Lhabia Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 OOO,pa da li je moguce?Ajsha,da si se malo udubila u pevanje Jesse-a(KSE),shvatila bi da tip ima glas za SVE!To sto on peva "nu-metal refrencice"je apsolutno stvar izbora!Poslusaj pesme VIDE INFRA&NUMBERED DAYS,pa uoci njegove glasovne mogucnosti.Crnja ne moze da mu prismrdi! Quote
BodyRemover Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Kako da niko ne pricha nista o novom albumu!?!? Odlichan je! Melodicno pevanje zvuci mnogo bolje nego na proslom! Jako zanimljivo, mnogo raznovrsno tokom celog albuma. Produkcija je jedino sto me pomalo ne zadovoljava (ali nisam bas siguran da li je to do produkcije ili mi je zvucna karta nesto sjebana, nisam bas siguran). Bolji je od oba prva albuma! Svaka cast KSE! poz Quote
fiction Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Pa zvanicno jos nije ni izasao,drugo je to sto se vec moze naci na kazaa. Ja sam samo skinuo Rose Of Sharyn.Dobra je pjesma iako je malo emo Quote
Lhabia Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 E,a na kojoj si ti to kazi bio?Jel se placa? Quote
scissors Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 dakle... KSE tema i bez lutanja! za sve ostalo otvorite nove teme Quote
Out Of Time Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 ti makaze prestani da mi brishesh postove... koj si ti kreten ne mogu da verujem... shta si koj moj brisao moj post kad nisam pomenu nishta sem killswitch-a i njihovog zanra... to shto sam i rekao da ne koristish crossover kako treba, to stoji i dalje, a ti ako cesh tako da ispadnesh pametniji obrishi i ovaj post... po stoti put obajavljujem da je Killswitch Engage - The End Of Heartache najbolji album koji sam chuo u 2004. release date: 11. maj label: Roadrunner www.killswitchengage.com Quote
scissors Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 brisaću sve i jedan post koji skrene sa teme, pun mi je kurac svih zafrkancija oko ovog foruma, crossovera i bendova koji tu pripadaju, a koji ne. ta diskusija se ponavlja milion puta i neću više da trošim energiju. tačka. Quote
azal Posted March 31, 2004 Author Report Posted March 31, 2004 ti makaze prestani da mi brishesh postove... koj si ti kreten ne mogu da verujem... shta si koj moj brisao moj post kad nisam pomenu nishta sem killswitch-a i njihovog zanra... to shto sam i rekao da ne koristish crossover kako treba, to stoji i dalje, a ti ako cesh tako da ispadnesh pametniji obrishi i ovaj post... po stoti put obajavljujem da je Killswitch Engage - The End Of Heartache najbolji album koji sam chuo u 2004. release date: 11. maj label: Roadrunner www.killswitchengage.com kad se gledamo? bio bi red da dodjes malo do zemuna na alkoholisanje, i da poneses taj novi KSE naravno Quote
vudun Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Pa zvanicno jos nije ni izasao,drugo je to sto se vec moze naci na kazaa. Ja sam samo skinuo Rose Of Sharyn.Dobra je pjesma iako je malo emo Idi na DC++ Tamo se moze ceo materijal nacji ! Quote
fiction Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Idi na DC++ Tamo se moze ceo materijal nacji ! Hvala ali sacekacu da stigne kod solicitora Quote
azal Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 dali je neko provalio da je Shadows Fall na thrashu a KSE na Nu Metalu....a iz istog su grada, isto su godiste, iz iste su HC scene krenuli i maltene sviraju istu vrstu muzike, taj neki americki crossover. Jebes ovaj yumetal. Quote
Kent Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 necu da pricam o tome koliko bendova sa avantgarde foruma lice na ta dva pomenuta... prokleti moderatori! inace, the end of heartache razbija, necu da se razbacujem epitetima kako je bolji od novog in flamesa, jer ove volim ko bracu, ali je jako veliko iznenadjenje new KSE... otvoriti forum za new wave of american death metal proverite i god forbid! poz Quote
