FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 a tibia?! zaboravili ste najbolji domaci bend ... ccc Quote
Sinstrel Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Kontam da ce tako i nesto biti... mislim da bi Legacy ako vec nije u fazonu KSEa trebao da poslusa publiku koja ce biti na koncertu. Quote
Geozee Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 zar se ti nisi onomad lozio na vc? Gotivim ih ja, samo sam ih slusao 500 miliona puta... a zeleo bi da cujem nesto sto do sada nisam... eto recimo taj Styptic. Ili ove bosance sto su otvorili temu... Quote
darthmoog Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Neko spomenuo Amon Din kao predgrupu ?! Mislim da ti je ovo prva dobra fora do sada Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Kontam da ce tako i nesto biti... mislim da bi Legacy ako vec nije u fazonu KSEa trebao da poslusa publiku koja ce biti na koncertu. Ne razumem kako Legacy nije u fazonu KSE ?! Kakve veze ima sta ko od nas slusa...? I sta fali Tibiji ?!? Ja bolji bend nisam video kod nas sto se tice ovog zvuka ?!? Ispravite me ako gresim, jos su provereno jedan od najbolji srpskih live bendova ?! Quote
Geozee Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ne vredi se raspravljati koji je najbolji domaci metal bend i koji najbolje zvuci, jer su ukusi razliciti... Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 ali - wacken je wacken! Quote
Rob Swire Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 a da vi ipak stavite downstroy? odose darku impulsi Quote
^Suicide_Pony^ Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 a da stavite onaj kse tribute kao predgrupu? Quote
Sinstrel Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ne razumem kako Legacy nije u fazonu KSE ?! Kakve veze ima sta ko od nas slusa...? I sta fali Tibiji ?!? Ja bolji bend nisam video kod nas sto se tice ovog zvuka ?!? Ispravite me ako gresim, jos su provereno jedan od najbolji srpskih live bendova ?! Naravno da ima veze. Ukoliko niste upuceni u odredjen pravac mozete i Amadeus Bend da dovedete za predgrupu. KSE>Tibia... ne razumem? Quote
Geozee Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Nek bude Downstroy... ili Nothing Left! http://www.myspace.com/nothingleftbghc Quote
Err Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 nek bude: BolimekuracdolaziKillswitchAAAAAAAAAAAAaa Quote
Southern_Marshall Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Kako je krenulo najbolje je da budu KKN i Darkwood DUB,oni su u KsE fazonu,,,,,,,,, Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 a da vi ipak stavite downstroy? odose darku impulsi jeste... :pivopije: hvala svima na podrsci!jbt, vise se na ovoj temi pominje downstroy nego kse... :) Quote
alek(sa) Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ego ce te pojesti druze, nishta loshe, super ste bend i bili ste na W.O.A. ali polako jebem mu! Na kraju apsolutno je nebitno ovim ljudima ovde ko ce da bude predgrupa (i ovako se samo sprdaju po forumu ) osim samom bendu koji ce biti ista jer ce imati priliku da upozna JEBENI KSE!!!!! Mene iskreno ako pitate Nothing Left je najblizi muzici koju svira KsE i muzici koju sviraju bendovi koji ga prate po turnejama stalno, a JOSH bitnije je da su spremni su za tako neshto! Shto ne znachi da Downstroy nije nego da jednostavno nije u tom "tripu" muzike. P.S. tibia je do jaja i nema VEZE sa KsE! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Al Tibia ima veze s'nama ... )))hehehe Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ego ce te pojesti druze, nishta loshe, super ste bend i bili ste na W.O.A. ali polako jebem mu! Na kraju apsolutno je nebitno ovim ljudima ovde ko ce da bude predgrupa (i ovako se samo sprdaju po forumu ) osim samom bendu koji ce biti ista jer ce imati priliku da upozna JEBENI KSE!!!!! Mene iskreno ako pitate Nothing Left je najblizi muzici koju svira KsE i muzici koju sviraju bendovi koji ga prate po turnejama stalno, a JOSH bitnije je da su spremni su za tako neshto! Shto ne znachi da Downstroy nije nego da jednostavno nije u tom "tripu" muzike. P.S. tibia je do jaja i nema VEZE sa KsE! jbt, ma ok... ti nisi skontao da se zezamo... ko je rekao da predgrupe moraju da lice na glavni bend? SMF i Soulfly? Shot at 2007-08-19 Quote
Err Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 (edited) bismo Edited August 19, 2007 by curly Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 jbg, slabo mu ide srpski... crnac je to... Quote
enclave Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Ili strani bend za predgrupu ili bez nje. Quote
Recommended Posts