ajsha69 Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Ako su nesto pokupili od Svedske skole, to je onaj kec, i gitarske harmonije i modulacije. Istina je... doduse ima necega i u vokalu... kao sto sam vec rekla, european-metal-vibrato .... Iako se struktura ove muzike apsolutno ne oslanja na faktore koje si pomenuo, ni tematski, ni idejno,.... dakle npr. tvrd, jasan rif nosi pesmu, zatim stajanja, mosh delovi, karakteristicno dranje (jedan ubedljiv true nu metal / HC koncept)... meni neprastano vibrira na povrsini In Flames (Svedska) shkola... Znaci, skachem grdje nego uz neki new school groove-rski HC.... haha ..... a u sebi pevam: Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak........ hahahah... huahah.... Oh well....Anyway, chim meni toliko odgovara.... sustinski je to ipak najmanje old school evropski metal... (najpouzdanije merilo ) poz Quote
deftonerrrr Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 ortak, ako pricamo o Bobi, spot ako pricamo o tebi pizdo mislio sam da me volis ? Quote
Kent Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak........ hahahah... huahah.... gledao sam 3 puta tu pesmu uzivo i sva tri puta je Anders zahtevao da svi skacu i svi su skakali u istom ritmu to je prizor koji se ne moze opisati, samo doziveti... doziveti na szigetu ove godine poz Quote
ajsha69 Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 (edited) odnosi se na deftonera... za kenta........ nisam znala da dolaze!!!!!!!! Jesmo li u prvim redovima???? Poz Edited June 1, 2004 by ajsha69 Quote
Kent Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 prvi red, nista drugo!!! otvaraju sa cloud connected, zatvaraju sa colony... 90 minuta of conscious insanity Quote
azal Posted June 1, 2004 Author Report Posted June 1, 2004 pizdo mislio sam da me volis ? "you don't love me, you just love my doggy style." - Snoop Doggy Dog, circa 1996. Quote
ajsha69 Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 prvi red, nista drugo!!! otvaraju sa cloud connected, zatvaraju sa colony... 90 minuta of conscious insanity ql.... ...mnogo volim taj prvi red na Szigetu.... vec znam sva lica Body Guard-ova, a znaju i oni mene.... pa se iz godine u godine smeskamo jedni drugima u znak odobravanja/prepoznavanja... whatever... hahah... Quote
Kent Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 ali ovo je metal stage... i tamo si visila?? Quote
ajsha69 Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Uglavnom sam tamo,.... sem kad jedem Super-Cyber-Sziget-King-Kong-mekike sa prelivom... ... Na main stage-u sam u odabranim terminima... Jos bolje sto su tamo,... prisniji je kontakt i privatnija atmosfera... -svi se znojimo pod istim shatorom, i te munje... heh .... a i btw, tamo su mi se desile neke od najlepsih stvari u zivotu... npr. koncert Moonspella 2001. Quote
Kent Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 taj je cert bio prava feshta! odradili su ga bas junacki... a odmah sutradan je bila anathema ove godine sviraju i children of bodom i the gathering i amorphis... ostalo ne vredi na tom stejdzu... Quote
Out Of Time Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 (edited) Jos bolje sto su tamo,... prisniji je kontakt i privatnija atmosfera... -svi se znojimo pod istim shatorom, i te munje... heh od sad te zovemo znojava! a i btw, tamo su mi se desile neke od najlepsih stvari u zivotu... npr. koncert Moonspella 2001. glas mi je na tom moonspellu puko kao nikada... ali najlepsha stvar u zivotu mi se desila sutradan... sa Anathema-om... ahhh Edited June 1, 2004 by Out Of Time Quote
Out Of Time Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 sa turneje Killswitch-a i In Flames-a Quote
Kent Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 postuj bre onu sliku sa Wackena gde si svukao gace ispred Jespera i Speeda Quote
ajsha69 Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Hahah... ... Iskreno!!!.. btw,.... ... Jeste Anathema Sziget 2001. bio odlichan cert.... definitivno another highlight te godine... Oni su generalno bend atmosfere, tako da je ista bila neverovatna.. Secam se da je crowd na tom certu bio posebno amazing... Quote
deftonerrrr Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 "you don't love me, you just love my doggy style." - Snoop Doggy Dog, circa 1996. doci ces ti meni ponovo u dogi stajl pa cu te videti onda.... Quote
Out Of Time Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 postuj bre onu sliku sa Wackena gde si svukao gace ispred Jespera i Speeda siso jedna... izadji napolje... bar mogu da se pohvalim Jespar iz In Flames-a zna kakve gaćke nosim,,, Quote
azal Posted June 2, 2004 Author Report Posted June 2, 2004 fuck dat noise kakav crni In Flames idemo na Busta Rhymes FLIP MODE SQUAD!! Quote
BodyRemover Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 wicked! samo busta! javio mi sadcoreon danas. poz Quote
deftonerrrr Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 ahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahah OCU I JA TAJ AVATAR ! Quote
Kent Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 ocemo li opet nesto ala nfzoca? svi azala na avatar! busta, ali i sugababes na szigetu! Quote
ajsha69 Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 bar mogu da se pohvalim Jespar iz In Flames-a zna kakve gaćke nosim,,, Now that's something!!!!..... .... Rekoh, iskreno... Quote
ajsha69 Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Busta Rhymes rula....... to ce biti otkidanje...... a i one cice iz sugababes su keve.... Dobra je ona.... ''I'm too lost in yoou, I'm too lost in youuu, ough oo.. yeeeah...'' hahah huahah huh.... buahahah Quote
Apeiron Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Ne zalazim bas na ovaj forum... Ali Killswitch razibse! Odlican bend. Poz! Quote
Recommended Posts