azal Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 New Jersey respect!! gledao sam ih dva put u mom hoodu. Camuge ga lome. Dosta brutalnije od KSE i SF. Quote
Kent Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 novi konza! brdo melodija! agresivnost na nivou. Quote
BodyRemover Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Max S (epizoda "Besani u pazovi) se javlja iz inozemstva: Hehe, camuga je sad i u KSE pa mi je losiji od proslog. God Forbid ga isto lome! odlican novi album, neki blazi fazon nego ono sto sam ranije cuo. KSE konza!!! poz Quote
azal Posted April 3, 2004 Author Report Posted April 3, 2004 ali u God Forbidu, basista je jedini belac. Bubnjar je isti onaj Carlton iz Fresh Prince serije. Onaj sugavi Will Smithov burazer sto prica kao bogati belac. poz Quote
BodyRemover Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Fresh Prince je zakon!!! jel taj covek radio jos nesto osim toga? bas bih ga jos negde video poz Quote
Turin Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 the end of heartache je krajnje okej album. Ali ipak nije toliko dobar koliko ga hvalite. I nikako ga ne bi stavio u NU. Quote
Ivan_Creed Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Imaju ok stvari, ali me malo smorise u zadnje vreme... Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Oni tesko a mogu da smore....ali ako su tebe uspeli..pa sta da ti kazem.. Inace, vec poduze vreme posedujem prva dva i odlicni su albumi... Alive Or Just Breathing mi je bolji album...vokal je bolji i sve je bolje... Novi jos nisam nabavio (mada veoma uskoro) ali po ovoj jednoj pesmi ocekujem do jaja album... Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Onaj stari jednostavno nije bio dovoljno agresivan..... Umekshavao je celu stvar i bendu davao prosechan nu metal doprinos........ Shto im naravno nije trebalo (dechachic koji se klati levo desno i peva tipične Nu-refrene).... ..... God bless shutka! Auuu bre ajsha....pa sad si ga odvalila za sva vremena..."stari" vokal je odlican i bolji od novog "crnje", po mom misljenju, i njegovo pevanje se uopste ne zasniva na nekom finom pevanju...ne daj boze umeksavanju.... Quote
Ivan_Creed Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Oni tesko a mogu da smore....ali ako su tebe uspeli..pa sta da ti kazem.. Inace, vec poduze vreme posedujem prva dva i odlicni su albumi... Alive Or Just Breathing mi je bolji album...vokal je bolji i sve je bolje... Novi jos nisam nabavio (mada veoma uskoro) ali po ovoj jednoj pesmi ocekujem do jaja album... Svi smo mi drugaciji... Quote
deftonerrrr Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 meni jos ne ide u glavu da postoji toliko dobar bend...znaci zajebali su i nu i hc i metal ...zakon...! Quote
Out Of Time Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 po stoti put obajavljujem da je Killswitch Engage - The End Of Heartache najbolji album koji sam chuo u 2004. release date: 11. maj label: Roadrunner www.killswitchengage.com kao shto sam vec rekao... p.s. mada je po kvalitetu novi All That Remains veoma blizu... Quote
Out Of Time Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Onaj stari jednostavno nije bio dovoljno agresivan..... Umekshavao je celu stvar i bendu davao prosechan nu metal doprinos........ Shto im naravno nije trebalo (dechachic koji se klati levo desno i peva tipične Nu-refrene).... ..... God bless shutka! Auuu bre ajsha....pa sad si ga odvalila za sva vremena..."stari" vokal je odlican i bolji od novog "crnje", po mom misljenju, i njegovo pevanje se uopste ne zasniva na nekom finom pevanju...ne daj boze umeksavanju.... Howard Jones je jedan od trenutno najboljih vokala na metal sceni... Killswitch su mnogo dobili njegovim uchestvovanjem na albumu... mozesh da kenjash da crnja ne peva dobro, a mozesh i da pronadjesh neki album od Blood Has Been Shed pa da se uverish shta josh moze da uradi sa svojim glasom... Quote
Recommended Posts