipacku ne moze biti razlog za njihovo skrivanje od ociju javnosti, na digipacku se uglavnom nalaze neke pesme koje nisu usle na album a ne demo verzije albumskih pesama. Quote
niking Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 nego... gledam sad ovaj Set This World Ablaze (blagodeti kablovskog interneta) i nekako mi je sama bina sranje... sve je nekako mracno... ali muzika je savrsena... mnogo su dobro zvucali... i zasto bi iko hteo da obelezi na DVD-u koji ce se javno prodavati trenutak kad clanu svog benda nabija mikrofon u dupe? Quote
[4] Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 nego... gledam sad ovaj Set This World Ablaze (blagodeti kablovskog interneta) kralju to si od mene skinuo i iskulirao me kad sam ti se javio tamo haha Quote
niking Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 znam, ali nisam te iskulira... odgovorio sam ti malo kasnije, a onda si ti mene iskulirao... Quote
[4] Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 kapiram da si u datom trenutku drkao kurac ili neshto slichno Quote
zak Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 i zasto bi iko hteo da obelezi na DVD-u koji ce se javno prodavati trenutak kad clanu svog benda nabija mikrofon u dupe? retoricko pitanje, jel da? Quote
niking Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 @zak: pa i nije... mis'im stvarno... koja ideja... aj ovako... cak i da je koncert, ali na DVD-u... i onaj Adam D mi je malo sumljiv... @Obutjar... zapravo, nego sam bio na yumetalu, a zvukovi su mi iskljuceni na DC-u... Quote
zak Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 valjda su hteli pokazati svetu kako su mnogo opusteni likovi (sto u sustini i jesu), cak toliko opusteni da se zajebavaju i na takve nacine Quote
niking Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 pa ono... ok... ali valjda postoje i drugi nacini... svejedno... Quote
Recommended Posts